Zabawa — Kim jestem?
Locked
Czat
-
- Występowaniem w niższych klasach rozgrywkowych a po transferze do najwyżej klasy rozgrywkowej w moim kraju zdobyłem puchar kraju będąc bohaterem w 1/8 finału.
- Pomimo że jestem bramkarzem zdobyłem bramkę w doliczonym czasie gry dla mojego klubu.
- Zostałem powołany do kadry lecz nigdy w niej nie wystąpiłem.
-
- Występowaniem w niższych klasach rozgrywkowych a po transferze do najwyżej klasy rozgrywkowej w moim kraju zdobyłem puchar kraju będąc bohaterem w 1/8 finału.
- Pomimo że jestem bramkarzem zdobyłem bramkę w doliczonym czasie gry dla mojego klubu.
- Zostałem powołany do kadry lecz nigdy w niej nie wystąpiłem.
- Posiadam brata ktory tez gra w pilke profesjonalnie
-
Zamiast podpowiedzi dam lekka modyfikację podpowiedzi numer 4
1.Występowaniem w niższych klasach rozgrywkowych a po transferze do najwyżej klasy rozgrywkowej w moim kraju zdobyłem puchar kraju będąc bohaterem w 1/8 finału.
2.Pomimo że jestem bramkarzem zdobyłem bramkę w doliczonym czasie gry dla mojego klubu.
3.Zostałem powołany do kadry lecz nigdy w niej nie wystąpiłem.
4. Posiadam brata BLIŹNIAKA ktory tez gra w pilke profesjonalnie -
@dooshek ten utytułowany klub mógł zmylić no Z tego co wiem Buffon grał jednak w trzech finałach, przynajmniej ciocia wikipedia mi tak mówi. Ciężko w ogóle wskazać, skoro jak twierdzisz że jeszcze gra bo albo grali tacy gracze na których patrzę jeden finał albo więcej. Rzucę że Courtouis ale to chyba nie on