Fantasy Premier League 21/22
-
@toomanyways Ulala, jesli to Twoja robota to czapki z głów, pogadam z ktoryms z modów zeby dodali to co napisałeś na pierwszej stronie, zeby kazdy widzial, oczywiscie pogrubionymi literami fakt, ze to Twoja robota.
Bardzo cenne wskazówki, ale trzeba tez przyznac, ze czynnik "szczescia" również gra tutaj pierwsze skrzypce, ktos powie, Jorginho nie łapie pkt a w pierwszej kolejce 2 bramy i asysta od niego
EDIT: Dołączyć do nas gracz którego team nazywa się "Lagol". Prosze przyznawać się, kto to taki!
-
@toomanyways Świetna robota, brawo!
@Fajresss wbije w ciągu 2 dni -
@damian_skinek Super! Tylko uważaj, bo juz w piątek o 21 startuje sezon, tym samym koniec deadline jest bodajze o 19.
-
@ochowiak Również skład mi się podoba, bardzo podobny do mojego Tylko własnie tak jak mówi @ToomAnyWays, tez dzisiaj czytałem że najprawdopodobniej zagra Milner ale wiesz jak to jest, u mnie jest podobnie z Ichenacho, tez ze zagra jest 50/50 ale mimo wszystko go zostawiam.
Na ten moment:
1.@Fajresss - FC WRO
2.@bramkarz111 - analne_widmo
3.@Zbrzyzny-Tomek - NoSterlingYesParty
4.@Dooshek - Jojo's Team
5.@Babaduk-Sarri - Babadook
6.@Byku-Duma-Warmii - Giżycko Team
7.@Zbyysiu-v2 - PrOLAND
8. @ToomAnyWays - Devil in heaven
9. @Ochowiak - TFC Trollfacei 10 team - "Lagol" prosiłbym o przywitanie sie własciciela w komentarzu, inaczej bede musiał zespół usunąć bo gramy jako społeczność OSM, niepotrzebni nam są gracze którzy nie wiadomo kim są.
-
@toomanyways Hmmm, czyli po prostu zobaczył kod, wbił i tyle. Cóż, poczekamy. Moze sie ujawni
-
@fajresss 10 Lagol to @lomaniTTTo
-
@dooshek Ooo, no i wszystko jasne, witamy w takim razie @lomaniTTTo!
W nasze szeregi dołączył również jeden zespół który nazywa się Red Devils, panowie, to dosłownie 5sec napisać w komentarzu swój nick w OSM... Czekamy na przywitanie jegomościa.
Redakcja Angielskiego Espressa dodała jeszcze kilka ciekawych artykułów o FPL, polecam zajrzeć:
-
@toomanyways pewnie, wrzucaj. Ale koniecznie pytaj o nick z gry
-
-
Mój prezentuje się tak -
@lomanittto Przyjemny, z takich wskazówek, musisz uwazac na graczy City, nie wiadomo w sumie na kogo Pep postawi, Grealish moze grac jakies końcówki, Gundogan tak samo. Cavani na 100% nie bedzie gral w pierwszej kolejce, ma przedłużony urlop. Raphinha > Klich moim zdaniem.
-
Przypomian, dzisiaj do 19:30 mamy czas na zgłaszanie składów do FPL wiec kto jeszcze z nami chce zagrac gorąco zachęcam!
Lista gracz do tej pory:
- @Fajresss - FC WRO
- @bramkarz111 - analne_widmo
- @Zbrzyzny-Tomek - NoSterlingYesParty
- @Dooshek - Jojo's Team
- @Babaduk-Sarri - Babadook
- @Byku-Duma-Warmii - Giżycko Team
- @Zbyysiu-v2 - PrOLAND
- @ToomAnyWays - Devil in heaven
- @Ochowiak - TFC Trollface
- @lomaniTTTo - Lagol
Dołączyło do nas dwóch nowych graczy, witamy!
- @Kamson73 - Kamson F.C
- @dino-ligenza - Division 303
Czekamy również na Pana @Damian_Skinek który zapowiedział już udział w naszej zabawie, Damian masz jeszcze albo aż około siedmiu godzin
I prosze o przywitanie się dwóch graczy no-name:
- team "4-4-2" - Pana Kacpra
- team "Red Devils" Pana Dariusza
W innym wypadku będę musiał was usunąć.
-
Jak tam składy? Gotowe? Bo ja już chyba z 10 razy dzisiaj zmieniałem XD
-
@toomanyways Ja dzisiaj tylko 2 razy ale staram się nie kombinować. Co za dużo to niezdrowo a najczęściej pierwsze myśli są najlepsze:)
Panowie, ostatanie 30min! @Damian_Skinek m.in.