POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
@damian_skinek dzięki za ranking, świetna robota.
Pozwolę odnieść się w tym miejscu do pozycji Polish Sparta. Jak już wiele osób wie, nastąpiło przegrupowanie w jej szeregach. Wbrew niektórym opiniom nie doszło do żadnego rozpadu co widać doskonale po liczbie graczy a także zgłoszenia do MPG.
Cieszę się że wspólnie z byłymi już przedstawicielami tej czołowej Polskiej grupy zostawiamy team w tym a nie innym miejscu, o krok od podium. Mamy nadzieję że tendencja wzrostowa pozostanie w Sparcie na długi, długi czas.
Życzymy powodzenia a my... Cóż, będziemy gonić -
@damian_skinek said in POLSKI RANKING GRUP :
Doszło także do kilku zmian na stanowiskach szefów kilku grup:
Jest jeszcze jedna zmiana na stanowisku szefa grupy. Zmiana wymuszona przez życie @language-pl. Od wczoraj, po interwencji u adminów OSM, szefem grupy Husarya_PL jest: @daroo933. Od początku istnienia HPL, od sierpnia 2015 roku to śp. sniki26 prowadził, rozwijał i szkolił menadżerów w arkanach niuansów OSM. Miałem zaszczyt stawiać moje pierwsze kroki w HPL i być jego jednym z pierwszych uczniów. I choć potem nasze drogi się rozeszły w OSM, Marcin na zawsze pozostanie w moim sercu. Covid-19 spustoszył przez ostatnich kilka lat naszą planetę, zabierając z naszego życia wielu wspaniałych ludzi, wśród nich znalazł się niestety i nasz @sniki26 - spoczywaj w spokoju.
-
Sprostowanie do rankingu majowego
Podczas tworzenia umknęły mi dwie sprawy, o czym zostałem poinformowany odpowiednio przez @Majkelowich i @Dovco_HandF.
-
@Majkelowich nie tylko awansował z AMP do głównej grupy, czyli PAM, ale także objął w niej przywództwo. Gratulacje kolego!
-
@daroo933 został nowym wodzem HPL, o czym wspomniał @Dovco_HandF. Tę zmianę wymusiła niestety najgorsza z przyczyn. Spoczywaj w pokoju @sniki26...
Obydwie zmiany zostaną uwzględnione w rankingu czerwcowym.
-
-
@maniek_56 Maniek wzrostowa ?. To jest cały nowy twór, który potrzebuje pracy zaangażowania, metodami prób i błędów. Pół roku czeka Spartę ciężkiej pracy by dojść by zrobić 2/3 składy, sam dobrze znasz to na własnej skórze, oddając wam dowództwo w zaufaniu jak ciężko było wam zbudować trzeci optymalny skład na bitwy. Teraz to gra for fun mniej liczący się ranking, by chłopaki się zgrały poznały, zobaczyć kto się nada, czysta selekcja, Ochroniarz naprawdę robi robotę i ciężko na tym pracuje, ale nie wiadomo czy to zadziała od 1 minut, historia pokazuje jednak że to tak nie działała. " Mleko pod nosem", coś budować od fundamentu to nie wygląda tak fajnie jak zagrać coś nowego solidnym fundamentem.
-
Witajcie,
kolejny ranking grup pojawi się w dniach 20-25 lipca i będzie obejmował zarówno poprzedni, jak i obecny miesiąc. Spowodowane jest to sprawami osobistymi, a także.... ładną pogodą -
@damian_skinek Jasne, trzeba korzystać z lata
-
@damian_skinek czekaj,czekaj.. z punktu polskiego polityka opozycji...obijacie nie się i apanaże przyjmujecie
-
Ahoj załogo!
Właśnie ukończyłem ranking, a więc pora aby go Wam przedstawić.
Stworzyłem nową szatę graficzną, wg mnie jest ona bardziej przejrzysta. Dajcie znać co sądzicie i czy jest czytelna.
W rankingu nastąpiło kilka zmian oraz jedna poprawka, a oto najważniejsze z nich:
-
w poprzednim notowaniu pomyliłem się przy wpisywaniu punktów, mianowicie dopisałem o 1 tysiąc za dużo grupie Lions of Poland. Nie wiem skąd wzięłą się moja hojność, ale błąd został naprawiony. Dzięki @Zbyysiu-v2 za powiadomienie mnie o błędzie,
-
na podium bez zmian. Liderem pozostaje grupa Polish Legends, drugie miejsce zajmuje Husarya PL, trzeci stopień podium okupuje Polska Akademia Menadżerów,
-
awans Polish Eagles na 4. miejsce,
-
awans Akademii Menadżerów PL na 5. miejsce,
-
spadek Polish Sparta na 6. miejsce, do czego przyczyniło się aż minus 1666 pkt w porównaniu z poprzednim rankingiem,
-
Polish Warriors awansowali na 7. miejsce, wyprzedzając Polish Valhalla. Od awansu do najwyższej dywizji dzieli ich już tylko 55 punktów.
-
Polish Valhalla mimo spadku na 8. miejsce, bardzo dobrze sobie poczyna. Dopisali sobie 577 pkt i podobnie jak PW, są bardzo blisko awansu do elitarnego grona.
Najwyższy przyrost punktowy:
- Polish Warriors - 707 pkt,
- Polish Valhalla - 577 pkt,
- Wild Tigers - 485 pkt,
Nastąpiły dwie zmiany na stanowiskach liderów grup:
-
dotychczasowy lider Academy Polish Legends - @Mateusz-Nujo - powrócił do głównej grupy. Nowym szefem APL został weteran @Innocent-Bystander,
-
@ToomAnyWays został nowym liderem Academy Polish Eagles, zastępując @kimiraj123.
-
-
@damian_skinek
Jeszcze my
Polish Patriots +4595 pkt -
@maniek_56 W rankingu uwzględniane są grupy, które mają na swoim koncie minimum 17500 pkt. Gdy tylko osiągniecie tę liczbę, zostaniecie dodani do rankingu. A patrząc na wasze tempo wbijania punktów, jestem zdania że nastąpi to bardzo szybko
-
@damian_skinek wiem, wiem. Taki suchar z mojej strony a przy okazji świetna robota
-
@jasiuk88 Super-gratulacje dla ciebie i całej grupy
-
@jasiuk88 @troczek13 gratulacje Panowie dla Was i całej Waszej grupy
-
@damian_skinek kiedy planujesz uaktualnić?
-
@dooshek do końca sierpnia pojawi się najnowszy ranking.
-
@damian_skinek dni ci się kończą
-
@damian_skinek już tylko niespełna 12 godzin