⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
zamieszczam tabele oraz wyniki po 6 kolejce, rozgrywka staje sie coraz ciekawsza:D
-
IMP2021-R1-L11 (Grupa K)
-
6 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
7 kolejka grupa F -
Grupa G - kolejka 7
-
-
-
7 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
8 kolejka grupa F -
@Dino-Ligenza jutro mecz przyjazni dajmy dobre widowisko
-
@Ochroniarz_123 Właśnie oglądamy mecze Twojej drużyny na kasetach (stara szkoła), Gmoch już działa ze swoją siatką wywiadowczą. Powodzenia
-
Ostatnie 3 kolejki czołówka rozegrała między sobą zabierając sobie punkty i peleton trochę nadrobił
-
Grupa G - kolejka 8
-
Kolejka 8Na czele ligi znowu zmiana, co kolejka to zmiana, tym razem @Marcin6578 wrócił na pozycję lidera. Na końcu nadal ja, ale już z pierwszą wygraną na koncie.
-
Kolejka 6-7 Grupa A
-
Grupa D - kolejka numer 7.
Niestety nie mam możliwości aby jakoś fajnie zaprezentować tabelę i wrzucić wyniki co kolejke bo niestety na statku ograniczony dostęp do Internetu ale wrzucam bieżącą tabelę. Trójka liderów trochę odskoczyla (między nimi niewiele różnice) ale i na pozostałych miejscach ścisk straszny.
-
-
8 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
9 kolejka grupa F@Dino-Ligenza dzięki za meczyk powodzenia dalej
-
Kolejka 8 Grupa A
-
Kolejka 9@Marcin6578 umacnia się na czele ligi. Za nim w strefie awansu - jak trzech jeźdźców Apokalipsy: @borys2010, @LordPawel i @Stary91. Ja opuszczam wreszcie ostatnie miejsce w tabeli i oby na dobre.
-
Grupa G - kolejka 9
-
Po tym jak Sparta awansowala do najwyzszej dywizji wsrod grup. W naszej grupie I mamy obecnie 8 zawodników z najwzszej dywziji!!! OSM Champions. Awans.z niej bedzie smakowal podwójnie. Aczkolwiek juz po losowaniu mowilem, ze grupa I bardzo mocna