10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
pkt karne na ta chwile z 3 rundy
-
@seba191995
Wyniki po rundzie 6 i awanse liga B
Drabinka z awansami
-
@seba191995
kara - 17 pkt dla simba w lidze b zostaje anulowana.
po dłuższych spekulacjach i rozmowach postanowiłem podliczyć dla tego klubu w celu mocnego dowodu transfery od początku, oraz dla ekipy pozostałych z ss.W przypadku kary
dla Es Tunis -9 pkt zostaje kadra faktycznie miała 109 mln
i dla el ahly - 5pkt również zostaje kadra miała 105 mln
Dla simby - 17 zostaje anulowane po obliczeniach kadra w dniu 18 kwietnia miał miedzy 80 a 97mln, w trybie skokowym bo odbywała się wymiana piłkarzy, niestety godzin już dokładnie nie sprawdzę, bo się nie da, ale po meczu zostały dokonane transfery o wartości 3mln oraz 17mln i kadra na ss pokazała 117mln, gdyż zgłaszający nie wykonał ss w trakcie meczy a chwile po meczu.
Zgłaszający Wojciech Wieland Godzina 22;31 wyniki meczy sa dokładnie po przeliczeniu i sprawdzeniu czasu mecz zaczyna sie 22;15 kończy 22;23 ss zrobiony około 3 minuty za późno stad to nie porozumienie, a inne filmiki najwidoczniej mi się zlały bo myślałem ze mam na kąpie filmik nagrany z wartościami ze jednak Hasdrubal z PAM klubem Simba miał faktycznie 117mln.
Wojtek namieszał swoja pewności ze wykonał ss podczas meczu, bo dłuższych rozmowach wyszło jednak ze po meczu.
Z racji ze jest niedziela i straciłem na podliczenia aż 1,5 godziny uciekam i zamykam sprawę.
Przepraszam za problemy techniczne. -
The final is coming soon
-
@onlydybi correct
-
-
Liga C
-
aaa yeaaa Total ReBorn
at the moment Total ReBorn wins unofficially, congratulations !! we are still checking the results.Official awards tomorrow
-
@seba191995
minus points scored according to the summary
Polish Eagles -66
Romanian Lions -45
Husarya -39
Polska Akademia Menadzerów -42
Silver Bullet -27
Akademia Menadzerów PL -18
Arab Glory -17
RO MANIA -8
Kingdom of Pirates -5
Herminos Sintra -1
Polish Sparta - 1
Polish Wariors -1Oficjall results
-
Hey Everyone!
Thank you everyone who participated in the Tournament. I hope you had a good time
Congratulations to all winners and welcome in Round 4 of the Tournament. Below is the list of current winners, but Leagues B and C are still in play. There are 7 more matchdays in League B and C , and we will have the winners on the 28th of April.
Round 4 will start on the 30th of April, please ask all previous winners to have the slots ready to go.
IMPORTANT NOTE: there will NOT be maximum squad’s limits in round 4.
UNLIMITED SQUAD VALUES.
Using coins will be turned OFF. As Round 4 is for the best individual player, the previous penalty points wouldn’t matter.
RANDOM TEAMS SELECTION – all invitations will be sent at the same time to all managers.
Thank you and good luckWINNERS LIST
ROUND 1
A – Leucostin (RO MANIA)
B – Krystian16001994 (Polish Wariors)
C – Majkelowich (AMPL)
D – Andrei_jardel (RO MANIA)ROUND 2
A – Mati Colhoner (Polish Legends)
B – Roby Von Neu Bau (Total ReBorn)
C – Wojtyn84 (Husarya)
D – bananowy991 (Polish Legends)ROUND 3
A – Steau4ever (RO MANIA)
B – 555555حازم
C – Verebadi
D – Ochowiak (Polish Legends)
Top Players Polish Sparta
OnlyDybi
Paweł Wis
Tadziuu1
Marek Overmars -
Taki mały szczegół turnieju, na przyszłość, że czasem warto potrząsnąć szatnią, gdyż w niektórych ekipach by się to przydało.
Turniej wygrywa ekipa, która wskoczyła do turnieju jako rezerwowa za ekipę Tekno Red.
4 godziny przed otwarciem lig potwierdzili udział, zorganizowali 3 składy na 3 rundy, zasady turnieju przesłaliśmy im tylko raz, potem podczas turnieju raz jeszcze z dokładnym opisem jak wszystkim na whatsappie i forum podczas pierwszej rundy sprecyzowane niedomówienia liczeniem pkt karnych w trakcie meczu, jako chyba jedyna ekipa nie zadała żadnego pytania o co w tym chodzi, grali jako 1
z 2 ekip robili swoje i nie uzyskali przez cały turniej ani jednego pkt minusowego ich kadry mieściły się w 90 procentach w fazie grupowej w przedziale 95,/97mln maks, Bardzo mocno zasłużona wygrana tej ekipy, jestem pełen podziwu organizacji tej ekipy, nigdy o nich nie słyszałem ani nie grałem, nawet nie było okazji o nich usłyszeć na podwórku międzynarodowym, a to jestem mega solidna ekipa, potrafiąca się w bardzo szybki sposób zorganizować.
