Hesabıma giriş yapamıyorum
-
Biliyosunuzdur şu anda android çöktü haberleri çıktı ben androidin çöktüğünü bilmiyordum osm falan açılmıyordu, format attım ve hesabıma giriş yapamıyorum. 43 tllik coins de satın almıştım onun yanı sıra hesabımı geri almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. nicki "Ramos MERT" BU HESABI FORUMA GİRMEK İÇİN AÇTIM BANA O HESABIMIN MAİLİNİ DE SÖYLESENİZ BULMAYA ÇALIŞIRIM LÜTFEN İLGİLENİR MİSİNİZ.
-
Merhaba.
tr.support@onlinesoccermanager.com
İletişime geçiniz manager adinizla birlikte -
@gwoemul Yönetici adı derken?
-
@asds123213 Merhabalar,
Anladığım kadarıyla bir hesabınız var ve şifresini unuttunuz. Bunun için ilk öncelikle şuan ki hesabınızı silmeniz lazım. Osm'de multi hesap kesinlikle yasaktır. Bu işlemleri yaptıktan sonra tr.support@onlinesoccermanager.com adresine hesabınızın adını ve e-posta vb. bilgileri yazınız. 72 saat içerisinde size geri dönüş sağlanır.
İyi oyunlar -
@saidkayaa benim soruma neden cvp verilmiyor acaba
-
@saidkayaa said in Hesabıma giriş yapamıyorum:
unuttunuz
tamam ben bunu silerim zaten iletişime geçmek için yazdım ancak e posta adresini hatırlamıyorum o hesabın işte zaten
-
@asds123213 Merhaba, mailinizle ilgilenildi, OSM de ne amaçla olursa olsun birden fazla hesap kullanmanın yasak olduğunu unutmayın.