10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@janex123 luzik zaraz sprawdzę gdzie ten gracz należy, bo powstała mała zadyma i zamieszanie.
Janex źle mnie zrozumiałeś, nie chciałem was urazić, tym bardziej że jesteście patronem medialnym naszego turnieju, nie o to mi chodziło, że wy słabo gracie... Tylko że pkt minusowe dały ostro znać, że trochę lichwie przystąpiliscie do turnieju, twoje pkt karne odłożymy na bok, stary temat. Nie ma sensu wracać, jeden turniej nie może być punktem oceniania grupy, tym bardziej że jesteście czołówka polskiego osm-u. Ale jakby nie patrząc grając z najlepszymi to przegrać to nie jest wstyd, a tu same takie ekipy, oprócz naszej akademii, która dopiero stawia kroki, i teraz gra dopiero od 3 rundy obecnie 4. -
@Rhett1 to może jakiś transfer do PAM Co myślisz? Skoro jesteś nam pisany
-
@janex123 sorry naprawdę dlatego w poście zaznaczyłem ze PAM o ile się nie mylę, zwykła pomyłka z mojej strony
-
@babaduk-sarri Również Seby nie chciałem w błąd wprowadzić, @Janex123 to może ja bym się w Mino Raiole pobawił xd
-
@seba191995 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@janex123 luzik zaraz sprawdzę gdzie ten gracz należy, bo powstała mała zadyma i zamieszanie.
Janex źle mnie zrozumiałeś, nie chciałem was urazić, tym bardziej że jesteście patronem medialnym naszego turnieju, nie o to mi chodziło, że wy słabo gracie... Tylko że pkt minusowe dały ostro znać, że trochę lichwie przystąpiliscie do turnieju, twoje pkt karne odłożymy na bok, stary temat. Nie ma sensu wracać, jeden turniej nie może być punktem oceniania grupy, tym bardziej że jesteście czołówka polskiego osm-u. Ale jakby nie patrząc grając z najlepszymi to przegrać to nie jest wstyd, a tu same takie ekipy, oprócz naszej akademii, która dopiero stawia kroki, i teraz gra dopiero od 3 rundy obecnie 4.Znaczy wiesz mnie samego troszkę dziwią te minusowe punkty i lekko martwią i stąd mogłem za mocno swoje zdanie wyrazić, myślałem, że po moim incydencie już nie będziemy mieć żadnych ujemnych, no ale trudno się mówi, ok jak któryś z naszych dostał -1/-2 pkt to luz niewiele każdemu się może zdarzyć, ale doszły mnie słuchy, że więcej dostał ktoś. No trudno to tylko gra, fajnie się gra w tym turnieju, okazja do sprawdzenia się. Wiadomo, pewne rzeczy możnaby zrobić lepiej ale też wszystkiego się nie przewidzi. A co do waszej akademii, jeszcze się okaże, że będzie wyżej od nas mimo, że później dołączyła, mają niezły start
-
-
@babaduk-sarri said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@babaduk-sarri Również Seby nie chciałem w błąd wprowadzić, @Janex123 to może ja bym się w Mino Raiole pobawił xd
hehe, kurczę, a co byś zabrał dla siebie za transfer przeprowadzony z sukcesem?
-
@janex123 sorry naprawdę dlatego w poście zaznaczyłem ze PAM o ile się nie mylę, zwykła pomyłka z mojej strony
Zaznaczyłem, mogłeś nie wiedzieć, bo no nie musisz znać wszystkich menadżerów w Polsce Seba już powinien bo do niego szły składy drużyn, ale wiadomo najlepszym się zdarzają niedopatrzenia, dlatego nic się nie stało
-
@janex123 hehe dogadaliby się @kryminalksg by coś przekonującego wymyślił ️
-
@dino-ligenza dzięki Dino!
-
@janex123 hehe dogadaliby się @kryminalksg by coś przekonującego wymyślił ️
No to może wywołamy dzika z kopalni @kryminalksg co sądzisz?
-
@janex123 tak ja liczę pkt spoglądając pod daną rozpiskę menadżerów i klubów,buble wychodzą wtedy gdy menadżerowie pomylą ekipy przy wyborze.
-
@steaua4ever_79 yes
-
Wszystko poprawione.
Dla wglądu dodaje wszystkie wyniki od początku.
