Fantasy Ekstraklasa 2021/2022
-
@damian_skinek Będzie edycja na nowy sezon 2022/2023? w sensie czy liga będzie kontynuowana?
-
@maciek-wałęga Nie będę w stanie poprowadzić nowego sezonu Fantasy Ekstraklasy. Mam trochę zaległych projektów graficznych, a trzeba jeszcze znaleźć czas na grę w OSM. Jeśli znajdzie się osoba, która zechce poprowadzić ligę w nowym sezonie to jak najbardziej zachęcam do tego, grafika stworzona przez @Dino-Ligenza jest do waszego użytku.
Z pozdrowieniami
-
@kinio11 prowadzimy i gramy ?
-
@maciek-wałęga będzie... Poprowadzę ją za @Damian_Skinek
-
Chciałem stworzyć ligę niestety jest jakiś błąd podczas tworzenia.
Administrator ma się tym zająć.
Jak tylko będę mógł założę ligę i udostępnianie kod do ligi. -
Cześć Wszystkim!
Zapraszam do kolejnej zabawy, a będzie nią Fantasy Ekstraklasa 2021/2022!
Na czym owa zabawa polega? A więc po kolei:
Zakładamy konto w grze, a oto link do niej:
https://fantasy.ekstraklasa.org/Tworzymy swój zespół, możecie nadać mu dowolną nazwę.
Dołączamy do ligi, którą już utworzyłem:
OSM MANAGERS
Liga jest prywatna, aby do niej dołączyć trzeba wpisać kod: 5AAF6EA6Wybieramy zawodników do składu. Musi być ich 15, ani więcej, ani mniej. Nasz budżet wynosi 30 mln.
Zawodnicy zdobywają punkty za wygrane mecze swojej drużyny, strzelone gole, asysty, czyste konto, obronione karne etc. Są także punkty minusowe, m.in. za spowodowane karne, otrzymane kartki itp. Punkty podlicza komputer w grze, więc moja rola polega tylko na założeniu ligi, po każdej kolejce będę wrzucał krótkie podsumowanie.
Po każdej kolejce można przeprowadzić 2 darmowe transfery. Trzeci i każdy kolejny transfer kosztować was będą minus 3 punkty, lecz czasem się to opłaca, ponieważ jeden zawodnik może zdobyć nawet kilkanaście lub ponad 20 pkt. Można przeprowadzić większą ilość transferów, nie będzie to zakazane. Przed każdą kolejką wybieramy formację, a także kapitana i vicekapitana.
Uwaga! Punkty u kapitana naliczane są podwójnie, więc wybierajcie mądrze
Mamy do wyboru wszystkich zawodników z PKO BP Ekstraklasy, każdy z nas może mieć tych samych zawodników w składzie. Ogranicza nas jedynie budżet.
Gramy na zwykłym koncie, zakazane jest używanie Konta Premium!
Po każdej kolejce polecam przejrzeć swój skład, zawodnicy mogą pauzować za kartki lub złapać kontuzję.
Skład i transfery możemy przeprowadzać od momentu zakończenia ostatniego meczu w kolejce do 15 minut przed meczem kolejki następnej. Pilnujcie tego!
Zapraszam was serdecznie do udziału i powodzenia
P.S
Napiszcie tu na forum jak nazywa się waszą drużyna.
@language-PL -
@dooshek Moja drużyna nazywa się BYKI Z EKSTRAKLASY.
Jak to istotne to nick w grze TORRO 23 -
FC Maciborki
-
@maciek-wałęga nie to już nie potrzebne.. tylko nazwa drużyny tu, ewentualnie jak Ochowiak i Menago zrobili i dodali ją w grze.
To po to aby można było zrobić podsumowanie i było wiadomo WHO is WHO
-
@dooshek Proponuję założyć nowy temat "Fantasy Ekstraklasa 2022/2023". Ten chciałbym zamknąć gdy wrzucę grafiki końcowe, a te są już na ukończeniu.
-
@damian_skinek w poniedziałek. Jak wrócę do cywilizacji
-
@damian_skinek możesz zamknąć
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu