• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

OSM na Facebooku

Czat
    7
    16
    355
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Dooshek
      Dooshek Polish Users last edited by

Cześć Wszystkim,

Od dziś wyniki turniejów takich jak MPP, IMP, CCW, Koloseum i innych organizowanych przez polskie grupy. Będzie można znaleźć na FB.

Po za tym TOP 100, wybory selekcjonera, czy też ogłoszenia o rekrutacji przez grupy.

Tutaj macie link https://www.facebook.com/osm.polska.3/
      Prośba kto ma konto niech polubi i udostępni. Dzięki temu powiększymy zasięg i rozpowszechnimy OSM. Przydałyby się nowe twarze w grze.

Pozdrawiam

p.s TAK JEST VILLAREALLLLLLL 😄

Janex123 Cezarro Ochowiak troczek13 5 Replies Last reply Reply Quote 5
      • Janex123
        Janex123 Polish Users @Dooshek last edited by

Proszę proszę otwieramy się na społeczność 😉 Jestem za, może by nawet jakąś wspólną konwersacje na messengerze zrobić, już jedna była, chyba @Damiś27 ją założył i w sumie tak dowiedziałem się, że @ToomAnyWays to Michał 😂 (i możecie się śmiać ale myślałem, że ma na imię Tomasz 😂)
        Ale głównie na grupie byli początkujący gracze (teraz z tego co wiem, niektórzy są w czołowych grupach czy akademiach) Tamta konwersacja umarła, teraz jakby nas było więcej, mogłaby funkcjonować 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • Cezarro
          Cezarro @Dooshek last edited by

Naprawdę dobra inicjatywa ,mam nadzieję że to "chwyci" i nasza społeczność przeniesie się stąd na FB . Sam osobiście nie posiadam FB bo nigdy nie był mi do niczego potrzebny. Mam jednak świadomość ,tak jak z resztą coraz większa ilość graczy , że takie fora do komunikacji jak to forum OSM na którym teraz piszemy to są już rzeczy przestarzałe ,żeby nie powiedzieć przedpotopowe jak np. PZPN albo UEFA. Wszyscy ,albo przynajmniej większość z Was , przekonała się już ,że na obecnym forum nie ma swobody wypowiedzi , posty są kasowane nie wiadomo dlaczego ,a każda nawet w najmniejszym stopniu negatywna wypowiedź o pracy polskiego personelu czy o twórcach gry są traktowane jako "wielka obraza majestatu " i czym prędzej usuwane. Osobiście nie miałbym nic przeciwko temu aby obecne forum OSM przestało istnieć ,i zostało zastąpione przez nowocześniejsze platformy do komunikacji typu discord czy FB.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • Ochowiak
            Ochowiak @Dooshek last edited by

@dooshek Pomysł fajny, tylko jest mały problem. Utworzono profil, a nie stronkę, którą można polubić, skomentować czy udostępnić.

Dooshek 1 Reply Last reply Reply Quote 5
            • troczek13
              troczek13 last edited by troczek13

W sumie to mamy grupę na facebooku już, aktualnie tylko ja tam coś tam wrzucam ale jest gotowa, ludzie są tylko brakuje chętnych do wrzucacia tam czegokolwiek poza mną 😄
              Próbuję ją rozkręcić jakoś, więc jakby co to tam (lub też tam) możesz udostępniać swoje "info".

"La Juve non è soltanto la squadra del mio cuore. È il mio cuore!" ❤⚪⚫

"La Juve è una fede che continua a essermi appiccicata addosso. Sono da compatire quelli che tifano per altri colori, perché hanno scelto di soffrire."🌟🌟🌟

Dooshek 1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • troczek13
                troczek13 @Dooshek last edited by

@dooshek https://www.facebook.com/groups/404252579950329/?ref=share

"La Juve è una fede che continua a essermi appiccicata addosso. Sono da compatire quelli che tifano per altri colori, perché hanno scelto di soffrire."🌟🌟🌟

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • troczek13
                  troczek13 @Dooshek last edited by

Prośba kto ma konto niech polubi i udostępni.

I tak jak tu poprzednik pisał, założyłeś po prostu konto i trudniej Ci będzie dotrzeć do wszystkich w ten sposób.

