⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
A może ja się na niczym nie znam. Holenderski algorytm nas wszystkich słusznie rozsądzi? Pseudolosowo.
-
To jest w sumie ok. Dla zabawy samej w sobie. Nikt nie wie jakiego wyniku się spodziewać w danej sytuacji.
-
-
@toomanyways u nas nie dołączył MK FrerMan, co z nim, jeżeli ma nie dołączyć i dać komuś 3latwe pkt a jutro komuś przeszkodzić w tym to jestem za by dziś wszedł ktoś inny w jego miejsce. Proszę dać znać co i jak jeżeli nie to z Sparty pewnie ktoś by się znalazł, kto by z chęcią wziął udział.
-
@seba191995 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@ToomAnyWays Proszę dać znać co i jak jeżeli nie to z Sparty pewnie ktoś by się znalazł, kto by z chęcią wziął udział.
No co ty nie powiesz Myślę, że w każdej grupie znajdzie się chętny który by chciał zagrać
-
@seba191995 nie, nie - nie jest to potrzebne
-
@daroo933 no i dobrze, najważniejsze by ruszyć pełną liga! Niż ktoś się obudzi po 1 czy 2 kolejkach że gra i dołączy!
-
@fajresss no i super
-
@seba191995 a to dlatego, że gram z nim pierwszy mecz
-
@fajresss hahah
-
@fajresss ale rozumiem że ten menadżer już nie przystąpi... a dokładnie za chwilę rozpocznię się mecz i będzie łatwe 3pkt. Na moje w regulaminie powinien być zapis że menadżer jak nie przystąpi do gry do startu pierwszej kolejki to już jest wycofany/zdyskwalifikowany z udziału w mistrzostwach. Bo pamiętam że zawsze 3 pkt na koniec są naprawdę czasami ważne przy awansie dalej....
-
1 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
2 kolejka grupa F -
Cwaniak dołączył na ostatnie sekundy przed meczem, chciał mnie przechytrzeć ale i tak przegrał Mimo nawet, ze dostalem czerwoną. Ustawiłem się jak na bota i potem nie wchodziłem, wiec miał duzą przewagę ale jak widać na nic mu się to zdało, no prosze ale niskie zagrywki od gracza Polish Legends Academy. Specjalna zagrywka bo takie wejscia przed doslownie meczem nie są przypadkowe, ale stracił 3 dni przygotowań wiec srednio mu to wyszło.
-
Kolejka 1 Grupa A
-
@fajresss haha, ale zobacz jak dobrze poinformowany o starcie meczu
-
Runda 2Tu się dzieje. Tu jest walka bez pardonu. Tu jest jazda po bandzie... @Szeregowiec nie opuszcza lidera. Ale bez porażki po 2 grach w tej wyrównanej lidze również: @borys2010, @LordPawel i @Marcin6578 .
-
@fajresss said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Cwaniak dołączył na ostatnie sekundy przed meczem, chciał mnie przechytrzeć ale i tak przegrał Mimo nawet, ze dostalem czerwoną. Ustawiłem się jak na bota i potem nie wchodziłem, wiec miał duzą przewagę ale jak widać na nic mu się to zdało, no prosze ale niskie zagrywki od gracza Polish Legends Academy. Specjalna zagrywka bo takie wejscia przed doslownie meczem nie są przypadkowe, ale stracił 3 dni przygotowań wiec srednio mu to wyszło.
To jak Ciebie nazwać? Powinieneś zerknąć przed/w trakcie symulacji, a nie olać sprawę i teraz wylewać swoje żale na forum, podbudowując swoje ego. To pokazuje jak Ci zależy, a na końcu mogłoby braknąć tych punktów gdybyś nie wygrał.. wnioskując po sposobie Twojej wypowiedzi zapewne obwiniłbyś za to kogoś innego, a nie siebie - niesłusznie zresztą