EUROTyper
-
27 czerwca
Holandia - Czechy 3-1
Belgia - Portugalia 2-2 -
28 czerwca
Chorwacja 1:0 Hiszpania
Francja 3:1 Szwajcaria -
28 czerwca
Chorwacja 1:3 Hiszpania
Francja 2:0 Szwajcaria -
28 czerwca
Chorwacja - Hiszpania 2-1
Francja - Szwajcaria 2-0 -
1/8 finału - dzień 2
Niewykorzystana sytuacja sam na sam i chwilę później czerwona kartka - te dwa momenty w przeciągu zaledwie kilku minut, zdecydowały o tym, że holendrzy żegnają się z turniejem już w 1/8 finału. Czesi wykorzystali grę w przewadze jednego zawodnika i strzelili dwa gole, które dały im awans do 1/4 finału.
Poznamy nowego Mistrza Europy! Obrońca tytułu - Portugalia, przegrała z Belgią 0:1 i pakuje walizki przed powrotem do domu.
Mało kto obstawiał zwycięstwa Czech i Belgii, większość z nas zaliczyła wczoraj "0". Zwycięzcą dnia został @Dooshek, który trafił wynik jednego meczu i zgarnął 5 punktów. Brawo!!! Po 1 punkcie dopisują sobie: @Mati-Colchoner, @Dino-Ligenza, @Size43 i @Szeregowiec.
Wyniki
@Dooshek 5 pkt 1/2
@Mati-Colchoner 1 pkt
@Dino-Ligenza 1 pkt
@Size43 1 pkt
@Szeregowiec 1 pkt
@Babaduk-Sarri 0 pkt
@10Ryba10 0 pkt
@kot-222 0 pkt
@Janex123 0 pkt
@daroo933 0 pkt
@piotras231 0 pkt
@Josue-Antonio 0 pkt
@kondziowa1 0 pkt
@Tomasz-Kmit 0 pkt
@Damian_Skinek 0 pkt
@Dovco_HandF 0 pkt
@troczek13 0 pkt
@Maziu90 0 pkt brak typów -
Jak ktoś trafił w wynik Chorwacja - Hiszpania to pełen szacun.
-
@Dooshek jedynie fan hokeja
-
Jak ktoś trafił w wynik Chorwacja - Hiszpania to pełen szacun.
Drugi mecz równie piękny. Już teraz mogę powiedzieć, że 4 osoby zdobyły po 1 punkcie za wytypowanie remisu w meczu Hiszpanii z Chorwacją. Czekam na koniec meczu Francji ze Szwajcarią i wstawiam wyniki dnia dzisiejszego.
-
1/8 finału - dzień 3
Najlepszy poniedziałek w historii futbolu? Myślę, że tak! Ależ się dzisiaj działo!!! Dwa mecze, dwanaście bramek(w regulaminowym czasie), dwie dogrywki, seria rzutów karnych - kto nie oglądał dzisiejszych spotkań może pluć sobie w brodę. Wczoraj odpadła Portugalia, która broniła tytułu Mistrza Europy, Dziś z turniejem pożegnała się Chorwacja, aktualny wicemistrz świata, a także Francja - Mistrz Świata i Wicemistrz Europy. Czekamy na więcej!Gdyby ktoś trafił dzisiejsze wyniki, moglibyśmy okrzyknąć go Mistrzem Typera z automatu Dokładnych wyników nie trafił jednak nikt, ale czterech menadżerów wytypowało remis Hiszpanii z Chorwacją, każdy z nich typował wynik 1:1. A są to: @Babaduk-Sarri, @daroo933, @piotras231 oraz @troczek13.
Ostatnia szansa aby trafić "5" w 1/8 finału jutro. Czy komuś uda się dołączyć do @Dooshek, który dokonał tego wczoraj? Dowiemy się jutro
Wyniki
@Babaduk-Sarri 1 pkt
@daroo933 1 pkt
@piotras231 1 pkt
@troczek13 1 pkt
@Dooshek 0 pkt
@Mati-Colchoner 0 pkt
@Dino-Ligenza 0 pkt
@Size43 0 pkt
@Szeregowiec 0 pkt
@10Ryba10 0 pkt
@kot-222 0 pkt
@Janex123 0 pkt
@Josue-Antonio 0 pkt
@kondziowa1 0 pkt
@Tomasz-Kmit 0 pkt
@Damian_Skinek 0 pkt
@Dovco_HandF 0 pkt
@Maziu90 0 pkt brak typów -
Proszę o wykreślenie mnie z listy i nie oznaczanie, gdzyz odpuscilem juz jakis czas temu typowanie. Za duzo meczy ominalem i nie widzialem juz sensu. Pzdr
-
29 czerwca
Anglia 2:1 Niemcy
Szwecja 2:1 Ukraina -
29 czerwca
Anglia 2:1 Niemcy
Szwecja 2:3 Ukraina -
29 czerwca
Anglia 1:3 Niemcy
Szwecja 2:1 Ukraina -
1/8 finału - dzień 4
Anglicy wygrali 2:0 z Niemcami, a bramki strzelali Sterling i Kane. Ukraina dostała drugą szansę w postaci awansu z trzeciego miejsca w grupie i w pełni ją wykorzystała. W regulaminowym czasie gry był remis i do wyłonienia zwycięzcy potrzebna była dogrywka. Gdy wydawało się, że dojdzie do rzutów karnych, bramkę dla Ukrainy zdobył Artem Dowbyk.
Po jednym trafieniu zaliczyli @piotras231 i @Janex123. Wicemistrz Polski Par dopisuje sobie 6 punktów, natomiast Mistrz Polski Par zgarnia 5 punktów. Brawo Panowie!
Wyniki
@piotras231 6 pkt 1/2
@Janex123 5 pkt 1/2
@kondziowa1 1 pkt
@Tomasz-Kmit 1 pkt
@Damian_Skinek 1 pkt
@Dovco_HandF 1 pkt
@Babaduk-Sarri 1 pkt
@Dino-Ligenza 1 pkt
@10Ryba10 1 pkt
@daroo933 0 pkt
@troczek13 0 pkt
@Dooshek 0 pkt
@Mati-Colchoner 0 pkt
@Size43 0 pkt
@Szeregowiec 0 pkt
@kot-222 0 pkt
@Josue-Antonio 0 pktTak przedstawia się tabelka zdobytych punktów w 1/8 finału
Klasyfikacja generalna
-
Rozpiska spotkań 1/4 finału
2 lipca
Szwajcaria - Hiszpania
Belgia - Włochy3 lipca
Czechy - Dania
Ukraina - Anglia -
@damian_skinek kto by sie spodziewał takich par po fazie grupowej. 3 dryzyny z 3miejsca gra dalej wiecej na ten temat napisze w temacie ktory zalozylem" Pilka... kocham... nienawdzie..." zapraszam chętnych do dyskusji
-
@maziu90 A ja nadal mam nadzieję, że wrócisz do rywalizacji Dobrze typujesz, nadal masz szansę na miejsce w czołówce To tylko zabawa, nie ma co się poddawać. Ja nadal jestem za Tobą w klasyfikacji, mimo obstawienia większej ilości meczy. Przemyśl to
-
@damian_skinek dzięki, ale skupiam sie teraz na rozwijaniu swojego tematu który zalozylem, liczę ze napiszesz coś od siebie po meczach 1/8 jak to widzisz. Kazda forma mile widziana