10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
I to faworyt turnieju RL. Dowódca napisał mi ich że tak się dzieje jak w grupie grają idioci . Ale będą walczyć. A araby się z tego śmieją, a sami zdobyli -2pkt co za ludzie
-
@seba191995 no no sypią się kary
Dobrze, że czuwacie
Swoją drogą sam mam kadre 135 mln XDD ale mecz dopiero jutro
-
@janex123 to jest dość dziwne ligi założone o podobnych godzinach a jeden dzień później mecz.
-
Please, can someone explain 100 mil rule? If in this moment total value of my team is 102 mil I will get penalty? Or is important total value of my team when the game will start?
Thank you,
-
@lemnarumarius It only counts during the match so you have time to reduce the squad
-
-
League A after Matchday 1. Hope there are no mistakes!
-
League D
-
@sniki26 kto? A wczoraj żadnego zgłoszenia nie było więc kary nie ma.
-
@seba191995
U nas też już -
@babaduk-sarri Spokojnie, zanim zacznie się mecz, mój team będzie miał 99
-
@seba191995 w lidze A jest 8 co ma ponad 100mln. Paru na bank zejdzie,z tego. Jednak coś czuję że nie wszyscy
-
@Fajresss
Haha taktycznie xd -
SS od snikiego
-
@babaduk-sarri
oni wszyscy niby to wiedza, wiec tak trochę każdy ryzykuje, kupując gracza na handel i zbierając kasę. -
U nas trzech menadżerów po 1 kolejce z kadrą powyżej 100 baniek. Wyniki 1 kolejki, zauważcie, jak zacięte były mecze! Nikt nie strezlił więcje niż jedną bramkę .
-
@dovco_handf dlaczego jestem zaznaczony na czerwono? Podczas meczu miałem kadre 98,2 dopiero po meczu kupiłem zawodników
-
Zarówno ja, jak i @tristan1982 transfery zrobiliśmy po symulacji, która jest o 19:34
Dodatkowo @tristan1982 ma screeny kadr przed symulacją