MPG 2021
-
Liga nr 1 i zmiana na czubie tabeli: teraz ja prowadzę z Akademii Menadżerów PL przed @jasiuk88 z Polish Valhalla. Czerwo zaliczył @bramkarz111 z PAM, przez co wypadł z czołówki, a pobił go:
19gaucho94 z Akademia Polish Valhalla zajmując jego miejsce w tabeli ze stratą do liderującej dwójki w wymiarze remisu, czyli jednego punktu. Razem z nim w tabeli jest też k0siorororo z The BEST Poland Players.
-
Kolejka 9 Liga 4
-
9 kolejka Liga 5
-
Widzę dwie ligi są wrzucane na forum, a reszta? Nie trzeba codziennie, co kilka dni wystarczy
-
Ja wrzucam codziennie zresztą jak zawsze jak jestem PM a czemu reszta nie wrzuca?? Tego nie wiemale w poniedziałek dla poglądu mogę wszystkie grupy tabele wrzucic
-
Sytuacja w lidze 8 na 9 kolejkę.
-
-
@janex123 przecież jak masz czas to wrzucaj
zamierzam to robić, na razie czekam na odzew moderatora Nie zaczynaj proszę Już taka akcja była, nie ma co powtarzać , ale to tylko z naszej nie są wrzucane? z większości (choć teraz się to powoli zmienia) i wszystkim trzeba było o tym przypomnieć
-
Liga nr 1. Kolejka
Mecz dnia: -
Maniek_56 z Polish Sparta nie ustawił się na dzisiejszy mecz w konsekwencji wśród 5 napastników znalazł się pomocnik Sissoko
-
@dovco_handf narazie na czele tabeli jestem i bez porażki ale jutro gramy z sobą więc mecz na szczycie jeszcze będzie wyjazd to szykuje się bardzo ciężki mecz
-
@jasiuk88 Dla mnie to drugi pod rząd mecz na szczycie Powodzenia!
-
-
Kolejka 10 Liga 4
-
Vicenzo mateo bugatti (Akademia Polish Valhalla) odszedł z ligi 6
-
Kolejka 10 liga 5
-
Nikt nie wrzucił, to ja wrzucę
Tabela po 10 kolejkach w lidze 3 MPG
-
Aktualna tabela i wyniki
-
Liga nr 1 i 1/3 meczów za nami. W tej kolejce 1 czerwona kartka i ciekawostka: bot urywa punkty.
W meczach na szczycie górą gospodarze: