Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
MPP 2021-Runda 2-Gr.B
Kolejka 13
13 kolejka, jak zwykle wiele się działo. Szczęśliwy mecz @Halit007 z @daroo933, gracz prowadzący mój ulubiony Real wygrał swój mecz mimo gorszych statystyk. Kontynuuje więc passe wygranych i mimo słabszego początku łapie niezłą formę. Kolejny ciekawy wynik to zwycięstwo @Damian_Skinek w meczu wyjazdowym, jednakże graczowi Polish Legends pomogła czerwona kartka, którą na początku meczu złapał @Siarkowy-Mag.
Tabelka
W tabeli bez zmian, aczkolwiek para z POL zaczęła odrabiać i już zbliżyła się punktowo do graczy Sparty, czy dobra passa będzie kontynuowana dalej liczę, że tak, niewątpliwe uatrakcyjni to rywalizację. Również dzięki dobrej postawie @Halit007, na drugim miejscu umacnia się jedna z par Husarii. Dotychczas @Cezarro "ciągnął" parę, teraz już dostaje solidne wsparcie
-
@shakiboy zabrałeś 1 pkt w tabeli @bramkarz111
-
@Zbrzyzny-Tomek Widocznie coś przeskrobał, może kupił remis? Nieładnie się nie dzielić, my też chcemy namiary na „fryzjera”
-
@dino-ligenza Kiedy bedzie decyzja jaka liga bedzie w półfinałach? Jeszcze 9 kolejek co prawda ale mysle ze zaraz troche sie sytuacja wyklaruje w pewnych grupach i trzeba bedzie szukac dla siebie druzyn
-
@Jasiuk88 Jeśli rozszyfrujesz Manuskrypt Wojnicza, a tak naprawdę Damiśia27 to poznasz ligę półfinałową. Powodzenia!
-
Grupa H 13/22
-
@zbrzyzny-tomek Tak, dzisiaj to zauważyłem, że coś mi nie pasuje. Wybaczcie
A tutaj z dzisiaj, jakby coś znów było źle to piszcie! na koniec na pewno będzie poprawna -
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
-
Dla mnie pkt karne proszę, tak się rozpędziłem, wszystko na szybko ustawiałem organizacja startu turnieju Sparty no i poszło parę milionów 3, albo 4 do przodu.
Po zawodach, chciałem tylko bardzo przeprosić Pawła z pary, bo w tej lidze śmierci naprawdę włożył serducho w walkę .
Sorki Paweł jestem winien dobre whisky. -
MPP 2020-Runda 2-Gr.B
Kolejka 14
Mało bramek w tej kolejce
Klasyfikacja menadżerów
W tabeli menadżerów zmiana na fotelu lidera
Tabelka
W tabelce bez zmian. Jednak mamy pierwszą karę w lidze, otrzymuje ją @Seba191995, a jest ona za podniesienie wartości zespołu. Pewnie z rozpędu tak wyszło no ale regulamin to regulamin.
-
Grupa "C"- kolejka 14
Zmiana na pozcji vice lidera wsrod managerow oraz wsrod par. Ale roznice nie sa duze miedzy para numer 2 a 5 (10 pkt wiec dwie kolejki) wiec walka bedzie do konca. Para HPL pewnie zmierza po awans i jeszcze nie oficjalnie ale sadze ze nikt im nie zabierze awansu
-
Grupa H 14/22
-
MPP 2021 - Runda 2 - Grupa E
-
-
MPP 2020-Runda 2-Gr.B
Kolejka 15
Dzisiejsza kolejka niezwykle udana dla gości, którzy wygrali 3 z 6 meczy. Pozostałe mecze zakończyły się remisami. Goście zdobyli w sumie 12 pkt na 3 pkt, jakie zdobyli gospodarze. W dzisiejszej kolejce atut własnego boiska zbytnio nie pomógł graczom
Tabelka
W tabelce bez zmian. Para z Polish Legends, za sprawą @Damian_Skinek rozpoczęła pościg po awans. Czy wystarczy im sił i pomysłu, żeby zbliżyć się bardziej do strefy awansu Narazie jest to 10 pkt niby dużo ale niekoniecznie. Zapowiada się emocjonująca końcówka.