Dodam ze wszystkie punkty z ligi oraz punkty bonusowe od pierwszej rundy do trzeciej zgadzają się w 100 procentach przypisane do gracza za awans plus pkt z fazy grupowej.Wszystkie punkty minusowe są również sprawdzone i odliczone, dlatego w 100 procentach możecie bazować na wpisach w tabelkach i podliczyć według nich czy na pewno zgadza się wynik podany po rundzie trzeciej.
Bez wątpienia stwierdzam tutaj zgodność, podliczałem i sprawdzałem aż 3 razy każda rundę.
Wynik ogólny podliczyłem tylko raz zliczając wszystko z racji ze jestem tylko człowiekiem wrzucam tutaj wszystko i można bazować bez wątpienią z wpisami i podliczyć wynik dla siebie i swojej ekipy czy się zgadza.Everything corrected, checked many times.
Points agree with the entries in the tables 100 percent.It gives you all the tables with points, so you can also check the result for your group.
Remember the penalty points are all listed right and earned from round 1-3.PUNKTY Z FAZY GRUPWOEJ + PUNKTY ZA KAZDY AWANS I WYGRANIE FINAŁU
RUNDA 1
RUNDA 2
RUNDA 3
TABELKA Z WYNIKIEM OGÓLNYM?UZYSKANYMI PKT PRZEZ GRUPĘ - LEWA STRONA
TABELKA Z PUNKTACJA OFICJALNA PO ODLICZENIU KAR - PRAWA STRONARUNDA 1
RUNDA 2
Runda 3
-
@rhett1 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@janex123 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@Rhett1 to może jakiś transfer do PAM Co myślisz? Skoro jesteś nam pisany
Wszystkie sprawy transferowe proszę kierować do mojego agenta
Czyli do @Babaduk-Sarri? nie ma problemu, możemy negocjować
-
@janex123 oczywiście weźmiemy pod wzgląd, warunki jakie zaproponujecie i odezwiemy się ️
-
Hey Everyone!
Thank you everyone who participated in the Tournament. I hope you had a good time
Congratulations to all winners and welcome in Round 4 of the Tournament.
Below is the list of current winners, but Leagues B and C are still in play. There are 7 more matchdays in League B and C , and we will have the winners on the 28th of April.Round 4 will start on the 30th of April, please ask all previous winners to have the slots ready to go.
IMPORTANT NOTE: there will NOT be maximum squad’s limits in round 4.
UNLIMITED SQUAD VALUES.
Using coins will be turned OFF. As Round 4 is for the best individual player, the previous penalty points wouldn’t matter.
RANDOM TEAMS SELECTION – all invitations will be sent at the same time to all managers.Thank you and good luck !
WINNERS LIST
ROUND 1
A – Leucostin (RO MANIA)
B – Krystian16001994 (Polish Wariors)
C – Majkelowich (AMPL)
D – Andrei_jardel (RO MANIA)ROUND 2
A – Mati Colhoner (Polish Legends)
B – Roby Von Neu Bau (Total ReBorn)
C – Wojtyn84 (Husarya)
D – bananowy991 (Polish Legends)ROUND 3
A – Steau4ever (RO MANIA)
B – still in play
C – still in play
D – Ochowiak (Polish Legends)Witamy wszystkich!
Dziekujemy wszystkim którzy wzieli udzial w turnieju, i mam nadzieje ze wszystkim (wiekszosci) sie podobalo
Gratulujemy dotychczasowym zwyciezcom , i witamy w Rundzie 4 – o tytul gracza turnieju.
W ligach B oraz C zostalo jeszcze 7 spotkan, wiec zwyciezców poznamy 28 kwietnia.Runda 4 rozpocznie sie 30 kwietnia, wiec prosimy poprzenich zwyciezców o przygotowanie wolnych slotów.
WAZNE: w rundzie 4-ej NIE MA maxymalnych limitów skladow w rundzie grupowej i pucharowej.
BEZ LIMITÓW SKLADU.
Uzywanie coinsów zostanie WYLACZONE.
Jako ze runda 4ta jest o tytul indywidualny, punkty karne nie mialyby zadnego sensu.
BEZ PRZYPISANYCH ZESPOLÓW – zaproszenia zostana wyslane do wszystkich manadzerów jednoczesnie.Dziekujemy i powodzenia !
-
Dziś podliczam wszystkie zgłoszenia i polskie grupy w rundzie 3 w lidze B I C jada po rekordy w punktach karnych, my po polsku więcej tłumaczyliśmy niż po angielsku, ale widocznie dużo jeszcze polskie społeczeństwo musi się uczyć.
Liczyłem po cichu by nagrodę otrzymał ktos z polski, ale chyba się nie uda