EUROTyper
-
Tabela punktowa po fazie grupowej z rozbiciem na poszczególne dni
Tabela przedstawiająca trafnie wytypowane wyniki w fazie grupowej z rozbiciem na poszczególne dni
Tabela przedstawiająca zdobyte punkty w kolejnych fazach turnieju
Tabela przedstawiająca zdobyte punkty w fazie pucharowej z podziałem na kolejne etapy
Tabela przedstawiająca trafnie wytypowane wyniki w fazie pucharowej z podziałem na kolejne etapy
Tabela przedstawiająca trafnie wytypowane wyniki z podziałem na fazę grupową i fazę pucharową
Tabela końcowa
-
Czas na nagrody
Przygotowałem je dla wszystkich, bez względu na zajęte miejsce, również dla @Maziu90, który z powodów osobistych wycofał się po fazie grupowej.Tabela końcowa
Nagrody
-
Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za udział! Do zobaczenia w kolejnych tego typu zabawach
-
super robota
-
@damian_skinek said in EUROTyper:
Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za udział! Do zobaczenia w kolejnych tego typu zabawach
Fantastyczne prowadzenie, dziękujemy ci za twój czas i co... wracasz z kolejnymi jak czas ci pozwoli na Ligę Mistrzów, MŚ w Katarze?
-
@dovco_handf Do MŚ jeszcze sporo czasu, LM jest rozłożona na cały sezon - jeśli menadżerowie byliby zainteresowani tak długotrwałym typerem to czemu nie. Tymczasem zapraszam wszystkich do Typeriady pod dowództwem @Dino-Ligenza
-
@damian_skinek
Dzięki za mega zabawę, gratulacje dla wszystkich biorących udział i zwycięzcyDamian naprawdę ukłon w Twoją stronę
-
@damian_skinek said in EUROTyper:
podium EUROTypera
@Mati-Colchoner
@piotras231
@Babaduk-Sarri
@Dino-Ligenza
@troczek13Gratulacje Mistrzowie EUROTypera, to był zaszczyt przegrać z wami .
-
@Damian_Skinek Dzieki Wielkie za Puchar za jedną rundę
I wgl to super robota te tabelki podsumowania, az żałuję ze przestałem grać w połowie... Gratulacje dla zwycięzców -
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu