MPG 2021
-
W samym przejściu do innej grupy nie ma nic złego. Natomiast sam sposób w jaki zostało to zrobione woła o pomstę do nieba. Odpuszczenie ostatniego meczu, ustawienie graczy na nieswoich pozycjach aby narazić byłą już grupę na utratę punktów. Wszystko po to aby jego nowa grupa odrobiła punkty, ponieważ HPL rywalizuje z Polish Warriors o wyższą pozycję w tabeli. Jak widać PW zachowują się honorowo i przyjmują karę z podniesioną głową. A można było zachować się fair i poinformować kolegów wcześniej, że postanowił zmienić grupę, ponieważ potrzebuje nowych wyzwań. I oczywiście walczyć do końca z pełnym zaangażowaniem. Takie sytuacje pokazują nam, z jakimi graczami mamy styczność.
-
@damian_skinek nie wiem po co te pomówienia odpisal im dlaczego nie zdążył się ustawić w ostatnim meczu s cały czas grał z całym sercem dla bylej grupy .Jak by miał pomagać naszej grupie w ten sposób to połowa meczu była by nieustawiona a nie jeden.
-
@damian_skinek damian_skinek Przepraszam bardzo ale chyba się trochę pogubiłeś... W ten dzień Kacper miał znajomych wiem bo pisałem z nim akurat i nie zdążył się przestawić, nie wierzysz mogę Ci to udowodnić na priv. Mógł wygrać ligę gdzie prowadził przez większość kolejek serio myślisz, że podłożył by się abyśmy odrobili trochę pkt.. Proszę Cię.. Myśl co chcesz i twórz swoje teorie.. Dla mnie PLW nie musi dostawać tych pkt minusowych.
A co do przejścia nikt nie podpisuje kontraktu z grupą każdy ma prawo zmienić nie będę tutaj wymieniał graczy którzy grali w kilku grupach i nikt o tym nie pisze. Chłopaki zagrali pierwsza rundę i mieli prawo odejść jeśli nie czuli się dobrze w swojej poprzedniej grupie nikt ich nie namawiał do przejścia sami tego chcieli więc swoje opowieści wyssane z palca zostawcie dla siebie.
Nie wiem po co piszecie o tym ciągle nakręcając sytuację.. Jeśli chcecie pogadać zapraszam na disscord.
Tutaj dla nie których przyda się wam. Pozdrawiam bez odbioru
-
@daroo933 Przyda Ci się Dareczku taka tubesia, kiedy Kacper zmieni grupę za kilka minut "osłabiając" HPL.
-
@damian_skinek To nie jest Holywood, nic nie było ukartowane. Po prostu Kacper przegral, byłby głupcem gdyby na swój kosz chciał sie "przysporzyć" nowej grupie. Nie wałkujcie tego tematu, każdy ma swoją opinię, fakt jest taki, że wygrałem ligę, Kacper zajął drugie miejsce, teraz jest w HPL i juz nie ma go w MPG, koniec tematu.
-
@fajresss Ja sobie będę wałkował to ciasto na tyle na ile starczy mi wałka. Kto mi zabroni?
-
Mój wałek bywa długi i twardy, prawie jak ogórek HPLu.
-
@damian_skinek nie wiem po co te pomówienia odpisal im dlaczego nie zdążył się ustawić w ostatnim meczu s cały czas grał z całym sercem dla bylej grupy .Jak by miał pomagać naszej grupie w ten sposób to połowa meczu była by nieustawiona a nie jeden.
Może całym sercem pomoże wszystkim i się jakoś tym Kacperkiem podzielimy? W tym tygodniu w HPL, za tydzień w LOP, następnie w POL czymś poratuje od serca, wróci do AMP dać kilka wskazówek, a na koniec kółeczka znowu PLW i HPL?