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • Dooshek
                    Dooshek Polish Users @Ochowiak last edited by

@ochowiak said in OSM na Facebooku:

@dooshek Pomysł fajny, tylko jest mały problem. Utworzono profil, a nie stronkę, którą można polubić, skomentować czy udostępnić.

Hahaha ok a o co kaman 😄 Ja się na tym nie znam 😄 to pierwszy facebook na którym coś robię. Zaraz poczytam i postaram się poprawić 😜 Jak się da.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • Dooshek
                      Dooshek Polish Users @troczek13 last edited by

@troczek13 said in OSM na Facebooku:

W sumie to mamy grupę na facebooku już, aktualnie tylko ja tam coś tam wrzucam ale jest gotowa, ludzie są tylko brakuje chętnych do wrzucacia tam czegokolwiek poza mną 😄
                      Próbuję ją rozkręcić jakoś, więc jakby co to tam (lub też tam) możesz udostępniać swoje "info".

Wiem widziałem. Jednak to jest grupa zamknięta tylko dla graczy, lub chcących dołączyć. Incjatywa tego co Ja chciałbym osiagnąć jest to aby większa społećzność mogła zobaczyć w co gramy w sensie turnieji, kto gra,jak gra itp itd.

• Dooshek
                        Dooshek Polish Users last edited by

Panowie coś tam poczytałem i jest i strona.
                        https://www.facebook.com/OSM-Polska-104239755206102

Wszelkie sugestie piszcie proszę tutaj,albo na priv tu bądź na fb. Jak ktoś ma pomysł na jakieś inne grafiki i umie je wykonać zapraszam.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • Dovco_HandF
                          Dovco_HandF Community Manager @troczek13 last edited by

@troczek13 said in OSM na Facebooku:

Prośba kto ma konto niech polubi i udostępni.

I tak jak tu poprzednik pisał, założyłeś po prostu konto i trudniej Ci będzie dotrzeć do wszystkich w ten sposób.

Dokładnie, najstarsza polska strona na FB istnieje już 4 lata i liczy ponad 900 członków:
                          fbosm.png

@Dooshek To w niczym nie przeszkadza, żebyś nie próbował z inną stroną na fb. Kto wie, może stworzysz coś lepszego i ciekawszego jak ci starczy czasu i cierpliwości.

Jest też oficjalny profil grupy OSM na FB w języku angielskim:

fbosmglowna.png

Poza tym jest wiele stron innych nacji narodowych. OSM jest mocno popularyzowany w mediach społecznościowych, a na FB chyba najbardziej 👍.

dovcohandf.osm@gmail.com
                          "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
                          We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
                          text alternatywny

Cezarro 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                          • Cezarro
                            Cezarro @Dovco_HandF last edited by

Jakby ktoś był zainteresowany to tutaj można znaleźć linki do stron w różnych social mediach

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/28841/osm-on-social-media

• Mateusz Banasiak
                              Mateusz Banasiak Polish Users last edited by

Hej ,jest jakiś czat na discordzie lub Messengerze dla Polaków grających w Osm?jeżeli nie to moim zdaniem warto by było coś takiego zrobić ,myślę że wtedy by udało się dotrzeć do większej Polskiej społeczności ,poznać nowych graczy a nawet nowe grupy .Dajcie znać co o tym sądzicie?

Janex123 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • Janex123
                                Janex123 Polish Users @Mateusz Banasiak last edited by

@mateusz-banasiak jest kilka 😉 Spróbuj się ze mną skontaktować na discord, tam powysyłam Ci linki bo nie wiem czy wejdą tutaj.
                                Mój nick i numer na discordzie: Janex123#3961

Mateusz Banasiak 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • Mateusz Banasiak
                                  Mateusz Banasiak Polish Users @Janex123 last edited by

@janex123 dzięki wielkie zaraz napisze!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • Locked by  Dovco_HandF Dovco_HandF 
                                  • Dovco_HandF
                                    Dovco_HandF Community Manager last edited by

Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu 👍

dovcohandf.osm@gmail.com
                                    "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
                                    We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
                                    text alternatywny

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • 1 / 1
                                    • First post
                                      Last post