MPG 2021
-
Wasze składy zostały zaktualizowane według powyższej prośby.
Jeśli ktoś się zastanawia, co w drugiej rundzie robi grupa, która w pierwszej rundzie nie brała udziału, to śpieszę z wyjaśnieniem. Jest to inicjatywa @Ochroniarz_123 , dzięki której w drugiej rundzie mamy komplet 16 grup, bez botów (w teorii, praktyka? Się zobaczy) a Akademia TBA zyskuję okazję na grę z najlepszymi w kraju.
-
Dziękuję
-
@daroo933 Kacper I Tomek źle czuli się w PW ?Musieli chyba wpaść w głęboką depresję, zamykając się sami w sobię skoro nie potrafili nam tego napisać.
Poproszę @Dino-Ligenza o zatrudnienie psychologa, dopiero wtedy będziemy rozpatrywać ewentualnie prośby nowych graczy po dokładnej analizie badawczej ich stanu umysłu.
-
@huzar-shakir rozwaliłeś system
-
Dawaj Doshedł wskakuj na Shakiry kosiarę️
-
Z akademi nie podałem nikogo na PM. Nie chcę żadnych komplikacji z naszej strony dlatego główna grupa wystawia dwóch PM będę to ja i @mikina_1 proszę o modyfikacje
-
@huzar-shakir said in MPG 2021:
@daroo933 Kacper I Tomek źle czuli się w PW ?Musieli chyba wpaść w głęboką depresję, zamykając się sami w sobię skoro nie potrafili nam tego napisać.
Poproszę @Dino-Ligenza o zatrudnienie psychologa, dopiero wtedy będziemy rozpatrywać ewentualnie prośby nowych graczy po dokładnej analizie badawczej ich stanu umysłu.
@huzar-shakir zgłaszam swoją kandydaturę
Rozumiem oczywiście, że to nie wolontariat ?
-
Komunikat Polskiego Personelu OSM w problematycznej sprawie meczu pomiędzy użytkownikami @Pakooo00 z PAM a @xsilverghost w ostatniej kolejce jednej z lig MPG 2021, będącego w czasie meczu w barwach grupy Polish Wariors, a zaraz po meczu w grupie Husarya_PL.
Pamiętacie o zasadzie opisanej w Ustaleniach dodatkowych w turniejach polskiego Personelu OSM?
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/43091/zasady-korzystania-z-forum-czat/7
Naprawdę jak dzieciom to trzeba każdemu, co turniej pisać?W związku z tym, utrzymamy kary za mecz dla grupy Polish Wariors, która przyjęła do siebie @xsilverghost i wystawiła do składu do lig w Mistrzostwach Polski Grup 2021. Organizator turnieju nie wnika w to, kto jest wystawiony do gry, kto z niej rezygnuje lub kto w wyniku różych zdarzeń losowych nie ustawia odpowiednio składu i taktyki z niekorzyścią dla swojej grupy. Sprawy te jednak regulują Ustalenia dodatkowe, wielokrotnie przez nas nagłaśniane w poprzednich turniejach i obowiązujące w każdym turnieju pod egidą Polskiego Personelu OSM: nieumyślne poddanie też jest poddaniem. Drużyna poddająca w tym przypadku nie zostanie przez nas zdyskwalifikowana, a mecze z jej udziałem nie zostaną wyzerowane, żeby jeszcze bardziej nie karać ex-grupy ww. menadżera, który już nie jest jej częścią. W toku przeprowadzonego dochodzenia, zebrany materiał dowodowy nie wskazuje w 100% na celowe poddanie, ale na nieumyślne już tak.
Na użytkownika o nicku @xsilverghost nakładamy roczną karę dyskwalifikacji na wszystkie turnieje pod egidą Polskiego Personelu OSM do sierpnia 2022 roku włącznie z comiesięcznymi ligami Koloseum, za nieumyślne spowodowanie poddania w meczu decydującym o mistrzostwie w lidze, co skutkuje minusowymi punktami dla byłej już grupy użytkownika. -
@dovco_handf czy wy naprawdę sądzicie że to było oddanie??? Dużo ludzi napisze wam że oddania nie było.poprostu minutę się spóźniłem , i od ręki za to ma być roczny ban?
-
@dovco_handf brawo administracja...
Ciekawe jakoś w innych meczach też gracze byli źle ustawieni i nikt nie dostawał kary rocznej uważam, że to zbyt surowa kara.. Niejednokrotnie zdarzały się takie sytuacje. Mam dowody że Kacper w tym dniu miał znajomych i po prostu nie zdążył się przestawić. Serio myślicie ze oddałby ostatni mecz gdzie mógł wygrać ligę? -
W sprawie oddania meczu: Uważam, że argumenty typu, poszedłem z kolegami w sobotni wieczór i zapomniałem się ustawić są jak najbardziej prawdziwe, użytkownik @xSilverGhost zawszę rywalizował, ze mną o każdy punkt i myślę, że tym razem byłoby podobnie. Dodatkowo rozmawialiśmy przed meczem i życzyliśmy sobie powodzenia itp..
-
@pakooo00 dzięki za życzliwość i prawdomówność kolego
-
Czy jest możliwość odwołania się?
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Widzę, ze ciągle przewija się w wiadomościach słowo zemsta. Ja sobie wyjaśniłem wszystko poza oczami „widowni” i wyraziłem swoje zdanie (co o tym myślę) Ja od głosowania się wstrzymałem jako osoba stronnicza i co teraz mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem?!
-
Polish Legends Academy
G1 @kondziowa1
G1 @Kuba1523
G5 @MK-FreeMan
G5 @Stary91
G9 @qwerty_03
G9 @Fiszkinho
G13 @peleKPS
G13 @10Ryba10 -
@dino-ligenza potwierdz że to nie było oddanie bo sam doskonale zdajesz sobie z tego sprawę;)
-
@xsilverghost Wciągasz mnie w dyskusję, bez argumentów. Przeczytaj punkt 3 w regulaminie , który @Dovco_HandF dodał wraz z informacją o karze. Nieumyślne nieustawienie jest również karane, sami zaakceptowaliście regulamin i punkty w nich zawarte (które nie zostały wymyślone dziś, przed chwilą). My nie rozpatrujemy umyślnego/specjalne oddania, ale przypadkowego.
-
@dino-ligenza to w takim razie prosze o ukaranie pozostałych graczy z mojej ligi którzy nie zdążyli się ustawić podczas ligi mpg.wiele było takich przypadków i nie było wyciagnietych takich konsekwencji jakie wobec mnie zostały zastosowane, pozdrawiam.