MPG 2021
-
Ok przyjęte do wiadomości dzięki wielkiejuż działam
-
@Majkelowich poprosił mnie o zgłoszenie, bo nie może z tela dodawać załączniku, że chłop z jego ligi kupił od niego zawodnika, z tego co patrzyłem na wylosowane zespoły to chyba to dotyczy Krystek 93 ale jak ktoś jest z ligi 8 to niech w razie czego mnie poprawi
-
@Majkelowich poprosił mnie o zgłoszenie, bo nie może z tela dodawać załączniku, że chłop z jego ligi kupił od niego zawodnika, z tego co patrzyłem na wylosowane zespoły to chyba to dotyczy Krystek 93 ale jak ktoś jest z ligi 8 to niech w razie czego mnie poprawi
To nasza liga.
Tak to Krystek się rozpędził. -
@ŁukSal Nie ma takiego transferu, ciekawe?!
-
@dino-ligenza właśnie tez sprawdzam i nie ma takiego transferu.. A Krystek nie ma również tego gracza w składzie.
-
Zgadza się to na pewno nie Nasza liga, poza tym West Bromwich Albion nie ma i nie miał takiego piłkarza na stanie, jak Loftus-Cheek
-
Liga 6 Kolejka 1
-
Dziś wieczorem restart ligi 2!
@Mormo666
@waclawczyk
@konix1982
@Kuba1523
@k0siorororo
@Kamil-Stemporzecki_2
@IliasMontana
@huzar-shakir
@slwmik
@kiler-1979
@Żaryyy
@damśli7
@Sjsjaskkaj
@SZYMONFCC
@Janex123
Po pierwszej kolejce wszyscy odchodzicie z ligi i dostajecie zaproszenia na nowo od @kokojumbo123 -
@troczek13 said in MPG 2021:
Dziś wieczorem restart ligi 2!
@Mormo666
@waclawczyk
@konix1982
@Kuba1523
@k0siorororo
@Kamil-Stemporzecki_2
@IliasMontana
@huzar-shakir
@slwmik
@kiler-1979
@Żaryyy
@damśli7
@Sjsjaskkaj
@wojtas26_2
@Janex123
Po pierwszej kolejce wszyscy odchodzicie z ligi i dostajecie zaproszenia na nowo od @kokojumbo123Od nas nie Wojtas26_2 tylko SZYMONFCC.
-
Liga 7. borys2010 zrobił transfer przed pierwszą symulacją transferową.
-
MPG21-R2-Liga 8
-
Sprostowanie. Doszło do małego nieporozumienia. Do transferu doszło w lidze nr 5. Rywal (chyba z TBA) kupił zawodnika od naszego @misiek1908_5
-
1 kolejka Liga 4
Tabela liga 4
2 kolejka Liga 4
-
MPG21-R2-Liga 3
Kolejka 1-2
-
MPG21-R2 Liga 5, Kolejka 1