A wy panowie co myślicie tak na chłodno o całym turnieju? Komu się w nim grało dobrze ? Komu się tak naprawdę podobały te rozgrywki tak szczerze pisać. -
Thank you everyone for participation in the Tournament! It was really big thing and a pleasure for the Polish Sparta Crew to organise such a Tournament with great other Crews and managers !
Congratulations to all individual winners and the Total ReBorn Crew for the best crew of the Tournament. They were last Crew that joined the Tournament, and finished it with 0 penalty points.
Well done to all Polish and Foreign Crews!
Hope you have enjoyed the 3 rounds, and awards will be announced today!Good Luck to the Final 16 in the last round for the best individual player!
-
-
And individual souvenirs for the top 3 teams
-------------------------1st place ----------------------------
-------------------------2st place ----------------------------
-------------------------3st place ----------------------------
--------------Congratulations, gentlemen !!!----------------
Thanks to all teams, and to Dino Ligenza
for beautiful graphics, for the guys from Sparta for the work they put in
Ayonex -Adama Grzechu411 -Grzegorz, Paweł Wis -Pawła Josue Antonio -Mikołaja
maniek_56-Mariusza
and for the entire Polish community that accompanied us.We made this story thanks to all of you.
THANK YOU -
Ten turniej to żenada,wielka ściema już nigdy nie zagram w turniejach organizowanych przez sparte
-
@dpiotrowski218 nauczysz się kolego że przystępując do turnieju zanim cokolwiek zrobisz to przeczytasz 2 razy zasady.
Jak ty w 2/3 dni wydałeś 8K monet to gratuluję
Jak by się przeczytał to byś wiedział że wszystko prócz szybkiej sprzedaży za coinsy jest wyłączone i przy włączonej funkcji w lidze za monety by zapaliła się żaróweczka że jednak jest coś nie tak i dopytując się każdy by ci odpowiedział że liga będzie powtórzona wystarczyło było być czujnym i czytać.
Po za tym to było nieuniknione co to za sprawiedliwość kontynuowania ligi jak jeden z włączonymi możliwościami ich nie używał i grał według zasad, a drugi nie, jak bym kontynuowali ta ligę to nie chciej wiedzieć ile byś minusowych przyniósł grupie, tak przynajmniej jest solidne miejsce między czołowymi ekipami. -
@dpiotrowski218 A co się tam stało? Bo widziałem że dość sporo złych emocji w trakcie turnieju było
-
Hey everyone.
The Round 4 of the Tournament will be created at 10pm Polish Time. Creator- Pawel Wis from Polish Sparta. -
@seba191995 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Hey Everyone!
Thank you everyone who participated in the Tournament. I hope you had a good time
Congratulations to all winners and welcome in Round 4 of the Tournament. Below is the list of current winners, but Leagues B and C are still in play. There are 7 more matchdays in League B and C , and we will have the winners on the 28th of April.
Round 4 will start on the 30th of April, please ask all previous winners to have the slots ready to go.
IMPORTANT NOTE: there will NOT be maximum squad’s limits in round 4.
UNLIMITED SQUAD VALUES.
Using coins will be turned OFF. As Round 4 is for the best individual player, the previous penalty points wouldn’t matter.
RANDOM TEAMS SELECTION – all invitations will be sent at the same time to all managers.
Thank you and good luckWINNERS LIST
ROUND 1
A – Leucostin (RO MANIA)
B – Krystian16001994 (Polish Wariors)
C – Majkelowich (AMPL)
D – Andrei_jardel (RO MANIA)ROUND 2
A – Mati Colhoner (Polish Legends)
B – Roby Von Neu Bau (Total ReBorn)
C – Wojtyn84 (Husarya)
D – bananowy991 (Polish Legends)ROUND 3
A – Steau4ever (RO MANIA)
B – 555555حازم
C – Verebadi
D – Ochowiak (Polish Legends)
Top Players Polish Sparta
OnlyDybi
Paweł Wis
Tadziuu1
Marek OvermarsA small change, Paweł Wis has technical problems, so I will created a league
-
Seba191995 z waszego regulaminu to było wiadomo NIC tak to było opisane.Organizujecie turniej zapewniacie że będziecie pilnować, wy po prostu mieliście to wszystko w nosie,dopytywałem się po co ten dodatkowy slot wolny nikt mi nie potrafił odpowiedzieć/ teraz wiem/.Zostawiliście cały ten turniej wszystkim graczom tylko nie wam,zastawiacie się brakiem czasu,a co z moim czasem,potraktowaliście nas jak jakieś odpady nie liczycie z nikim.Jak byście pilnowali tak jak obiecaliście to nikt by nie musiał pilnować siebie i rywali.Teraz jak będziecie organizować jakiś turniej a mnie się przez przypadek tam dostanie to chyba zatrudnię jakąś osobę do pilnowania no i najważniejsze chyba zrozumienia regulaminu,ale mam nadzieje że ta przyjemność mnie nie dosięgnie.