10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@jfpd-ubi Thank you that you like it and that you could play, I am glad that the managers abroad are satisfied, maybe we will meet you at the tournament soon;)
-
@seba191995 dzięki za turniej, ode mnie dodam tyle że zagrałem w jednej rundzie, regulamin dostałem w dniu rozpoczęcia ligi bo aktualnie mam przerwę od gry w osm,i ani jednego punktu karnego nie złapałem, także panowie nie spinajmy się, takie spiny nie mają sensu, każdy ma prawo popelnic błąd, a propos niedomówienia w regulaminie są w dużo większych turniejach i trzeba się z tym liczyć, nie wszystko da się przewidzieć
-
All participant from GLORY ARAB thanks you for the nice organisation . In this time we happy for 3rd position but next time the goal of our crew be the first and champion.
-
@المفكر00 Great performance of your team , if not one mistake it would have been the final.
we are glad that such a strong team as
Arab Glory, Total ReBorn, Herminos Sintra, Merah Putih, RO MANIA Romanian Lions and Silver Bullet enjoyed the tournament so much, thanks again for good news on what'sap and forum . -
@łukasz-wierzbowski super że się podobało, tym bardziej szacun że raz przeczytałeś zasady i to nie te poprawione i zagrałeś jak trzeba
-
@wojtyn84 dobrze ci wróży pierwszy meczyk wszedł
-
Matchday 2
-
@mati-colchoner coś czuję Mati że to wygrasz
-
Matchday 3
-
Standings
-
@mati-colchoner
widać ze w każdej grupie jest ten jeden mocny reszta wyrównana i zacięta walka, zapowiada sie ciekawie. -
Mati Colhoner jedzie na pełnej po mistrza skład na obecna chwile wynosi 269 milionów, ale widzę ze reszta zaczyna się budzić i rusza w pościg, wczoraj nie wyglądały składy tak kolorowo i było widać znaczne różnice i to co daje 15 mln więcej na start...
W turnieju robi się naprawdę gorąco, widać zaangażowanie i chęć zdobycia wyróżnienia najlepszego menadżera w turnieju. Czekam z niecierpliwością na kolejne wyniki.Steavu4ever_79 z RO MANIA w grupie A coraz bliżej awansu.
Mati Colhoner z Polish Legends w grupie B coraz bliżej awansu.
Wojtyn84 z HusaryaPL w grupie c coraz bliżej awansu
Verebadi z Total ReBorn w grupie D coraz bliżej awansuNa ta chwile grupy wyżej wymienione mogą być dumne z swoich podopiecznych
-
@seba191995 Obsada jest mocna, obecnie każdy ma szansę na powalczenie o wyjście z grupy
-
Kolejka 4
-
Obecna sytuacja w grupach
-
@mati-colchoner
Fajnie to wygląda, aż miało by się ochotę tam dołączyć 🤯, ale jak to mawia klasyk najlepsi zagrają z najlepszymi każdy miał swoje 5 minut do wykorzystania. -
Kolejka 5
-
Obecna sytuacja:
-
Znamy rozstrzygnięcia w Grupach B, C oraz D.
Awans przed ostatnią serią gier, zapewnili sobie:
Grupa B @Mati-Colchoner @Andrei_jardel
Grupa C @Wojtyn84 @Roby-von-neu-bau
Grupa D @verebadi @krystian16061994