EUROTyper
-
Gratulacje dla zwycięzcy i medalistów, dla wszystkich typujących oraz oczywiście dla organizatorów Euro Typera
-
Witajcie,
na wstępie chcę podziękować moderatorom za możliwość przeprowadzenia zabawy pt. EUROTyper. Sam pomysł zrodził się w mojej głowie na dwa tygodnie przed startem turnieju, dzięki czemu miałem czas aby z odpowiednim wyprzedzeniem poinformować was o tejże zabawie, a także wszystko na spokojnie przygotować. Moim założeniem było zorganizowanie zabawy dla wszystkich chętnych, bez konieczności zapisów. Coś na podstawie Typeriady prowadzonej przez @Dino-Ligenza, ale ze zwiększaną ilością możliwych do zdobycia punktów. Myślę, że się udało, wszystko dzięki Wam, ponieważ nie zawiedliście i z chęcią dołączyliście się do zabawy, za co Wam dziękuje! Frekwencja przerosła moje oczekiwania, liczyłem na maksymalnie 10 osób, a łącznie udział wzięło 18 menadżerów, 17 nie licząc mnie
Miesiąc bardzo szybko nam upłynął, było wiele emocji, dużo fajnych meczy na wysokim poziomie, były niespodzianki i piękne gole. Podsumowując - wg mnie to był najlepszy turniej od wielu lat, mimo rozbicia go na kilkanaście miast-gospodarzy. Pełne stadiony w Budapeszcie i Kopenhadze, a na drugim biegunie świecący pustkami obiekt w Baku - może to uświadomi władzom piłkarskim, że piłka nożna jest dla kibiców, a nie dla ludzi zamożnych...
Wystarczy już tego przemówienia, czas przejść do podsumowania naszej zabawy, trochę tego przygotowałem. Siadamy w fotelu i zapinamy pasy
Na początek statystyki pokazujące, kto zdobywał najwięcej punktów oraz trafnie wytypowanych wyników z podziałem na fazy turnieju:
Najlepszy typer 1. kolejki
- wg punktów - @Dino-Ligenza - 14 pkt
- wg liczby trafień - @Dino-Ligenza - 3 trafienia
Najlepszy typer 2. kolejki
Najlepszy typer 3. kolejki
- wg punktów - @Dino-Ligenza, @Babaduk-Sarri - 14 pkt
- wg liczby trafień - @Babaduk-Sarri - 3 trafienia
Najlepszy typer fazy grupowej
- wg punktów - @Dino-Ligenza - 36 punktów
- wg liczby trafień - @Dino-Ligenza, @Babaduk-Sarri - 6 trafień
Najlepszy typer 1/8 finału
- wg punktów - @piotras231 - 8 punktów
- wg liczby trafień - @piotras231, @Janex123, @Dooshek - 1 trafienie
Najlepszy typer 1/4 finału
- wg punktów - @piotras231, @Janex123, @Tomasz-Kmit, @daroo933 - 7 punktów
- wg liczby trafień - @piotras231, @Szeregowiec, @Babaduk-Sarri, @Janex123, @troczek13, @Tomasz-Kmit, @daroo933 - 1 trafienie
Najlepszy typer półfinałów
- wg punktów - @Mati-Colchoner - 10 punktów
- wg liczby trafień - @Mati-Colchoner - 2 trafienia
Najlepszy typer finału
- @Mati-Colchoner, @kot-222, @troczek13 - celny traf i 15 punktów
Najlepszy typer fazy pucharowej
- wg punktów - @Mati-Colchoner - 29 pkt
- wg liczby trafień - @piotras231 , @Mati-Colchoner - 3 trafienia
Najwięcej trafień w całym turnieju:
- @Mati-Colchoner, @piotras231 - 8 trafień
-
Tabela punktowa po fazie grupowej z rozbiciem na poszczególne dni
Tabela przedstawiająca trafnie wytypowane wyniki w fazie grupowej z rozbiciem na poszczególne dni
Tabela przedstawiająca zdobyte punkty w kolejnych fazach turnieju
Tabela przedstawiająca zdobyte punkty w fazie pucharowej z podziałem na kolejne etapy
Tabela przedstawiająca trafnie wytypowane wyniki w fazie pucharowej z podziałem na kolejne etapy
Tabela przedstawiająca trafnie wytypowane wyniki z podziałem na fazę grupową i fazę pucharową
Tabela końcowa
-
Czas na nagrody
Przygotowałem je dla wszystkich, bez względu na zajęte miejsce, również dla @Maziu90, który z powodów osobistych wycofał się po fazie grupowej.Tabela końcowa
Nagrody
-
Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za udział! Do zobaczenia w kolejnych tego typu zabawach
-
super robota
-
@damian_skinek said in EUROTyper:
Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za udział! Do zobaczenia w kolejnych tego typu zabawach
Fantastyczne prowadzenie, dziękujemy ci za twój czas i co... wracasz z kolejnymi jak czas ci pozwoli na Ligę Mistrzów, MŚ w Katarze?
-
@dovco_handf Do MŚ jeszcze sporo czasu, LM jest rozłożona na cały sezon - jeśli menadżerowie byliby zainteresowani tak długotrwałym typerem to czemu nie. Tymczasem zapraszam wszystkich do Typeriady pod dowództwem @Dino-Ligenza
-
@damian_skinek
Dzięki za mega zabawę, gratulacje dla wszystkich biorących udział i zwycięzcyDamian naprawdę ukłon w Twoją stronę
-
@damian_skinek said in EUROTyper:
podium EUROTypera
@Mati-Colchoner
@piotras231
@Babaduk-Sarri
@Dino-Ligenza
@troczek13Gratulacje Mistrzowie EUROTypera, to był zaszczyt przegrać z wami .
-
@Damian_Skinek Dzieki Wielkie za Puchar za jedną rundę
I wgl to super robota te tabelki podsumowania, az żałuję ze przestałem grać w połowie... Gratulacje dla zwycięzców -
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu