MPG 2021
-
Kary za przewinienia zostaną podane jutro. O ile niektóre są bezdyskusyjne, tak mamy i takie, które musimy zweryfikować.
-
@dino-ligenza u nas w lidze nadal brakuje gracza janek04.
-
@daroo933 Tak, mamy tego świadomość i staramy się zapełnić tę lukę.
-
Hej Panowie
Mam mały problemik…:)))
Przez przypadek puściłem analityka na najbliższego rywala, tj. Boleslaw Chrobry z HPL ( klub KR Reykjavik).
Start ligi jutro
Wystąpił jakiś błąd bo analityk wróci po … 42 dniach :)))
Screen w załączeniu
Nie chciałbym grać całego MPG bez analityka, choć byłoby to jakieś wyzwanie hehehe
Proszę o info co mogę zrobić w tej sprawie -
@konix1982 Jak @Dovco_HandF się pojawi, to Ci odpowie, bo ja pierwsze widzę. Z tego, co widać na screenie, to nawet Twój następca będzie bez analityka przez długi czas.
-
@dino-ligenza już naprawione:)
Albo samo się naprawiło albo ktoś zadziałał w temacie:)
Analityk działa normalnie:)
Bardzo Ci dziękuje za pomoc w temacie
Udanego popołudnia -
@konix1982 Również się cieszę Twoim szczęściem. Dziękuję, Tobie też Miłego (Funiastycznego) Dnia i Powodzenia.
-
@konix1982 said in MPG 2021:
Hej Panowie
Mam mały problemik…:)))
Przez przypadek puściłem analityka na najbliższego rywala, tj. Boleslaw Chrobry z HPL ( klub KR Reykjavik).
Start ligi jutro
Wystąpił jakiś błąd bo analityk wróci po … 42 dniach :)))
Screen w załączeniu
Nie chciałbym grać całego MPG bez analityka, choć byłoby to jakieś wyzwanie hehehe
Proszę o info co mogę zrobić w tej sprawieCzasem takie "chwilowe błędy" w róznych obszarach gry się pojawiają, nie wiadomo dlaczego i jak - jakaś zła kropka w kodzie, lub coś> należy to od razu zgłaszać, jak to zrobiłeś, wtedy często tak bywa, że w pierwszej kolejności przed innymi usterka zostanie zlikwidowana.
-
W lidze nr 3 doszło do transferu między graczami dokonał go @krzysiek94kk z grupy Wild Tigers
-
W lidze nr 3 doszło do transferu między graczami dokonał go @krzysiek94kk z grupy Wild Tigers
Dzięki, dodany na listę z przewinieniami .
-
Wild Tigers (WIL)
-40pkt (wybranie niewłaściwej drużyny x2) -10pkt (kupno zawodnika od innego gracza z ligi) -40pkt (mix z dwóch grup)
SUMA = -90PKT
Akademia Polish Valhalla (APV)
-20pkt (transfer przed symulacją x2)
SUMA = -20PKT
Academy Polish Warriors (APW)
-20pkt (wybranie niewłaściwej drużyny)
SUMA = -20PKT
The Best Poland Players (TBA)
-10pkt (transfer przed symulacją)
SUMA = -10PKT
-
@dino-ligenza @dovco_handf @toomanyways @troczek13 @Mati-Colchoner
Nałożenie kary - 20pkt na nasz akademię jest to nieuczciwe, bezpodstawne i stronnicze.
Marko nie miał możliwości wybrać swojego klubu gdyż zajął mu go inny gracz.
Miał do wyboru 2 klub wziął pierwszy lepszy i tak nie spełniał jego celu.
I za to nakładacie karę? To jest nieuczciwe podejście od samego początku. Karanie poszkodowanego.
Jedyne rozwiązanie to byłoby założenie ligi od nowa, jednak nie ma pewności czy ktoś znowu się nie pomyli. Więc to też nie daję żadnej pewności.
-
@Dooshek nie za bardzo rozumiem, gdzie tu stronniczość. Fakt jest taki, że Twój kolega podebrał zespół komuś innemu tak samo jak ktoś to zrobił jemu. Gdyby wziął zespół gracza, który podebrał mu zespół to by nie było problemu ale tak się nie stało i przez jego "samowolkę" ucierpiał kolejny gracz. Tłumaczenie, że wziął jakikolwiek zespół bo bał się, że zabraknie zespołu dla niego nie ma sensu bo moderator ligi wysłał zaproszenia konkretnej liczbie osób, więc miejsca by nie zabrakło.
-
@Dooshek miałem podobną sytuację rok temu w PPG. Menadżer z innej grupy wziął mój zespół i miałem 3 inne do wyboru. Tyle, że zamiast sam brać jakikolwiek, który został, skontaktowałem się z moderatorem i po rozmowie z nim wziąłem wskazany przez niego zespół.
-
@dooshek No właśnie źle piszesz. Kara się należy. Twój gracz jeśli widział, że został podebrany mu zespół powinien napisać tutaj na forum zgłosić sytuację i czekać na rozwój sytuacji. Z pewnością wtedy moderatorzy kazali by mu wybrać inny team zrobił to sam więc podebrał tym klub komuś innemu.
-
Witam,
W lidze 4 zespół Rangers (prowadzony przez managera GrubyN) dokonał natychmiastowej sprzedaży dwóch zawodników.
Takie akcje są chyba karane?
Pozdro.
-
Witam,
W lidze 4 zespół Rangers (prowadzony przez managera GrubyN) dokonał natychmiastowej sprzedaży dwóch zawodników.
Takie akcje są chyba karane?
Pozdro.
- 4- Transfery
- 4.1 - Akceptowanie ofert od bota zabronione (kara -10 punktów za jeden transfer)
- 4.2 - Sprzedaż natychmiastowa zabroniona (kara -10 punktów za każdą taką sprzedaż)
- 4.3 - Sprzedaż piłkarza po cenie rynkowej liczona będzie jako sprzedaż natychmiastowa i tak też będzie karana (-10 punktów)
- 4.4 - Transfery pomiędzy uczestnikami turnieju zabronione (kara -10 punktów za transfer)
- 4.5 – Zakup zawodników dozwolony po pierwszej symulacji transferowej (kara -10 punktów za każdy transfer przed pierwszą symulacją transferową).
- 4.6 – Kupno zawodników za Boss Coinsy będzie wyłączona.
- 4- Transfery
-
@dino-ligenza @toomanyways @troczek13 @dovco_handf nie było tematu... Przepraszam za zamieszanie.
-
-
Pierwsza kolejka Liga 5