-
Albo w ogóle puśćmy Kacperka w świat. Dzień dobry Glory Arab. Co tam u was? Ja tylko na tydzień, bo zaraz spadam do tych drugich szlaczków... No komedia
-
@pawełpaweł proszę moderatorów o wywalenie twoich postów w jako spam to nie jest temat do tego i jak chcą mogą wywalić wszystkie inne nie na temat uważam temat za zakończony a jeżeli ty chcesz dalej wałkować to weź sobie otwórz własny temat
-
@sniki26 wiesz co, lubicie wyrażać swoje poglądy, ale proponuje utworzyć Wam akademię, wtedy nikt o nic się nie będzie rzucał, a tak to cały czas wojna między niektórymi graczami polskiej sceny OSM, a wami hehe
Przynajmniej coś się dzieje, można poczytać i czasem się pośmiać -
@daroo933 owszem są ludzie, którzy byli w różnych grupach, ale poza sławnym km, który z wiadomych sobie przyczyn zmienia grupy pod innym nickiem to pozostali ciut dłużej są w jednej grupie, a tutaj mamy przykład na przestrzenii kilku tygodni zmiana podwójna dwóch grup, przecież jak celem tych dwojga graczy, ktorych przypomnę wypromowało AMP, było podniesienie kwalifikacji i wiedzieli, że chcą do HPL, to po co przechodzili do PLW? Oczywiście już abstrahuje od tego, że mogli grać dla PAM, ale widać nie chciało im się walczyć, bo nowi gracze deptali im po piętach i ich "awans" się oddalał. Sprawa jest prosta jak sami chcieli zmienić otoczenie, aby móc się rozwinąć to ok, normalka transfer jak w rzeczywistości, ale jak góra wasza pisała do nich o przejście to już trochę nie halo, zresztą co mnie tam. I dobrze, że nie przechodzili do PAM, bo my cenimy sobie lojalność
-
Rozumiem frustrację niektórych graczy ale panowie powtarzam kolejny raz HPL POL i PAM jako grupy z top 100 rozdają karty na polskiej scenie osm każdy gracz patrzy na swoją karierę i gdzie dostanie najwięcej doświadczenia możliwości gry itp Kacper i ten drugi (sorki imienia nie znam) owszem są mocnymi graczami ale czy aż tak żeby robić spam?? (bez urazy chłopaki). W LOP "wyszkoliłem" duża masę chlopakow którzy też dostawali propozycje ale mimo wszystko zostali u mnie kwestia umiejętności tworzenia atmosfery oraz więzi na tle gracz vs lider PLW myślę że odczuła stratę tych graczy ale mają akademie i napewno dadzą radę zastąpić owych graczy bez spiny i bez spamu już. Odniosę się jeszcze do jednej kwesti @sniki26 nie znam tematu meczu Kacpra o lidera i nie ustawieniu się ale odniosę się do ligi 5 w spotkaniu z liderem w przedostatniej kolejce wyszli gracze 60 plus tylko u waszego reprezentanta jako PM nie zgłosiłem tego gdyz @Majkelowich i tak miał już mistrzostwo ale jak będę PM w drugiej rundzie będę bacznie obserwował sytuację i żeby nie było jak to zawsze odbierasz w formie ataku na siebie i swoja grupę to jest luźne stwierdzenie nie żaden atak w twoja stronę pozdro chłopska zaraz lecimy z drugą runda
-
Jestem sławny??
Miło mi -
-
Ja się już nie udzielam zamiast tego wolę się skupić na rozwoju moich graczy
W odniesieniu to nie sława tylko znieslawa -
THE BEST POLAND ACADEMY
G1 @Wiecio15
G1 @BitnerMatt
G5 @borek112
G5 @Mateuszh3
G9 @Mr. Fantasimo
G9 @Żaryyy
G13 @kruchy69 (c)
G13 @Frank lampard11 11 -
Husarya PL
G1 @Łowkiet-Łukasz
G1 @Babaduk-Sarri
G5 @Marcin6578
G5 @Bolesław-Chrobry
G9 @daroo933
G9 @Paumrinho
G13 @damśli7
G13 @sniki26 -
LIONS OF POLAND
G1: @LordPawel
G1: @Luzer Japko
G5: @Czaki77
G5: @Zbyysiu v2
G9: @slwmik
G9: @Koshaolin
G13: @kot-222
G13: @Nawałka_57 -
@daroo933 maść na ból dupy zaaplikuj sobie samemu.. Ewentualnie komuś z husarii, reszta tego nie potrzebuję. Chyba że km, choć ten domniemam że już wszystko przyjął i różnicy nie widzi w niczym.
Zauważcie że PW, bierze karę na klatę i najmniej całą sytuację komentuję. Owszem zrobiono nas na szaro. Trudno. Takich lelków jak Silverghost czy zloscpieknosciszkodzi jest pełno... I po co nad tym sie rozwodzić? Nie ma nad czym! Są graczami tylko będącymi dodatkiem do gry, a nie postaciami które te gre w pl ciągną do przodu, sa jej wizytówką. Oni sa obok. Mało tego już stanowią antyreklamę graczy, przoduje w tym km. Trudno, my sobie gtamu dalej. LUDZIE GRAMY, PAMIĘTAJMY O TYM ŻE TO GRA. Bo czasami mam wrażenie że dla niektórych to życie.