Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
-
Grupa G
-
MPP 2020-Runda 2-Gr.B
Kolejka 7
Co raz więcej par gra mecze pomiędzy sobą, tylko jedna jeszcze nie grała
Tabelka
Trzy pary odchodzą stawce. Para @Seba191995 i @Pawel-Wis nie grała jednak jeszcze meczu między sobą.
-
@Dovco_HandF Fajnie że robisz tabelkę ale lekki błąd wypatrzyłem z Nawałką nie grałem jeszcze meczu w parze w tej rundzie mpp i nie powiniśmy mieć jeszcze odjętych punktów za taki mecz . Prawidłowo licząc mamy 20 pkt .
-
@kot-222 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@Dovco_HandF Fajnie że robisz tabelkę ale lekki błąd wypatrzyłem z Nawałką nie grałem jeszcze meczu w parze w tej rundzie mpp i nie powiniśmy mieć jeszcze odjętych punktów za taki mecz . Prawidłowo licząc mamy 20 pkt .
Prawda! Przepraszam, gracie dopiero za 2 dni, dziś po symulacji to zmienię. Dzięki za sprostowanie .
-
Grupa H 7/22
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
-
Grupa G
-
@dovco_handf coś często łapiesz czerwone kartki
-
Grupa "C" kolejka 8. Tym razem kolejka bez wiekszch sensacji
-
MPP 2021-Runda 2-Gr.B
Kolejka 8
Praktycznie komplet zwycięstw w meczach u siebie. Gospodarze po raz kolejny byli mało gościnni, a punkt na wyjeździe zdołał urwać tylko @Rusewicz
Tabelka
Jedna para odchodzi na większą przewagę, jednej parze idzie trochę gorzej. Pozostałe cztery walczą zażarcie, a różnice między nimi są niewielkie
-
Grupa H 8/22
-
Grupa G
Pierwsza moja porażka stała się faktem, więc nie ma już u nas niepokonanych drużyn:)
-
Nie mogę edytować więc dodaję tabelę po sortowaniu:)
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
Grupa C- kolejka 9
-
@bramkarz111 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
@dovco_handf coś często łapiesz czerwone kartki
Dziś nawaliłem, za to inni złapali .