Teknik direktör hile yapmaktan suçlu bulunmadı
-
Buraya 2. ve son konu açışım olur diye umuyorum. İnsanları dinlemeden yüzlerine konu kapamanız ve gram destek vermeyişinizin sebebi nedir bilmiyorum. 47 günlük süper lig deneyiminden sonra gerçekten bomboş geçen 1.5 ay...
Ligin 2. haftası çoklu hesabı fark edip hile raporu ediyorum ancak benzer nickte ve o ligde bulunmayan başka bir kullanıcı adını ligden yasakladık diye mail geliyor ancak o şahıs hala ligde devam ediyordu. 10 kez bildirdim ve en son yine geçen gün gelen mailde yeterli delil yok diye dönüş aldım.
Bu sefer son bir rapor hazırladım ve 5-6 adet ekran görüntüsünü linkleriyle beraber ekledim rapora. Bir kişinin aynı ligde 5-6 tane takımı yönettiğine dair. O takımlara kendi oyuncularını maksimum fiyattan satıp , o takımın oyuncularını de değerinin altında minimum değerden kendi takımına alması ve finalde 650 milyonluk bir kasımpaşa kurması. Sonra gelip özelden alay eder mesajlar atması. Diğer takımlarıyla karşımıza gelip antreman kampı basması ve şuan Lig şampiyonu + kupayı alarak şampiyonlar ligine aynı takımla gidiyor.
Tüm bu transferleri eklediğim halde rapora görüntüleriyle bana gelen mailde Teknik direktör hile yapmaktan suçlu bulunmadı yazıyor. Gerçekten alay mı ediyorsunuz ?
Açtığım konuda daha önce rapor açtığımı söylediğim halde gelip bana 72 saat içerisinde bakılacaktır yazılıyor. Zaten bakılıyor ve ben geri dönüşte kanıtlarla gitmeme rağmen 47 günlük emeğimiz böyle 5 hesapla oynayan oyuncular yüzünden hiç oluyor ve kanıt sunduğumuz halde 1 aydır bir şey yapılmıyor ?
-
@ByMonster Merhaba, size daha önce forumlarda hile bildiriminin yasak olduğunu ve bu konunun forum üzerinden ele alınmayacağını söylemiştik. Sıkça sorulan sorularda belirtildiği gibi;
Tekrardan bu konuyla ilgili başlık açmanız ceza almanıza sebebiyet verebilir.
İyi oyunlar.