MPG 2021
-
9 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
Kolejka 10 liga 4Po 10 kolejce małe podsumowanie 1/3 sezonu
-
MPG21-R2-Liga 8
-
@daroo933 jak mógł zagrać w 10 komputer sam wybiera graczy przecież jak brakuje, a minimum zawodników w klubie to 13, chyba, że mu wypadli przez kontuzje czy zawieszenia, bardzo dziwna sytuacja
Kiedyś, z miesiąc temu w luźnej lidze widziałem sytuacje taką, że gracz nie logował się dłuższy czas, ustawione miał na granicy, wąską kadrę, wyleciało mu za kartki i przez kontuzje kilku zawodników i zagrał dziewiątką w wyjściowej mecz przeciwko botowi. Przegrał 0:9 z botem. Czegoś takiego wcześniej nie widziałem (porażka przeciwko botowi 0:9). Możliwe, że podobnie było w MPG.
-
MPG21-R2 Liga 5 Kolejka 10
Przepraszam za nieudostępnianie wyników poprzednich kolejek i sytuacji w tabeli. Przez brak czasu odpuściłem, bo dość problematyczne jest korzystanie z forum na telefonie, ale myślę, że już wszystko wróci do normy.
-
10 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
11 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Tabela zawierająca dane po 10 kolejkach z 7 lig oraz po 7 kolejkach ligi "z opóźnionym zapłonem".
W drugiej rundzie tak samo jak w pierwszej lideruje ekipa Polish Legends!
Na drugim miejscu plasuje się Polska Akademia Menadżerów!
Podium drugiej rundy zamyka drużyna Lions of Poland! -
Liga nr 7
Kolega MK FreeMan z Polish Legends Academy zagrał w ataku 2 bramkarzami (Pickford i Patricio) w 8 kolejce -
MPG21-R2 Liga 5 Kolejka 11
-
11 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
12 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 8
-
12 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
13 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
U nas w grupie jedna osoba nieaktywna od 10 niejaki papasybimbasy sierak zaraz wrzuci screeny dziś z nim grał on się nie ustawia w ogóle dziś grał w 10.
-
od 4 kolejek gra bramkarzem skil 50 pomocnikiem w obronie i nikomu to z nim grających nie przeszkadzało ? Dziwne.
Ostatnio przez jedną kolejkę zawiesić chcieliście chłopaka na 2 lata a tutaj od czterech kolejek gościu robi co chce i nikomu to nie przeszkadza -
@sniki26 ten znowu wraca do sytuacji która miał trocje inny wymiar. Kacper to troszeczkę inny gracz niż papasybimbasy. To tak jak byś porównał gracza z 1 ligi do 5. Typ od nas prawdopodobnie porzucił grę. Na to wpływu nie mamy. No a z Kacprem to historia jest znana każdemu.