10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@seba191995 Nie wiem czy u mnie tez nie przekraczaja, bo nie pilnuje, ale dzis sprawdze!
-
Liga B wystartowała ponownie, gdyby ktoś nie otrzymał zapa pisać PW.
Wszystko tym razem jak trzeba zaczynamy ostatnią rundę czas na piekło -
@rusewicz wczoraj arab glory złapało dużo pkt dzis silver bullet dwie ekipy co walczyły o mistrza na ostatniej prostej, teraz tak się brama otwiera ze wszyscy z miejsca 1-10 mogą podjąć się walki , takze jazda panowie oby jakas polska ekipa !!
-
@rusewicz said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@seba191995 Nie wiem czy u mnie tez nie przekraczaja, bo nie pilnuje, ale dzis sprawdze!
Przekraczali, gramy w tej samej grupie. Wymknęło się to trochę spod kontroli.
-
Graliśmy. Ja już sobie serdecznie odpadłem z dalszej rywalizacji
-
@rusewicz said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
Najfajniejsze jest to, że te wcześniejsze ss które Damiś wrzucił, to są właśnie z naszej grupy. Nie ogarnąłeś?
-
@seba191995 To całe weryfikowanie, kto w którym momencie jaką miał wartość kadry trudne jest technicznie. Pomysł dobry, z tym żeby nie grały tylko Coinsy, limity wartości kadry przemyślane i racjonalne, ale kontrolowanie tego na bieżąco jest prawie niemożliwe.
-
@pawełpaweł wszystko pod kontrolą chłopaki
-
@pawełpaweł
To jest łatwe, może z forum wynika że komuś coś się udało, ale na spokojnie.
Dostaje codziennie przynajmniej jeden rzut ekranu z wartościami jakie są podczas meczu z każdej ligi, a jak są przewinienia to 4/5 na PW w tym zawsze ktoś zgłosi na what'sapie.
To że komuś się wydawało że wcześniej coś też było ale nie sprawdzał nie znaczy że ktoś go nie uprzedził. Wszystko pod kontrolą będą wyniki podliczone to wszystko wyjdzie. -
-
Results final round 3 counting league A and D
it got interesting towards the end
8 groups are fighting for a place 1-3
-
@seba191995 we correct a small error
-
@seba191995 Seba jest błąd, ponieważ Rhett1 nie gra w Husarya PL;) Jako daje nam więcej punkcików, ponieważ strzelam, że zostały nam odjęte za PAM jak się nie mylę tak? ;))
-
+18?
-
@babaduk-sarri hehe pomyłka dzięki za czujność, pkt Pam u husarya zostaną podliczone ponownie.
-
@babaduk-sarri tak +18
I na 10 lokatę ;), jakby nie pkt karne wczesniejsze, to byście byli w ciąży o grę o 1 miejsce, bo spokojnie w lidze B i C przy dobrej dominacji można ugrać od 30- 45pkt
Pam -18 Pam to zaraz się schowa pod ziemię. , Szkoda wielka:( że tak się to potoczyło. -
@seba191995
League D
-8p RO MANIA? -
@seba191995 wait wait wait mój drogi
To, że mamy mało punktów to nie znaczy, że możesz byle jak sobie nami pomiatać,
zresztą dobrze wiesz, że przynajmniej kilkanaście punktów które nam odjęto zrobiono to przez nieścisłości w regulaminie (ale ok to już zostawiam i się nie mieszam, tutaj sprawa została wyjąśniona) -
@babaduk-sarri said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@seba191995 Seba jest błąd, ponieważ Rhett1 nie gra w Husarya PL;) Jako daje nam więcej punkcików, ponieważ strzelam, że zostały nam odjęte za PAM jak się nie mylę tak? ;))
A to od kiedy @Rhett1 gra w PAM??
Nie ukrywam na pewno nie pogardzilibyśmy nim, ale po prostu u nas nie gra@Seba191995 @Babaduk-Sarri czemu odjęte punkty nam za niego??
Rozumiem, że @Babaduk-Sarri mógł nie wiedzieć kto od nas gra, ale przecież Ty @Seba191995 dostałeś rozpiske
-
@seba191995 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@babaduk-sarri tak +18
I na 10 lokatę ;), jakby nie pkt karne wczesniejsze, to byście byli w ciąży o grę o 1 miejsce, bo spokojnie w lidze B i C przy dobrej dominacji można ugrać od 30- 45pkt
Pam -18 Pam to zaraz się schowa pod ziemię. , Szkoda wielka:( że tak się to potoczyło.Nie zamierzamy się chować pod ziemię, serio mówię. Trudno jest jak jest, raz się jest na górze, raz na dole, fakt PAM nie ma wielu punktów, tutaj kary zrobiły swoje, ale wiesz turniej for fun, przynajmniej nasi menadżerowie sprawdzili sobie taktyki