Fantasy Premier League 21/22
-
@ochowiak Również skład mi się podoba, bardzo podobny do mojego Tylko własnie tak jak mówi @ToomAnyWays, tez dzisiaj czytałem że najprawdopodobniej zagra Milner ale wiesz jak to jest, u mnie jest podobnie z Ichenacho, tez ze zagra jest 50/50 ale mimo wszystko go zostawiam.
Na ten moment:
1.@Fajresss - FC WRO
2.@bramkarz111 - analne_widmo
3.@Zbrzyzny-Tomek - NoSterlingYesParty
4.@Dooshek - Jojo's Team
5.@Babaduk-Sarri - Babadook
6.@Byku-Duma-Warmii - Giżycko Team
7.@Zbyysiu-v2 - PrOLAND
8. @ToomAnyWays - Devil in heaven
9. @Ochowiak - TFC Trollfacei 10 team - "Lagol" prosiłbym o przywitanie sie własciciela w komentarzu, inaczej bede musiał zespół usunąć bo gramy jako społeczność OSM, niepotrzebni nam są gracze którzy nie wiadomo kim są.
-
@toomanyways Hmmm, czyli po prostu zobaczył kod, wbił i tyle. Cóż, poczekamy. Moze sie ujawni
-
@fajresss 10 Lagol to @lomaniTTTo
-
@dooshek Ooo, no i wszystko jasne, witamy w takim razie @lomaniTTTo!
W nasze szeregi dołączył również jeden zespół który nazywa się Red Devils, panowie, to dosłownie 5sec napisać w komentarzu swój nick w OSM... Czekamy na przywitanie jegomościa.
Redakcja Angielskiego Espressa dodała jeszcze kilka ciekawych artykułów o FPL, polecam zajrzeć:
-
@toomanyways pewnie, wrzucaj. Ale koniecznie pytaj o nick z gry
-
-
Mój prezentuje się tak -
@lomanittto Przyjemny, z takich wskazówek, musisz uwazac na graczy City, nie wiadomo w sumie na kogo Pep postawi, Grealish moze grac jakies końcówki, Gundogan tak samo. Cavani na 100% nie bedzie gral w pierwszej kolejce, ma przedłużony urlop. Raphinha > Klich moim zdaniem.
-
Przypomian, dzisiaj do 19:30 mamy czas na zgłaszanie składów do FPL wiec kto jeszcze z nami chce zagrac gorąco zachęcam!
Lista gracz do tej pory:
- @Fajresss - FC WRO
- @bramkarz111 - analne_widmo
- @Zbrzyzny-Tomek - NoSterlingYesParty
- @Dooshek - Jojo's Team
- @Babaduk-Sarri - Babadook
- @Byku-Duma-Warmii - Giżycko Team
- @Zbyysiu-v2 - PrOLAND
- @ToomAnyWays - Devil in heaven
- @Ochowiak - TFC Trollface
- @lomaniTTTo - Lagol
Dołączyło do nas dwóch nowych graczy, witamy!
- @Kamson73 - Kamson F.C
- @dino-ligenza - Division 303
Czekamy również na Pana @Damian_Skinek który zapowiedział już udział w naszej zabawie, Damian masz jeszcze albo aż około siedmiu godzin
I prosze o przywitanie się dwóch graczy no-name:
- team "4-4-2" - Pana Kacpra
- team "Red Devils" Pana Dariusza
W innym wypadku będę musiał was usunąć.
-
Jak tam składy? Gotowe? Bo ja już chyba z 10 razy dzisiaj zmieniałem XD
-
@toomanyways Ja dzisiaj tylko 2 razy ale staram się nie kombinować. Co za dużo to niezdrowo a najczęściej pierwsze myśli są najlepsze:)
Panowie, ostatanie 30min! @Damian_Skinek m.in.
-
@toomanyways Tak, tak namówiłem go
Cóż, ten sezon FPL uważam oficjalnie za otwarty! Przed nami GW1, oby nie bylo tak jak w obrazku poniżej
-
@fajresss nie zdążyłem przed pierwszą kolejką, dołączę po weekendzie.
-
@damian_skinek Spoko, nie ma problemu.
Witamy 2 kolejnych graczy!
@Janex123 - Pogromcy Kosmitów
@Josue-Antonio - KS CHOMENTÓW -
@fajresss A miałem brać Bruno do składu na 1. kolejkę.... Ale brakło czasu aby wybrać skład.