⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
to 5 miejsce pójdzie do grupy C
-
19 kolejka grupa B
Tabela ligowa grupa B
20 kolejka grupa B -
wybaczcie mi moją nieaktywność , tutaj tabela z grupy C na 3 kolejki przed końcem
-
i tutaj jeszcze z ostatniej chwili tabelka i wyniki
-
-
20 kolejka grupa B
Tabela ligowa grupa B
21 kolejka grupa B -
Tabele wszystkich grup po 21. kolejkach
Grupa A
Grupa B
Grupa C
-
Hej, przed 1 rundą bedzie znowu trza cos potwierdzać. Nie powiem mam problem z wejściem na forum czesto. I czy jest juz wstępny termin początku 1 rundy. Sory jesli nie ten dzial. Bo sa 2 odnośnie IMP. Ten mi wyskoczył, tu napisalem. Pzdr
-
@Maziu90 Chyba już nie musisz nic potwierdzać, a co do startu to data rozpoczęcia rundy 1 została wyznaczona na 4 października, Zdrówka
-
wyniki końcowe oraz wartosci kadr zespołów
gratulacje dla awansujących -
Użytkownik Mateusz Nujo w 5 kolejce grupy C ,przy ustawieniu 343 ustawił źle ławkę rezerwowych ,obrońca (Pachin ) wszedł na pomoc za zawodnika (Kopa)
Osobiście uważam to jako błąd.
Np jesli wstawiłbym napastnika na pomoc to byłaby to dla mnie korzyść ,a tego nie zrobilem . -
@xSilverGhost wrzucił tabelę grupy C, ja wkleję tabele grup A i B.
Grupa A - tabela końcowa
Grupa B - tabela końcowa
-
@masahito_balbazur said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Użytkownik Mateusz Nujo w 5 kolejce grupy C ,przy ustawieniu 343 ustawił źle ławkę rezerwowych ,obrońca (Pachin ) wszedł na pomoc za zawodnika (Kopa)
Osobiście uważam to jako błąd.
Np jesli wstawiłbym napastnika na pomoc to byłaby to dla mnie korzyść ,a tego nie zrobilem .takie rzeczy to raczej trzeba zgłaszać od razu a nie na koniec, jak na moje nie powinno być brane pod uwagę ;D
-
-
Informacja od Organizatora IMP 2021:
Grupa A awans do 1 rundy: (4)
@zidanek_7, @pawelzylicz, @Kondi92, @Łysy-Bolcownik
Grupa B awans do 1 rundy: (4)
@Szangal-jr, @Docencik, @kamil-stemporzecki_2, @Ochroniarz_123
Grupa C awans do 1 rundy: (5)
@bangello, @xSilverGhost, @Wodzu1902, @Paweł-Tylkowski, @Mateusz-NujoGratulacje i powodzenia w dalszym etapie gry IMP 2021 .
-
Oczywiście zgłaszam się na moderatora ligi jak cos
-
ja rownież jesli bedzie możliwosc
-
@ochroniarz_123 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Oczywiście zgłaszam się na moderatora ligi jak cos
Jesteś uwzględniony w rundzie 2 na wypadek zaliczenia rundy 1 (tu jest komplet menadżerów).
-
@xsilverghost said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
ja rownież jesli bedzie możliwosc
Dzięki Kacper, dopisuję cię do listy rezerwowych (jesteś 4), chętnych PM-ów jak ci się uda zaliczyć rundę 1 i będą braki do założenia lig.
PM4 & PM5: @Dovco_HandF, @Ochroniarz_123 lub @Łysy-Bolcownik oraz @xSilverGhost - w przypadku awansu.
-
@dino-ligenza Czy można przesunąć datę startu IMP minimum o dwa dni? Ostatnia kolejka w lidze 2 MPG kończy się 5.10, a do nowej ligi będziemy mogli dołączyć dopiero 6.10. około godziny 22:30, wielu z nas nie ma innych slotów, więc nie dałaby rady wziąć udziału w IMP. Dlatego wnoszę o przesunięcie terminu startu na 6 bądź 7 lipca.