MPG 2021
-
@toomanyways Akceptujemy karę nałożoną przez Trybunał Arbitrażowy na PGL. Zgłaszamy czynny żal, przepraszając za swoje winy Zawodników pokrzywdzonej drużyny oraz Organizatorów.
-
Gracz BitnerMatt od kilku dni się nie loguje.
-
Z przykrością informuję, że zawodnik drużyny Polish Eagles @gabkazmc, grając w lidze 7 i ustawiając drużynę 451, wystawił w pomocy 2 napastników (Messi i Neymar). ![alt text]( image url)
-
Wyniki 6 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
Kolejka 7 liga 4@bangello przypatrzę się sprawie Bitnermatt i postaram się dowiedzieć czym to jest spowodowane wewnątrz grupy. Przejrzę również mecze tego gracza czy ustawiał mu bot graczy na pozycji jeśli nie TBA przyjmie oczywiście minusy.
-
W lidze 8 gracz Polish Golden Lions - Szymon Orlak nie ustawił składu.
-
MPG21-R2-Liga 3
-
7 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
8 kolejka Liga 4@troczek13 @Dovco_HandF @Dino-Ligenza @Mati-Colchoner @ToomAnyWays
Po sprawdzeniu meczy Bitnermatt jest tak jak pisał @bangello gracz nie loguje się od 3 września oraz nie zachowuje pozycji. TBA przyjmie karę nałożona przez personel. Jutro na podsumowaniu kolejki wstawie skriny na forum. -
MPG21-R2-Liga 8
-
MPG21-R2-Liga 7
(Kolejki 6,7 i aktualna tabela)
Zawodnik PAM: @Fajresss ugrał do tej pory przy stole oczko ,bedąc jako jedyny niepokonanym w 7dmiu rozdaniach oraz osiągając bilans 17-2 w skuteczności. Jak długo będzie trwała ta Fajrpasssa, czy ktoś bedzię w stanie go powstrzymać rzucając lepsze karty na stół? -
8 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
9 kolejka Liga 4 -
@ochroniarz_123 Wyrzucam z ligi BitnerMatt za brak aktywności (od 3 września) zgodnie z Regulaminem Ogólnym OSM.
-
MPG21-R2-Liga 7
(kolejka 8, aktualna tabela)
No i stało się! Menadzer @Fajresss (PAM) kończy passe bez porażki nieoczekiwanie przegrywając na własnym boisku z drużyną @krystian16061994 (PLW). Mimo wyrównanego spotkania zadecydowała lepsza skuteczność drużyny przyjezdnej.
Do wczorajszego postu wkradł się błąd. Widocznie redaktorowi Imx_PL zaparowały gogle na widok ciepłej czosnkowej bagiety w "Płazie"o poranku (co jest coraz rzadszym widokiem ). Fajresss nie był jednym niepokonanym Szkoleniowcem, Na uznanie zasłużył takżę @wasiu98 (TBP) który od wczoraj samodzielnie dzierży miano Niepokonanego!
-
9 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
Kolejka 10 liga 4Po 10 kolejce małe podsumowanie 1/3 sezonu
-
MPG21-R2-Liga 8
-
@daroo933 jak mógł zagrać w 10 komputer sam wybiera graczy przecież jak brakuje, a minimum zawodników w klubie to 13, chyba, że mu wypadli przez kontuzje czy zawieszenia, bardzo dziwna sytuacja
Kiedyś, z miesiąc temu w luźnej lidze widziałem sytuacje taką, że gracz nie logował się dłuższy czas, ustawione miał na granicy, wąską kadrę, wyleciało mu za kartki i przez kontuzje kilku zawodników i zagrał dziewiątką w wyjściowej mecz przeciwko botowi. Przegrał 0:9 z botem. Czegoś takiego wcześniej nie widziałem (porażka przeciwko botowi 0:9). Możliwe, że podobnie było w MPG.
-
MPG21-R2 Liga 5 Kolejka 10
Przepraszam za nieudostępnianie wyników poprzednich kolejek i sytuacji w tabeli. Przez brak czasu odpuściłem, bo dość problematyczne jest korzystanie z forum na telefonie, ale myślę, że już wszystko wróci do normy.