Dotyk Duszy — Chwalimy się!
-
@dino-ligenza coś tam zrobiłem dla naszej grupy, ale nie ma co wrzucać wszystkiego od razu
Pierwszymi moimi projektami dla Polish Legends było odświeżenie loga głównej grupy na podstawie już istniejącego, które było zrobione w kreatorze internetowym. Stworzyłem także wersję czarno-złotą na 7-lecie grupy, a także loga dla PLA i PL2, które wyglądem nawiązują do loga głównej grupy.
Kolejnym projektem była koszulka grupowa, czyli pierwsza od lewej. W środku wersja czarno-złota dla członków Hall Of Fame - pełna lista w profilu naszej grupy, można zerknąć wchodząc przez komputer. Po prawej koszulka okazjonalna dla wicemistrza OSM
Kolejny projekt to karta menadżera, stworzona na potrzeby profilu grupy. Cały profil jest zbyt duży aby go tu wrzucać, jeśli ktoś chce go obejrzeć, to jak już pisałem - wystarczy wejść w profil grupy, logując się na komputerze.
-
@Damian_Skinek Świetnie, na to właśnie czekałem. Brawo! Teraz już wiesz, gdzie „chwalimy się”
-
Gdzie podziali się inni Twórcy/Pasjonaci? Podkreślam, że nie tylko grafika jest tu mile widziana, zbierasz znaczki lub dewocjonalia, to jest miejsce dla Ciebie!
Zapraszamy! -
@dino-ligenza Gdzieś tam widziałem, że ktoś z PAM/AMP bawi się grafiką A że te nagrody za Ligę AMP są bardzo fajne, to może autor podzieli się innymi swoimi dziełami?
-
Słuszna uwaga @Damian_Skinek
@Majkelowich Przybywaj
-
@dino-ligenza Swietne Prace, tez cos wrzuce od siebie!
-
@Rusewicz Dziękujemy i czekamy na Twoje dzieła.
-
@Rusewicz O proszę, Człowiek Orkiestra projektuję, piszę teksty i śpiewa i kto wie co jeszcze?!
-
-
@Rusewicz Wrzucaj, co się da, niech serwy zwolnią!
-
Przy okazji zapraszam wszystkich na swój fanpage na FFBB https://www.facebook.com/emer69 - niedługo płyta w wersji fizycznej. Ciekawostką jest, że świat OSMA nie opiera się tylko na rywalizacji, dzięki temu światu udział w powstawaniu materiału na krążek bierze również @Dino-Ligenza - który pracuje nad okładką płyty, mam nadzieje, że wszystko nam wypali! : )
-
@rusewicz said in Dotyk Duszy — Chwalimy się!:
Przy okazji zapraszam wszystkich na swój fanpage na FFBB https://www.facebook.com/emer69 - niedługo płyta w wersji fizycznej. Ciekawostką jest, że świat OSMA nie opiera się tylko na rywalizacji, dzięki temu światu udział w powstawaniu materiału na krążek bierze również @Dino-Ligenza - który pracuje nad okładką płyty, mam nadzieje, że wszystko nam wypali! : )
Oto żywy dowód tego, że OSM to nie tylko gra OSM łączy i kreuje wspólne działania daleko poza OSM, łącząc i cementując przyjaźnie w realnym życiu .
-
@Rusewicz "mam nadzieje, że wszystko nam wypali! : )"
Nie może być inaczej!