NET HİLE OLAN ADAM BANLANMIYOR!!!
-
Bakın gittim fotoğraf yükleme sitesine 40 tane fotoğraf attım, link aldım. Geldim report kısmına ayrıntısıyla her şeyi yazdım. 2 saat report hazırladım. Karakter yetmedi, 11 fotoğraf yolladım. Adam 6 tane hesap açıyor, gidiyor ordaki tüm oyuncuları en ucuzdan dakikalar içinde satıyor ve transfer listesinden oyuncu alıp kendi takımına o oyuncuları en ucuzdan aldırıyor. Adam Rennes'in menajeri, Metz'de 15 tane oyuncu satıp 65 milyona Martinez'i alıyor, 29 milyona en ucuz fiyata Rennes'e satıyor ve bunu 5 hesapta yapıyor. Hesapların hepsi 7 ocakta aciliyor ve islem bittikten sonra bir daha girilmiyor. Abi bu hileleri inceleyen adam sadece acip transfer listesine baksa bunu gorecek ama bana yanit geliyor: Yeterli kanit yok. Bakin o kadar emek gosteriyorum, Allah askina sunu iyi inceleyin. thezel adli kullanici, Rennes takımının menajeri. Valla hakka giriyorsunuz. Her şey çok net. İyice inceleyin adam hile değilse banlayın beni, o kadar eminim. Yeterince ilgilenilmiyor.
-
@aliihsannnnn Merhaba,
Eğer gönderdiğiniz rapor sonuçlandıysa tekrar rapor gönderebilirsiniz. Raporda tam olarak neler olduğunu anlatmaya çalışın gerekirse resimlerle(kırpmadan) destekleyin. Şikayet ettiğiniz her menajer ceza alacağı anlamına gelmez.
Forumlarda hile bildirimi yasaktır bunu size daha öncede söylemiştim ısrarla başlık açmanız sonucu değiştirmeyeceği gibi sizin ceza almanıza sebebiyet verebilir.
İyi oyunlar.