LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy)
-
@dino-ligenza najpierw @km1992_1992_1 , @BingusPL teraz @kaemik92 i kto wie czy to wszystko ? Pewnie było dużo więcej . Długo jeszcze admini mają zamiar bawić się z nim w ciuciubabkę ?
-
-
@dino-ligenza On jest chodzącym KABARETEM i chyba ma rozdwojenie jak nie roztrojenie jaźni.... Pięćdziesiąt twarzy KM'A (2021) - Filmweb
-
@rusewicz heehhe smieszne to jest :D.
Ale nie ma co drążyć miał to miał bana ogarnia tyle grup i akademii w jednym czasie i turniej ze wcale mu się nie dziwie ze chciał się wspomóc by byc wszędzie i mieć kontrole
Ale na co tyle wszystkiego na raz i w takim pospiechu to nie mam pojęcia. -
@seba191995 said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
Ale nie ma co drążyć miał to miał bana ogarnia tyle grup i akademii w jednym czasie i turniej ze wcale mu się nie dziwie ze chciał się wspomóc by byc wszędzie i mieć kontrole
Czekaj, czekaj. Sugerujesz, że dobrze zrobił zakładając konto-słup do funkcji szefa jednej z akademii? Jeżeli nie ma się zaufanych osób, którym można powierzyć taką funkcję, to po co zakładać multikonto?
Druga sprawa: to jego drugi ban w ciągu 2 miesięcy, pierwszy był przy okazji MPP. A jeszcze w tamtym roku również mógł otrzymać bana za multi, jednak zdążył zamknąć drugie konto, nim ktoś go zgłosił.
O innych jego krzywych akcjach nie wspomnę, ponieważ nie jest to zmartwienie adminów OSM, a sprawy międzygrupowe.
-
@damian_skinek jak widać kolega @Seba191995 po raz kolejny namawia / pochwala multikonto może sam ma coś na sumieniu że tak usprawiedliwia oczywiście ja sam miałem przygodę z multikontem i bardzo tego błędu żałuję ale ja lekcje wyciągnąłem
-
Po pierwsze. Polish Golden Lions nie jest akadekia nie znasz naszych struktur nie udzielaj sie jak dorosli rozmawiaja.
Po drugie. Czy ty czasem gdy bylem jeszcze w PL to nie chwaliles sie ze masz drugie konto stare i na nim grasz??:) mam ss z tej rozmowy jak mati mowil zebys je usunal
Po trzecie. Poprosze moderatorow o usuniecie tego topic. Turniej zostanie rozegrany ale wyniki beda wrzucane na forum inny
Po czwarte. Ja rezygnuje ze wazystkich turniejow oragnizowanych przez "polski personel" zas grupa bedzie grac.
Po piate. Jesli ktos ma jakies zale i pretensje do mnie zapraszam na priv a nie pajacowac na forum
Po szoste. Gadacie na mnie a straszenie jednego z modkow ze bana mi zalatwi to wporzadku?? Od straszenia to sa duchy
Po siodme . Kwestia turnieju. Jesli ktos chce sie wycofac smialo pisac na priv. Jesli zas nie to informacje podam 2 maja odnosnie losowajia i kwestii orgajizacyjnych.Aha i do wszystkich wielkich napinaczy wiem ze mocni jestescie za monitora... zapraszam powiedziec mi to w oczy ewentualnie na priv . Pajacerka sie skonczyla .
