Saçma Sapan Maç sonucu
-
Kardo kurmuşum 300m üstü deplasmanda rakibim rakip 55m üstelik 4-3-3 a oynuyor ben de 4-3-3 b oynuyorum ve her şey de üstün olmama rağmen rakibin oyuncuları da iyi oynamamışken üstelik bilgisayar(benimkilerin çoğu 7 ve üstü oynamış adamın ise sadece 1 oyuncusu 7 oynamış diğerleri hep daha düşük) berabere kalıyorum rakip defansif oynasa rakibin oyuncuları iyi oynamış olsa ben kırmızı yemiş olsam bir tutar yeri var ama bunun gözümde benden çalınan 2 puandan başka bir şey değil liderliğe oynarken artık 1. olan adamı yakalayamayacağım bu resmen oyunun bana ettiği küfür. Güncellemeleri bize küfür etmek için mi yapıyorsunuz.Mutlu olacaksanız hesabı silebilirim.
-
@kutluk22 Merhaba,
Maç sonuçları kadro gücünüz, oyuncuların form ve moral durumları, taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir.Tabi bunun için kendi taktiğiniz, rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir)
Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta düşük kadro değerine sahip takımlar büyük kadro değerli takımlardan puan ve puanlar alabiliyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
Taktiksel konularda yardım için forumumuzda bulunan OSM Taktikleri başlığını kullanabilirsiniz.
İyi oyunlar.