10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@sniki26 kto? A wczoraj żadnego zgłoszenia nie było więc kary nie ma.
-
@seba191995
U nas też już -
@babaduk-sarri Spokojnie, zanim zacznie się mecz, mój team będzie miał 99
-
@seba191995 w lidze A jest 8 co ma ponad 100mln. Paru na bank zejdzie,z tego. Jednak coś czuję że nie wszyscy
-
@Fajresss
Haha taktycznie xd -
SS od snikiego
-
@babaduk-sarri
oni wszyscy niby to wiedza, wiec tak trochę każdy ryzykuje, kupując gracza na handel i zbierając kasę. -
U nas trzech menadżerów po 1 kolejce z kadrą powyżej 100 baniek. Wyniki 1 kolejki, zauważcie, jak zacięte były mecze! Nikt nie strezlił więcje niż jedną bramkę .
-
@dovco_handf dlaczego jestem zaznaczony na czerwono? Podczas meczu miałem kadre 98,2 dopiero po meczu kupiłem zawodników
-
Zarówno ja, jak i @tristan1982 transfery zrobiliśmy po symulacji, która jest o 19:34
Dodatkowo @tristan1982 ma screeny kadr przed symulacją
-
@janex123 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Zarówno ja, jak i @tristan1982 transfery zrobiliśmy po symulacji, która jest o 19:34
Dodatkowo @tristan1982 ma screeny kadr przed symulacjąNo to wszystko w porządku skoro Regulamin mówi, że na mecz macie mieć po 100 baniek i wy macie screeny, że tak było. Ja zrobiłem screeny składów po 1 kolejce w wolnej chwili. Swoją drogą jak tu teraz sprawdzić wszystkim, że na mecz mieli po 100 baniek, a zaraz po meczu znacznie więcej Nie zazdroszczę Organizatorom. Powinno byc wg mnie 100 baniek granica na fazę grupową i 200 baniek na fazę pucharową, bez tego odatku, że na mecz to może być 100, ale po meczu to 120 albo 150 jest ok. Dziwne to i strasznie zagmatwane, nie sądzicie?
-
@Dovco_HandF @janex123 screen przed symulacją
-
@tristan1982 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
screen przed symulacją
Nie no ja ci wierzę, nawet na słowo Ale chodzi o to, że aby nie dostać kary za przekroczenie limitu na mecz 100 milionów, to każdy kto ma większy skład musi za każdym razem udowadniać, że nie miał przekroczone 100 milionów inaczej będzie kara. I teraz najważniejsza kwestia: czy wszyscy o tym wiedzą, czy po karach zaczną opuszcać turniej?
-
@dovco_handf said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@janex123 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Dodatkowo @tristan1982 ma screeny kadr przed symulacjąNo to wszystko w porządku skoro Regulamin mówi, że na mecz macie mieć po 100 baniek i wy macie screeny, że tak było. Ja zrobiłem screeny składów po 1 kolejce w wolnej chwili. Swoją drogą jak tu teraz sprawdzić wszystkim, że na mecz mieli po 100 baniek, a zaraz po meczu znacznie więcej Nie zazdroszczę Organizatorom. Powinno byc wg mnie 100 baniek granica na fazę grupową i 200 baniek na fazę pucharową, bez tego odatku, że na mecz to może być 100, ale po meczu to 120 albo 150 jest ok. Dziwne to i strasznie zagmatwane, nie sądzicie?
Jak najbardziej się zgadzam z Tobą.
-
@dovco_handf na pewno wiedzą, a jak nie to nie doczytali regulaminu. No ale wtedy to już trudno. Ignorantia iuris nocet, jak mają jaja dograć to co zaczęli to nie będą odpuszczać
Co do wcześniejszej Twojej wiadomości również się zgadzam, regulamin w tym aspekcie niedopracowany, ale tego już nie cofniemy. Myślę też, że po szaleństwie wszystko się uspokoi
-
@dovco_handf po meczu ss nic nie wnoszą i nie są dowodem w sprawie.
Ss ma być z ujęta godzina w czasie trwania meczu.
-
@dovco_handf A według mnie format na dzień dzisiejszy jest jak najbardziej poprawny, było jasno i wyraźnie mówione, że składy maja mieć wartość 100mln przed upłynieciem timera określającego "mecz trwa" a nie gdy wyślę sie zdjęcie po meczu. Gdyby było tak, że 100mln ma nie być wgl przekroczone, byłoby to mega męczące bo wiązało by się z liczeniem transferów czy przypadkiem się nie przekroczy... Tak jest spokój i wystarczy zrobić screena przed meczem, że wszystko z Twoim składem w porządku gdyby ktoś się awanturował plus umożliwia fajne przygotowanie na kolejną rundę.
-
@tristan1982 tristian mega robota o taki ss chodziło