Jeszcze jedno skoro tak nisko nas oceniacie to po co Polish Legends Husarya i Sparta chce ki podbierac graczy?? Chetnie pokaze na forum jak szlachetnie gracie fair nie pozdrawiam
-
@kaemik92 said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
@damian_skinek
Po drugie. Czy ty czasem gdy bylem jeszcze w PL to nie chwaliles sie ze masz drugie konto stare i na nim grasz??:) mam ss z tej rozmowy jak mati mowil zebys je usunalOwszem, miałem stare konto sprzed 8-9 lat, na które od ówczesnego końca gry się nie logowałem. Tak, zalogowałem się na nie raz, ale nie podjąłem na nim gry w żadnej lidze, na żadnym slocie. Przejrzałem sobie swoją historię gry(jakiś rok czasu w okresie 2011-2012). Konto zostało skasowane po kilku dniach przez samego Dovco, który napisał do mnie w tej sprawie. Byłem z nim całkowicie szczery, przyznałem się że to moje stare konto i że się na nie zalogowałem. Coś jeszcze?
-
Czyli z prawnego punktu widzenia multi konto mistrzu za taka glupote sam dostalem zawiasy nie bede sie wdrazal w te mechanizmy mam od tego odpowiedni team w grupie ktory kieruje tymi sprawami gadacie na lewo i prawo ze podkradam zawodnikow mam dowody na to ze sami pisza do mnie o przejscie a ile razy ty juz probowales zqerbowac moich graczy?? Kazdy ci odmowiltakze rob te swoje relacje i tyle a od mojej grupy trzymaj sie z dalekanie pozdrawiam
-
@kaemik92 said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
@damian_skinek
a ile razy ty juz probowales zqerbowac moich graczy?? Kazdy ci odmowilPrzedstaw mi choć jeden screen jak piszę do jakiegokolwiek gracza od was.
-
@damian_skinek nic nie sugeruje.
Napisałem że nie ma co drążyć i niech teraz działa w spokoju ci ci chcą zagrają ci co nie odpuszczą.
Jak sami widzicie nie ma co robić wszystkiego na sile, podejrzewam właśnie że przez taki nawał grup, miał multi. -
@jasiuk88 Ty człowieczku to się lepiej nie wymadrzaj, pierwszy jesteś zawsze z swoim przyjacielem by przestawić swoje pomówienia i dopisanie wersji. Lepiej sobie statek posprzątaj.
-
Jeszcze jedno skoro tak nisko nas oceniacie to po co Polish Legends Husarya i Sparta chce ki podbierac graczy?? Chetnie pokaze na forum jak szlachetnie gracie fair nie pozdrawiam
Szkoda że ciebie nikt nie chciał bo mając tyle kont mógłbyś grać we wszystkich tych grupach jednocześnie
-
@kaemik92 jeszce raz ci napisze nie mieszaj w to Sparty, wyjaśniłem ci na PW ja nie mam nic w tym wspólnego ani żaden gracz a Sparty, to że gracz z akademii grając wspólnie ligę z twoim ziomkiem sobie popisali to nie mieszaj w to całej ekipy, w tym głównej grupy, bo my nie musimy się dowartościowywać graczami z grup . Do dziś Sparta potrafi się odrodzić i stworzyć graczy na pokolenia tak jak robiła to zawsze ;). Nigdy niczyim kosztem.
-
-
ile razy ty juz probowales zqerbowac moich graczy?? Kazdy ci odmowiltakze rob te swoje relacje i tyle a od mojej grupy trzymaj sie z dalekanie pozdrawiam
Wszyscy znają zasady Polish Legends w tej kwestii. Ja i osoby które odpowiadają za rekrutację, nigdy nie namawialiśmy osób z innych grup na przejście do Polish Legends, w przeciwieństwie do Ciebie...
Mam jednak świadomość, że przechodzisz trudny okres, powoli dociera do Ciebie że zrujnowałeś resztki swojej reputacji, i nikt zdroworozsądkowy nie będzie Cię brał na poważnie. Dlatego Multingus, nie prowokuj osób z Naszej grupy fałszywymi oskarżeniami, i tak już dostatecznie się pogrążyłeś.
Cieszę się, że nie tylko Ja, ale cała Polska społeczność OSM przejrzała na oczy, poznając Twoje metody działania.P.S Pozdrów swoich synów