MPG 2021
-
Wystarczyło ustawić skład jak i całą taktykę na mecz tuż po poprzedniej kolejce wiedząc że na drugi dzień będzie balanga
-
@dino-ligenza wiesz że nie ustalwil się i nie zrobił to specjalnie i to co robicie to jest zwykłe ....
Wiemy wszyscy, że się nie ustawił. Nie wiemy ile było w tym premedytacji. Być może miał zwykłe .... wyjebane na ten mecz ze względu na zmianę barw grupowych? Jesteśmy jako społeczność OSM wróżkami?
-
@xsilverghost said in MPG 2021:
@xsilverghost i jeszcze wasze bezpodstawne karanie na rok haha
Jeżeli nieumiejętnie traktujesz MPG jako własną trampolinę postawioną w dziecięcej piaskownicy, to tak się przykro kończy. Być może konstrukcję masz nieodpowiednią do skakania w piasku?
-
Czy jest możliwość odwołania się?
Obawiam się, że Twoja skakanka przekroczyła wytrzymałość materiałową.
-
@dino-ligenza to w takim razie prosze o ukaranie pozostałych graczy z mojej ligi którzy nie zdążyli się ustawić podczas ligi mpg.wiele było takich przypadków i nie było wyciagnietych takich konsekwencji jakie wobec mnie zostały zastosowane, pozdrawiam.
Uspokój się, bo nie było takich przypadków. Sam odwaliłeś numer na ostatnią kolejkę.
-
xSilverGhost osobiście do Ciebie nic nie mam ale to co zrobiłeś to bardzo wielkie CHAMSTWO.Dla mnie ten ostatni mecz oddałeś umyślnie z premedytacją, wiedziałeś /zaplanowałeś To Sobie już wcześniej / że odejdziesz od nas i dlatego tak postąpiłeś.Tłumaczysz się że miałeś imprezkę i nie zdążyłeś się ustawić ale to świadczy tylko o Twoim podejściu do gry.To tyle o ostatnim Twoim meczu. Teraz o odejściu z grupy, tak wiem że nikt z grupą ślubu nie brał ale jak Chciałeś odejść to trzeba było powiedzieć panowie kończy się MPG i odchodzę z grupy a Ty co zrobiłeś, uciekłeś jak szczur z tonącego statku mało tego dodałeś nam, naszej grupie ujemne punkty a mało co byśmy byli zdyskwalifikowani.Dla Ciebie koledzy się nie liczą Ty jesteś ważny,pomyśl co oni teraz myślą.Pamiętaj nie jesteś pempkiem świata karma zawsze wraca. Kara którą dostałeś jak dla mnie należy Ci się, bądż chonorowym gościem/chociasz wydaje mi się że to już za póżno/
-
@dpiotrowski218 On w ostatniej kolejce był pewien, że go HPL przytuli, więc olał mecz dosyć ważny dla PLW. Wszystko na to wskazuje.
-
Dla mnie to nie wskazuje tylko jestem pewien
-
@dpiotrowski218 Na Waszym miejscu jako PLW nie wiem co bym mu zrobił... Dla mnie to już nie jest zawodnik.
-
Ale tak się nie robi chce odejść proszę bardzo teraz narobił sobie kłopotu.
-
Ostracyzm dla takiego człowieka to minimalna kara.
-
Kara minie i niech wraca do gry tylko honorowo
-
@dpiotrowski218 Dla mnie to nie jest takie proste. Poznałem się z kolesiem w AMP, trzymałem długo po przejściu do PAM, ale teraz co on robi, to ja się odcinam.
-
Czegoś takiego się nie spodziewałem.
-
Jeśli on nie wie kim jest, dla jakiej grupy gra w MPG, to niech nie gra w ogóle.
-
Każdy błądzi tylko jest taki problem żeby zrozumiał
-
@dpiotrowski218 Tłumaczone to było, nie dotarło. Brak honoru. Brak szacunku dla wysiłku szefów grup którzy chcieli go mieć u siebie.... To już nie do naprawienia. Kacperek teraz ma dwie możliwości. Będzie grał bitwy dla HPL, albo zmieni znowu konto, i będzie grał oprócz bitew inne imprezy. Nie wiem.
-
Kacper jest jak dla mnie dobrym zawodnikiem ale no właśnie ale czy jutro będzie grał w mojej drużynie
-
@pawełpaweł W IMP nie zagra, więc znowu musi zmienić konto, przy okazji grupę może sobie zmieni. Pod tym względem jest mistrzem. Zmieniać grupę tak szybko? Współczuję HPL, że tak kompletnie przypadkowe osoby do siebie przyjmują.
-
A może gwiazdy będą z innej strony i stwierdzi że nie ta grupa mu nie pasuje to idę do innej