Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||
-
@jasiuk88 jak to nie ma lepszej władzy? monarchia fajnie byłoby jakby była absolutna i dziedziczna ale no nie ma na ten moment kogoś kto faktycznie by się nadawał na monarche absolutnego. Ale jak nie absolutna to chociażby monarchia konstytucyjna
Nie jestem monarchistą, po prostu demokracja już według mnie się przejadła
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
W środę, bo w środę mam wolne, wstanę, rano, wypiję kawę i założę na spokojnie nową ligę,
Kawka z rana jak najbardziej , pamiętaj tylko żeby nie pić na pusty żołądek bo to bardzo niezdrowo
-
OSM potrafi sie bugowac, tez mialem kilka razy na starym koncie taki przypadek, ze wybieralo mi inna druzyne, jest juz werdykt to trudno ale jak chlopaki doszli do finalu i startujecie i tak od nowa to moglibyscie juz tam dac ta kare pare punkcikow, zbic pione i grac w miare na rowni a nie dowalac tyle, ze moga sobie grac te zawody jedynie zeby utrudnic reszcie, oczywiscie powodzenia wszystkim i moje zdanie i tak tutaj malo znaczy ale bez przesady zeby jakis smieszny dym tu robic
-
A tak btw jesli wg Was az taka wielka roznice robi w tej lidze nazwa druzyny i jest to jakas przewaga to jak moga byc rowne szanse dla wszystkich? Hm...
-
@hustin_doffman Masz rację ale Wielki Brat inaczej zadecydował. Pogramy relaksacyjnie jedynie skoro tyle się natrudziliśmy aby dojść do finału to szkoda w sumie zrezygnować chociaż chciałem tak zrobić.
-
Zasady organizacyjne
III. Format rozgrywek:
-
Półfinał (Runda 3) - Lig/Grup 4
Historia - Liga Klubów A lub B (zespołów 12)
Uczestników 48 / 24 Par
Awans: 2 najlepsze pary z każdej grupy oraz 2 pary najlepsze z 3 miejsc -
Finał (Runda 4)
All Stars (zespołów 20)
Uczestników 20 / 10 Par
4. Kolejność końcowa pary:
- Tak jak wskazuje tabela ligowa OSM.
- W przypadku równej sumie miejsc i punktów par, decyduje najwyższe miejsce menadżera w tabeli ligi OSM.
Dzika Karta
Uczestnicy
- @Magic-89 / @Janex123
- @Rusewicz / @daroo933
- @jepsztel / @Biker294
- @piotras231 / @Pansushe
- @Krystek_93 / @Maziu90
- @maniek_56 / @grzechu111
- @troczek13 / @jasiuk88
- @stb411 / @huzar-shakir
- @Dovco_HandF (PM) / @kryminalksg
- @TalaLala / @Łukasz-Rutek
Przypomnij sobie zasady
VIII.Ogólne zasady MPP 2021- Bez sparingów.
- Bez treningu zawodników.
- Bez rozbudowy stadionu.
- Bez obozów.
- Bez utajnionych treningów.
- Kary:
A. Za każdy dodatkowy milion: -3 punkt.
B. Za każdy dodatkowy poziom rozbudowy stadionu: -15 punktów.
IX. Wyjątek w VIII. Ze względu na dużą różnice zespołów All Stars:
1. Pamiętaj podane wartości mogą być zaokrąglone.
2. Możliwość podnoszenia wartości do 454, ale nie więcej (ujęte w tabeli pod czerwoną ramką).
3. Zakaz podnoszenia wartości 454 oraz 455 (ujęte w tabeli).
4. Zakaz podnoszenia wartości 456 (ujęte w tabeli) oraz kara ujęta w VIII.
Tabela poglądowa przedstawia zespoły w czerwonej ramce, których wartość nie może być podnoszona nawet o milion:
Zespoły poniżej czerwonej tabelki mogą podnieść wartość max do 454 mln, decyduje wgląd do wartości kadry na komputerze stacjonarnym ( na urządzeniach mobilnych wartości mogą się różnić).Ostrzeżenie oraz rada dotyczącej wartości kadr.
Pamiętaj, dajemy szansę na równe zasady. Uważaj na podnoszenie wartości i przy zbliżaniu się wartości do dozwolonej wartości wykorzystaj czas i puszczaj/rób mniej treningów.Zespoły
- Para ma 2 zespoły, które zostały wylosowane. Mają szansę na dogadanie się między sobą, który z was bierze zespół "a", a który "b"
- Losowanie ma na celu wyrównanie szans.
-
Wzięto pod uwagę:
- narodowość,
- wartość obecną oraz możliwą wartość,
- możliwości taktyczne
-
Losowanie ma zmniejszyć ryzyko przerzucenia do innej ligi
-
- Za złe wybranie drużyny po resecie ligi: dyskwalifikacja.
Uczestnicy dostaną zaproszenie od @Dovco_HandF do ligi: All Stars
Start: 05.05.2021 ok. 09:00 (dziś)
-
-
-
-
-
Zaproszenia wysłane. Gracie Hiszpanią (453) i Włochami (451). Możecie podnieść wartość zespołów do 454.
Powodzenia! -
Zaproszenia wysłane. Gracie Brazylią (456) i Jugosławią (449). Możecie podnieść wartość tylko Jugosławii do 454. Powodzenia!
-
Zaproszenia wysłane. Gracie Szwecją (453) i Francją (450). Możecie podnieść wartość zespołów do 454.
Powodzenia! -
Zaproszenia wysłane. Gracie Niemcami (454) i Światowymi Gwiazdami (451). Możecie podnieść wartość tylko Światowych Gwiazd do 454. Powodzenia!
-
Zaproszenia wysłane. Gracie Skandynawią (455) i Urugwajem (448). Możecie podnieść wartość tylko Urugwaju do 454. Powodzenia!!
-
@Dovco_HandF (PM) / @kryminalksg
Liga utworzona! Grasz Argentyną (453), a ja z racji zamieszkania: Wielką Brytanią i Irlandią (451). Możemy podnieść wartość zespołów do 454, ale na twoim miejscu bym nie ryzykował dla tego jednego miliona.
-
Zaproszenia wysłane.
Gracie Portugalią (453) i Afrykańskimi Gwiazdami (452). Możecie podnieść wartość zespołów do 454. Powodzenia! -
Mam pytanie do reszty graczy. Kto będzie wrzucal tabelę z wynikami? Ja raczej odpadam bo na statku będę
-
@jasiuk88 said in Mistrzostwa Polski Par 2021 || DYSKUSJA i WYNIKI ||:
Mam pytanie do reszty graczy. Kto będzie wrzucal tabelę z wynikami? Ja raczej odpadam bo na statku będę
Ja będę wrzucał, nie ma problemu
-
Wystartowaliśmy z finałem! I na starcie 60% wyników to remisy, a liderem jestem ja, póki co. Tabela Par jutro.