MPG 2021
-
Miałeś majstra w pierwszej rundzie nie marudź do zobaczenia w imp mam nadzieje
-
@ochroniarz_123 Dzięki, myślę że oprócz wspomnianych rozwiązań taktycznych pomogła mi również bardzo mocna i szeroka kadra. Fajna rywalizacja, dobrze się bawiłem, gratulację dla wszystkich uczestników, na prawdę było kilka meczy stojących na dobrym poziomie. Dzięki za grę i do zobaczenia na IMP
-
Ja dziękuję wszystkim co grali ja niestety nie mogłem stawić czoła miałem wesele i poszło wszystko na marne ale gratuluję zwycięzcy spotkamy się innym razem jeszcze raz GRATULACJE
-
@ochroniarz_123 apetyt rośnie w miarę jedzenia
Majster celem 1 i 13 na jednej imprezie to byłoby coś 🤩
Do zobaczenia na IMP -
MPG21-R2 Liga 5
Dziękuję wszystkim za wspólną rywalizację w lidze. Końcowe wyniki i podsumowanie ligi:
-
@majkelowich Oj było ciasno i walka do końca. Zadecydowały pojedyncze mecze. Cieszę się, że mogłem dołożyć trochę punktów dla Sparty. Dzięki wszystkim za rywalizację, gratulacje dla pozostałych uczestników!
-
Prawie dotarliśmy do miejsca przeznaczenia. jedynie czekamy na zakończenie ostatniej ligi pod przewodnictwem @kokojumbo123 , a wtedy przedstawimy oficjalne wyniki tegorocznego MPG oraz nagrodzimy „podium” bohaterów tego spektaklu.
-
Rywalizacja w rundzie 2 zakończona
Gratulacje dla zwycięzców poszczególnych lig
Liga 1
Liga 2
Liga 3
Liga 4
Liga 5
Liga 6
Liga 7
Liga 8
-
Znamy już wszystkie rozstrzygnięcia drugiej rundy MPG!
Po raz drugi rozgrywki zdominowała grupa Polish Legends nie dając żadnych szans innym grupom. Zawiesili poprzeczkę na nieosiągalnym dla innych poziomie. Legendy Drugie miejsce przypadło tak samo jak w poprzedniej rundzie dla Polskiej Akademii Menedżerów. Wielkie brawa Najniższy stopień podium przypadł dla grupy Husarya PL. Szacun Tuż za podium znalazła się Polish Sparta, a za nimi z niewielką stratą Polish Eagles. Najlepszą wśród akademii znowu okazała się Akademia Menedżerów PL.Tutaj komplet wyników każdej z grup w drugiej rundzie.
@language-PL Sprawdzone / poprawione
-
@toomanyways coś nie zgadza się mój końcowy wynik PSV.
Zdobyłem 74 pkt w lidze z bilansem bramkowym 81-18.
Proszę o poprawę tabeli i wpisanie właściwych wartości:) -
Pozycja kosiora też się nie zgadza nie miał miejsca 9 tylko 3 w lidze
-
Sprawdzimy wszystko jeszcze raz, będzie na jutro.
-
BONUS TOP10-R2 (x7)
Najlepszy wynik punktowy grupy według punktacji MPG21:
Najlepszy wynik punktowy gracza według punktacji MPG21:
Największa zdobycz punktowa w lidze:
Największa zdobycz bramkowa w lidze:
Najmniej straconych bramek w lidze:
Największa wartość kadry w stosunku do wartości początkowej:
Największy awans w stosunku do celu głównego:
-
Podsumowanie MPG:
Najlepsza grupa:
Polish Legends
Polska Akademia Menedżerów
Akademia Menedżerów PLNajlepsza akademia:
Akademia Menedżerów PL
Polish Legends Academy
Akademia Polish ValhallaGratulacje dla Polish Legends za wygranie obydwu rund i całej imprezy. Pokazaliście kompletną dominację. Na drugim miejscu Polska Akademia Menedżerów, która dwukrotnie kończyła rywalizację za plecami 'Legend'. Najniższy stopień podium przypadł dla Akademii Menedżerów PL, która jednocześnie otrzymała tytuł najlepszej akademii. Wielkie brawa dla pozostałych grup za rywalizację: Husarya PL, Lions of Poland, Polish Sparta, Polish Eagles, Polish Valhalla, Polish Legends Academy, Polish Warriors, The Best Poland Players, Akademia Polish Valhalla, Academy Polish Eagles, Polish Golden Lions, Academy Polish Warriors i The Best Poland Academy. Podziękowania należą się też kapitanom za podjęcie rękawicy i zgłoszenie swoich grup do rywalizacji w największym turnieju grup w Polsce. Do zobaczenia za rok. Mam nadzieję, że frekwencja będzie taka sama lub nawet lepsza niż w tym roku
-
-
-
Witam wszystkich! Po paru dyskusjach z Panem @Dino-Ligenza doszliśmy do wniosku, że fajnie by było jakby na forum pojawiły się zsumowane wyniki z rundy numer 1 i z rundy numer 2. A to, że Dino wszystkiego nie jest w stanie zrobić, podjąłem się inicjatywy i zsumowałem wyniki. Dino dodał swoją cząsteczkę w postaci świetnych artów!
Tak więc:
1 kategoria czyli najlepszy gracz turnieju - MVP! Gratulacje @konix1982!
2 kategorią jest budowanie składów, tutaj pokazał prawdziwą klasę @Mati-Colchoner, gratuluję!
3 kategoria dotyczy tych co kazali zawodnikom strzelać i strzelać... Czyli graczy z najwiekszą ilością strzałów! Tutaj również @konix1982, graty!
No i ostatnia kategoria, czyli Ci którzy lubią na początku zadbać o własną bramkę... Najmniej straconych goli, udało mi się tutaj zwyciężyć! Czyli statuetka dla @Fajresss.
-
@Cysiu98 @Daxidoo @gorkins JohnAdams_2 @konix1982 @pb1984 @Size43 Ciężej niż wejść na szczyt, jest się na nim utrzymać. Daliśmy radę w wielkim stylu Kapitalne mistrzostwa w Naszym wykonaniu
Gratulacje dla pozostałych medalistów, oraz wszystkich grup które wzięły udział w turnieju za walkę do końca. Do zobaczenia za rok.
-
Kiedy planowany jest start MPG 2022? Bo jakoś trzeba pomału sloty planować sobie skoro ciągle w grze jestem w MPP i jeszcze chciałbym zagrać w jednym turnieju (plus bitwy i LG) więc nie chciałabym abym musiał z czegoś zrezygnować później