MPG 2021
-
@sniki26 dojdziesz do wniosku hmm, a podobno to ja tworz臋 teorie
Ale nie o tym rzecz, generalnie przestrzeganie regulaminu jest przestrzeganiem regulaminu, je艣li kto艣 zauwa偶y jakie艣 przewinienie to niech to zg艂asza, a nie pisze do innych graczy, 偶eby to zg艂aszali, oni mo偶e nie patrzyli dok艂adnie na mecz, wygrali, swoje zrobili i koniec, tak jak pisa艂em kiedy艣 nie ka偶dy drobiazgowo wszystko sprawdza, 偶eby tylko kogo艣 na zmian臋 regulaminu przy艂apa膰, ale jak ju偶 kto艣 tak robi, ok w porz膮dku, zauwa偶y to niech sam zg艂asza, a nie pisz臋 do jednego, drugiego czy trzeciego, 偶eby zg艂aszali, czemu tamci maj膮 go s艂ucha膰?
Teraz zauwa偶y艂em, 偶e pewne osoby, kt贸re nie b臋d臋 wymienia艂 ka偶d膮 sytuacj臋 naruszenia regulaminu por贸wnuj膮 do sytuacji z @xSilverGhost, kt贸ra to sytuacja dawno jest wyja艣niona i o to chodiz艂o @Fajresss -owi, wed艂ug mnie 艣wietnie to wszystko podsumowa艂, ka偶de wasze dzia艂ania, a tutaj od razu @sniki26 jakie艣 dopowiedzenia. No zachowanie dziecinne, kara zosta艂a przyznana, tego anie nie cofniesz, ani nie zmienisz, wi臋c wracaj膮c do niej tworzy si臋 zb臋dna osoba. Obecne naruszenia regulaminu to ju偶 inne sytuacje i b臋d膮 one rozpatrzone osobno. @Fajresss wed艂ug mnie top wypowied藕 mo偶e z tymi banami troch臋 za ostro, one faktycznie powinny trafi膰, ale do os贸b, kt贸re albo kogo艣 obra偶aj膮, albo wulgarnie si臋 wyra偶aj膮, dop贸ki dyskusja jest kulturalna i merytoryczna, wed艂ug mnie nie widz臋 przeszk贸d, 偶eby nie mia艂aby膰 prowadzona.
-
16 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
17 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Maj膮c czas w ostatniej dobie sprawdzi艂em wszystkie wyniki, ka偶dy mecz w ka偶dej kolejce.Niema przypadku oszystwa transferowego czy te偶 藕le ustawionych sk艂ad贸w.Mo偶na wi臋c wywnioskowa膰, 偶e p贸ki co Liga 2 rozgrywana jest zgodnie z regulaminem rozgrywek
Tabela.
-
17 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
18 kolejka Liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
MPG21-R2-Liga 8
-
18 kolejka Liga 4
Tabela ligowa liga 4
19 kolejka liga 4 -
MPG21-R2-Liga 3
-
Mo偶emy tylko przeprosi膰 i przyj膮膰 ewentualnie kar臋 a ten gracz zostanie ju偶 wkr贸tce usuni臋ty z naszych struktur
-
@ochroniarz_123 po co wystawiacie na turniej nie pewnych graczy ? Wystawiajcie takich co macie pewno艣膰 co graj膮 dla ekipy i co艣 ju偶 osi膮gaj膮 i wida膰 偶e chc膮. Ja nie wyobra偶am sobie przyj膮膰 gracza do Sparty i za jedn膮 fajna lig臋, a do艣wiadcze艅 zero w bitwach czy turniejach da膰 mu szansze gry w lepszym turnieju...
-
@seba191995
Pozw贸l 偶e je艣li chodzi o TBP i TBA b臋d臋 decydowa艂 wraz z moim zast臋pca kogo przyjmujemy i wystawiamy a nie ty bo ja ci nie wchodz臋 w kompetencje mog臋 przedstawi膰 organizatorom jak si臋 zg艂osz膮 o wyja艣nienia dlaczego tak wynik艂o a nie inaczej... rozwodzi膰 si臋 nad tym dlaczego tak a nie inaczej nie ma sensu bo stworzy si臋 niepotrzebny spamtak偶e trzymaj si臋 i gramy dalej
-
@ochroniarz_123 said in MPG 2021:
@seba191995
Pozw贸l 偶e je艣li chodzi o TBP i TBA b臋d臋 decydowa艂 wraz z moim zast臋pca kogo przyjmujemy i wystawiamy a nie ty bo ja ci nie wchodz臋 w kompetencje mog臋 przedstawi膰 organizatorom jak si臋 zg艂osz膮 o wyja艣nienia dlaczego tak wynik艂o a nie inaczej... rozwodzi膰 si臋 nad tym dlaczego tak a nie inaczej nie ma sensu bo stworzy si臋 niepotrzebny spamtak偶e trzymaj si臋 i gramy dalej
Przecie偶 to idzie oszale膰 co turniej sa te same jaja... W k贸艂ko to samo zero profesjonalizmu od ka偶dej nowej ekipy w turnieju... Tylko ilo艣膰 i ilo艣膰 a gdzie w tym jako艣膰... Szlak ju偶 trafia cz艂owieka jak wchodzi na czat co艣 zobaczy膰 jak wyniki a tu dyskusji tyle i zachowania jak u bobas贸w jeden drugiemu no偶em, albo noga w d**e.
-
@seba191995 a sk膮d on m贸g艂 wiedzie膰, 偶e nagle jego gracz odejdzie z ligi? Takie osoby by艂y s膮 i b臋d膮 nie ominiesz tego. Jego grupa otrzyma kar臋 i tyle
-
@seba191995
Po pierwsze rozmawiamy o dw贸ch jednostkach czy i ca艂ej grupie no z tego co wiem ch艂opaki z TBP graj膮 i, dobrze sobie radz膮
Po drugie wiesz co to proces selekcji?? Polega na wyeliminowaniu pojedynczych jednostek dla kt贸rych gra w grupie i turnieju nie s膮 rzecz膮 nadrz臋dna.
Po trzecie Mateusz z powodi braku czasu poprzez prac臋 sam podj膮艂 taka decyzj臋 a ja musze to uszanowa膰
Po 4 macie si臋 za tak膮 profesjonalna grup臋 a czy to czasem nie ty musia艂e艣 zast臋powa膰 swojego gracza w Polish Warriors bo opu艣ci艂 lig臋 po niepowodzeniach na pocz膮tku??
Tyle w temacie i nie atakuj moich grup bo ch艂opaki si臋 staraj膮 a proces wdro偶enia w te regu艂y turniejowe trwapozdrawiam -
@Seba191995 by艂e艣 kiedy艣 w Polish Warriors? Co艣 mi umkn臋艂o, cz艂owiek uczy si臋 ca艂e 偶ycie.
-
Chodzilo mi o Warriors cup nie zd膮偶y艂em edytowa膰 wiadomo艣ci
-
@ochroniarz_123 Tak my艣la艂em, luzik.