Zabawa — Kim jestem?
-
- Jestem najlepszym piłkarzem w historii swojego kraju
- Ale w reprezentacji zadebiutowałem dopiero po trzydziestce
- Wcześniej grałem w młodzieżówce innego kraju
==========
- W karierze klubowej zdobywałem tytuły zarówno na arenie krajowej, jak i międzynarodowej
==========
- Po zakończeniu kariery piłkarskiej byłem selekcjonerem reprezentacji swojego kraju.
==========
- Moje związki z Polską:
- jako zawodnik grałem w jednym klubie z jednym z najwybitniejszych polskich piłkarzy;
- w reprezentacji zagrałem przeciw Polsce w meczu, który do dzisiaj jest dość często wspominany
-
@carlos-wallace szczerze to niewiele m to pomogło, a po tej podpowiedzi uwazam ze każdy powinien przynajmniej cos kojarzyć
-
@CarLos-Wallace Massimo Bonini
-
Popieram stanowisko @Fajresss, naprawdę teraz czasem aż żal wchodzić, bo siedzisz godzinę i sprawdzasz i nic nie wychodzi, miała to być luźna zabawa, a nie ciśnięcie tak, żeby nikt nie zgadł
Jako szósta podpowiedź to mogłeś @CarLos-Wallace chociaż imię i nazwisko tego wybitnego piłkarza z Polski podać, szósta odpowiedź, a nawet już 5 powinna naprowadzać już na trop, a nie jeszcze bardziej komplikować zagadkę
-
Po części zgadzam się z Wami, gdy zagadka trwa cały dzień, to już za długo, a co dopiero dwa. Jednak w tym przypadku, o ile nie mylę się to, kto z Nas pomyślałby, że San Marino w swojej historii miało gracza, który reprezentował barwy Juventusu i to razem z Bonkiem
-
@dino-ligenza zagadka bardzo trudna ale nie jest to anonimowy piłkarz i podpowiedzi byly trafne ale nie pomogły za bardzo. Jestem też za tym aby zagadka trwała max 1 dzień i jak po 5ciu podpowiedziach nikt nie zgadnie i nie ma tropu to aby ją zakończyć. Oczywiście jest problem bo dla kogoś z nas kto jest fanem Juventusu to kiedy piłkarz znany a dla kibica ligi angielskiej nie koniecznie ale to tylko zabawa
-
Głos ludu przemówił, kto jest za propozycją @jasiuk88 (a) ręka w górę.
-
@dino-ligenza zrobiłbym nie tylko kim jestem(piłkarz), ale jakim klubem ewentualnie którym stadionem
-
-
mówicie, że za trudne?
dopiero następna zagadka miała być trudna
-
- Urodziłem się w drugiej połowie XIX wieku.
- w meczu z Manchester United zdobyłem 4 bramki
- Zmarłem w trakcie meczu
-
Sam Wynne ?
-
@carlos-wallace said in Zabawa — Kim jestem?:
Sam Wynne ?
on strzelił dwie bramki w meczu przeciwko Czerwonym Diabłom Ale reszta się zgadza, szybko googlujesz
-
@dino-ligenza Marc-Vivien Foé
-
@dino-ligenza David Wilson
-
@CarLos-Wallace Gratuluję, - 10 PKT
Strzelił dwie bramki Manchesterowi i dwie do swojej bramki, mecz zakończył się remisem 2:2, taki był z Niego okaz!
-
- Jestem uznawany za jednego z najwybitniejszych piłkarzy świata
- Ale nigdy nie zdobyłem mistrzostwa kontynentu
- Po zakończeniu kariery piłkarskiej nie zostałem ani trenerem, ani działaczem. Ale byłem ministrem
-
@carlos-wallace Juliusz Cezar?
-
@carlos-wallace Zico?
-
@carlos-wallace Pele.. Nigdy niezdobyl copa america, a byl ministrem sportu.