MPG 2021
-
@janex123 szkoda że tak łatwo ci idzie wybiórczo stosowania regulaminu na poprzednim przypadku chłopak się przyznał i oczywiście chcieliście go ukrzyżować bo zapomniał się ustawić. Tutaj ci nie przeszkadza nie mamy o czym rozmawiać w ogóle. A jeżeli sierak ma jakiś problem to nie jest donosicielstwo tylko właśnie normalne zachowanie ja wrzuce lub ktoś , nie ma problem jeżeli są w ogóle potrzebne przecież wszyscy wiedzą że się nie loguje i nie ustawia
-
@sniki26 kto chciał to chciał, dla mnie świństwem była zmiana grupy w trakcie trwania turnieju.....międzygrupowego, no szanujmy się , więc nie zalecałbym wrzucania wszystkich do jednego worka. Nie możesz wywierać presji na kimś żeby zgłaszał, on to zrobić może, ale nie musi jak nie chce, jak Tobie to przeszkadza, to sam zgłoś naruszenie regulaminu.
edit No to widzisz sam nie loguje się i nie gra, więc w czym problem? screen że nie jest aktywny od kilku dni i usuwamy gościa
-
@janex123 no widzisz a dla mnie świństwem jest chce jak ktoś sobie nabija sześć bramek i nie zgłasza tego bo myślii że to mu pomoże to wynik bramkowy razy dwa bo gościu wysłała bramkarza skil 50 także mamy i różne pojęcie świństwa dla ciebie świnstwem jest przejście do innej grupy ja tego tak nie odbieram . Dla mnie świstem jest niezgłoszenia takich rzeczy i nabijanie sobie na tym punktów wygrałem ok może ktoś nie zauważy
-
@sniki26 XD ale myślisz, że ktoś się zastanawia nad tym czemu tyle wygrał? Nie każdy jest świrem oesemowym Raczej to przeciwnicy, którzy także walczą o najwyższą pozycje pierwsi zwracają uwagę na nieoczywiste wyniki innych. I jeśli takie coś porównujesz do zmiany grupy w trakcie trwania turnieju to trochę słabo z Twojej strony.
Niech zgadnę Ty grałeś z tym przeciwnikiem, który teraz się nie loguje i straciłeś punkty z nim, a teraz szkoda Ci, że ktoś inny wygrał a Ty nie? Miałem tak samo w 1 rundzie, ale przeżyłem, wygrałem ligę z najwyższym wynikiem punktowym ogólnie wśród wszystkich, więc @sniki26 jak to kwestia żalu z takowego powodu to głowa do góry i walcz dalej
-
brakuje 11 zawodnika, wystawiony najslabszy bramkarz skill 50 , Bustomi w obronie przy ustawieniu 433b. -
Tu screeny jeszcze do powyższego tematu
-
@janex123 a teraz ci udowodnię jak jesteś śmieszny na tym forum podejrzewasz mnie o jakieś dziwne rzeczy że niby zglaszam to bo z nim przegrałem.Moze ty tak byś zrobił ja nie dlatego zgłaszam to wcześniej bo nie chcę sobie w ten sposób nabijać punktów i to jest fair play. Gram z nim dzisiaj screen na górze pozdrawiam i nie pisz głupot jak nie wiesz.
-
MPG21-R2 Liga 5
-
@sniki26 a skąd niby miałem wiedzieć, że nie grałeś? Nie jestem w Twojej lidze MPG, ale skoro już to się wyjaśniło to mogę stwierdzić, że moje przypuszczenia były błędne. No nic, bywa. Wnioskowałem po Twoim zachowaniu, ale się pomyliłem niestety, najmocniej przepraszam
No właśnie nie zrobiłem tak xD, ale ze mną była inna sytuacja -
@xsilverghost myślę, że @sniki26 jest na tyle poważnym graczem, że adwokatów nie potrzebuje (żeby pewne osoby znowu sobie czegoś nie ubzdurały, chcę zaznaczyć, że odpowiadam na Twojego drugiego posta z tego dnia) Nie wiem co chcesz osiągąć przez to, przypodobać się? Zrobić komuś na złość? Zrozumiem jeszcze jeśli @sniki26 Cię poprosił o to choć dziwne, że akurat Ciebie, nadgorliwość gorsza jest od faszyzmu. No ale dobrze
-
-
@janex123 jak narazie to ty piszesz jakbyś był czyimś adwokatem. Ja zrobiłem tylko to o co mnie poproszono. Tyle ode mnie
-
@xsilverghost dobre prawie się nabrałem
dobrze, że to udostępniłeś, pięknie, ale ten mecz sniki z kimś tam do czego się odniosłem chyba niepotrzebnie XD, wtrąciłeś się nie wiadomo po co
-
@janex123 wstawiłem tylko screeny , czy to dla ciebie jest wtrącanie się?
-
-
@janex123 Jezusie, Janex zamknij już swoją przemadrzala Twarz proszę, irytacja poziom expert, zawsze to samo, mądrzysz się jakbyś zjadł wszystkie rozumy. Ogółem to proponuję wszystkim zając się graniem a nie pieprzeniem bez sensownym. Niech wygra najlepszy, a każdy to złamie regulamin i ktoś to zauważy to niech to zgłasza. Proponuję zakończyć tą dyskuje.
-
13 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
14 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2 Liga 5