Magic 89: Reprezentacja Polski w OSM (2021-2024)
-
Asystent selekcjonera: (w trakcie ustalania).
Właściciel topiku: @Magic-89, selekcjoner reprezentacji Polski w OSM (2021-2024).
Roboczy topik na potrzeby reprezentacji.Kadra/występy:
-
Kadra/występy/turnieje:
- zmiana, od 6 lutego 2022 kadrę prowadzi były asystent: @konix1982 z powodu nieobecności selekcjonera reprezentacji w grze od 15 stycznia 2022 (3 tygodnie).
-
Witam wszystkich. Na początku chciałbym przedstawić mojego asystenta, bo jeszcze nie zrobiłem tego oficjalnie. Został nim gracz Polish Legends - @konix1982. Jeszcze raz wielkie dzięki, że zgodziłeś się razem ze mną podjąć się tego wyzwania jakim jest prowadzenie reprezentacji Polski
Informacje o następnym turnieju reprezentacyjnym mają być podane w listopadzie lub grudniu, więc to najwyższy czas, żeby zacząć przygotowania do niego.
Minęło już trochę czasu od zakończenia Nations Cup U21 oraz MPG. Dzięki tym turniejom zebraliśmy sporo dodatkowych danych o aktualnej formie polskich graczy.
Razem z moim asystentem wyselekcjonowaliśmy grupę polskich menadżerów, której chcemy przyjrzeć się z bliska w organizowanej przez nas lidze dla potencjalnych reprezentantów. Oto oni:
@daroo933, @Łowkiet-Łukasz, @Paumrinho, @Wojtyn84 - Husarya PL (4 przedstawicieli)
@gorkins, @john adams_2, @konix1982, @pb1984 - Polish Legends (4 przedstawicieli)
@Fajresss, @Janex123, @Krystek_93, @Magic-89 - Polska Akademia Menadżerów (4 przedstawicieli)
@bangello, @tristan1982 - Polish Eagles (2 przedstawicieli)
@grzechu111, @Josue-Antonio - Polish Sparta (2 przedstawicieli)
@jasiuk88, @troczek13 - Polish Valhalla (2 przedstawicieli)
@Majkelowich - Akademia Menadżerów PL (1 przedstawiciel)
@Zbyysiu-v2 - Lions of Poland (1 przedstawiciel)
Cieszę się, że każdy oprócz jednego gracza znalazł wolny slot na zagranie w naszej lidze. Jedynym graczem, który nie mógł zagrać z powodu swojego bardzo napiętego grafiku jest @Mati-Colchoner.
Jak widzicie staraliśmy się docenić graczy ze wszystkich czołowych polskich grup. W sumie zagra 20 graczy z 8 różnych polskich grup.
Startujemy we wtorek 26 października. Ligę założę prawdopodobnie między godz. 21:30 a 22:00. Zagramy w lidze algierskiej
Gramy z (ze):
- transferami
- treningami
- możliwością gry meczów towarzyskich
- rozbudową stadionu
- korzystaniem z lekarza oraz prawnika, ze skautem czy analitykiem (szpiegiem)
- sprzedażą bezpośrednią do komputera za 100% wartości (natychmiastową sprzedażą)
- wszystkimi promocjami czasowymi organizowanymi przez OSM (np. zakup legendarnych graczy itp.)
Gramy bez:
- zgrupowań i utajnionych treningów
- przyspieszaczy
Każdy ma przypisany zespół jaki powinien wybrać:
Na koniec jeszcze kilka słów ode mnie. Wyniki tej ligi będą miały wpływ na powołania na najbliższy turniej reprezentacyjny. Ale chciałbym podkreślić, że selekcja nie jest jeszcze zamknięta i każdy ma szansę na występ.
Powodzenia wszystkim. Zapowiada się fascynująca liga
-
Powodzenia, miłej zabawy
-
@magic-89 dzięki za zaufanie i możliwość asystowania
Mam nadzieje, ze skutecznie przyczynie się do sukcesów naszych Orzełków
Witam serdecznie wszystkich wyselekcjonowanych graczy:)
To zaszczyt móc z Wami współpracować
Jestem pełen entuzjazmu i cieszę się, że dane jest mi być częścią tego projektu. -
Pięknie to wygląda.
Aż jestem ciekaw wyników tej ligi
Powodzenia dla kazdego -
@magic-89 said in Magic 89: Reprezentacja Polski w OSM (2021-2024):
Oto oni:
@daroo933, @Łowkiet-Łukasz, @Paumrinho, @Wojtyn84 - Husarya PL (4 przedstawicieli)
@gorkins, @john adams_2, @konix1982, @pb1984 - Polish Legends (4 przedstawicieli)
@Fajresss, @Janex123, @Krystek_93, @Magic-89 - Polska Akademia Menadżerów (4 przedstawicieli)
@bangello, @tristan1982 - Polish Eagles (2 przedstawicieli)
@grzechu111, @Josue-Antonio - Polish Sparta (2 przedstawicieli)
@jasiuk88, @troczek13 - Polish Valhalla (2 przedstawicieli)
@Majkelowich - Akademia Menadżerów PL (1 przedstawiciel)
@Zbyysiu-v2 - Lions of Poland (1 przedstawiciel)Same tuzy polskiego OSM .
-
Powodzenia Panowie w nowym projekcie i życzę sukcesów!
Czas leci, system się zmienia a niektóre osoby wciąż "w gazie reprezentacyjnym"... podziwiam i gratuluję Będę z ciekawością obserował Wasze poczynania.
Marcin, Piotr powodzenia! -
@łukasz-kowalski , Mistrzu, mam nadzieje, że będzie nam jeszcze dane razem pograć
Postaramy się nie zawieść pokładanych w nas nadziei;))
Wyselekcjonowany skład daje nam sporo możliwość taktycznych i kadrowych;)
Pozostajemy w kontakcie;)
Serdeczne pozdrowienia -
Nie minęło 40 minut od założenia ligi, a wszyscy już się zameldowali. Czas zacząć zabawę
-
Który mecz zapowiada się na największy hit pierwszej kolejki?
-
Jestem ciekaw wyników
Konix vs Josue Antonio
Janex vs Tristan
Ogólnie obsada jest tak mocna ze każdy mecz można nazwać hitem kolejki
Powodzenia panowie -
Do mnie ciekawy pojedynek to będzie Paumlinho- Zbysiu bo to według mnie dwa zaskoczenia wśród powołań i dwóch zawodników którzy mogą być czarnymi koniami
-
Czy zaskoczenie?? Powiem Ci ze obserwując graczy /grupy to żadne zaskoczenie jak dla mnie. Zbysiu typowy wojownik ustawia się pod rywala ma ciekawe schematy taktyczne transferki ograniete też bardzo dobrze mu wychodza zaś paumrinho grałem z nim dwa razy ma ciekawe innowacyjne według mnie podejście do ustawiania się do tej pory ciężko jest mi rozgryźć analizując statystyki z naszego meczu jak wygrał tak ciężka batalie od tej pory zacząłem szukać nowych aspektów taktycznych z gry z przetrzymania rywala i jest to bardzo ciekawy kierunek przynajmniej na mecze wyjazdowe kibicuje obu panom
-
-
-