HİLELERE ÇÖZÜM BULUNMUYOR
-
Herkese merhaba. PSG'yi çalıştırdığım ligde thezel adlı kullanıcı Rennes takımını çalıştırırken aynı gün 6 tane hesap açmış ve o hesapların hepsini lige sokup 6 boştaki takımı almıştır. Hepsi de aynı gün açılmış. Sonrasında o 6 takımdaki tüm oyuncular 13 oyuncu kalana kadar satılmış, Rennes takımından oyuncular o takımlara satılmış ve o takımlardan transfer listesinden oyuncu alınıp Rennes takımına transfer edilmiştir. Zaten görürseniz direkt hile olduğunu anlarsınız. Rennes takımının menajeri de yeni zaten ve muhtemelen oyunu da bilmiyor ve kurallardan da haberi yok zira ben ona yazdım, cevap vermedi. Yahu abi adamı reportladım. Bana yeterli kanıt yok cevabı geldi. Mail attım, 20 tane de fotoğraf attım ve durum çok net fakat kuru bir şekilde oyunda reportlayın ve fotoğraf yollayın dendi. Report kısmında ise fotoğraf gönderilmiyor. . Binlerce şikayet var, hilelerle alakalı. Hilelere müdahale edilmediği için biten onlarca oyunu biliyorum. LÜTFEN HİLE BİLDİRİMLERİNE GEREKEN ÖZENİ GÖSTERİN. thezel isimli kullanıcıyı tekrar reportluyorum. Adam net hile. 100 milyonluk takımı 1 günde 400 milyon yaptı, yarın beni geçer. Açtığı 6 hesaba da transferler yapıldıktan sonra bir daha giriş yapılmamış. Her şey çok açık. İnanmıyorsanız, bakın görürsünüz. GEREKENİ YAPIN.
-
@aliihsannnnn Merhaba,
Eğer gönderdiğiniz rapor sonuçlandıysa tekrar rapor gönderebilirsiniz. Raporda tam olarak neler olduğunu anlatmaya çalışın gerekirse resimlerle(kırpmadan) destekleyin. Resimleri bir resim yükleme sitesine yükleyip linkini rapora koyabilirsiniz. Şikayet ettiğiniz her menajer ceza alacağı anlamına gelmez.
Forumlarda hile bildirimi yasaktır. Ayrıca OSM moderatörlerinin, stafflarının ve oyun sahiplerinin yaptığı işleri ve/veya kararlarını alenen eleştirmek yasaktır.
İyi oyunlar.