⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@Łysy-Bolcownik Słusznie i tak długo z nim wytrzymałeś, widać cierpliwość to Twoja domena.
Nie miałem wyboru, póki nie było tego szaleństwa transferowego, to ciężko było kogokolwiek wymienić, bo transfery szły strasznie, a zapro dostałem dość późno i o Donnarummie mogłem pomarzyć. Poza tym obrałem strategię taką, żeby wyciągnąć jak najwięcej z podstawowej jedenastki praktycznie bez rezerwowych, chciałem wymieniać zawodników na bieżąco, ale w tej fantasy nie transferuje się tak fajnie jak w zwykłych ligach, przez co często grałem zawodnikami z pomarańczową kondycją ;d
-
@łysy-bolcownik Tym bardziej „Szacun” jak to na dzielni prawią. Mimo tylu przeszkód jesteś na drodze do osiągnięcia celu, który obrałeś, zanim stałeś się „łysy” Szaleństwo to jest to, co lubimy najbardziej. Nie grałem nigdy w fantasy, ale ostatnio i w bitwach ciężko było o transfery, trzeba było się nieźle nakombinować przy pomocy transferów błyskawicznych, żeby nie zejść poniżej żółtego koloru.
-
@łysy-bolcownik Dobrze że zaryzykowaliśmy ze strategią transferową, obaj mieliśmy przez większą część sezonu bardzo wąską kadrę zespołu żeby mieć konkurencyjne "11", najważniejsze że się opłacało. Kwestię Mistrzostwa rozstrzygniemy między sobą
-
Kolejka 14
Tabela
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik Tym bardziej „Szacun” jak to na dzielni prawią. Mimo tylu przeszkód jesteś na drodze do osiągnięcia celu, który obrałeś, zanim stałeś się „łysy” Szaleństwo to jest to, co lubimy najbardziej. Nie grałem nigdy w fantasy, ale ostatnio i w bitwach ciężko było o transfery, trzeba było się nieźle nakombinować przy pomocy transferów błyskawicznych, żeby nie zejść poniżej żółtego koloru.
W ogóle ciekawe mistrzostwa, swoje taktyki 433a dotrzymałem do finału, a wcześniej zagrałem jedną z nich tylko raz z Magicem, kiedy kwestie awansu się rozstrzygały.. po prostu nie chciałem, żeby mnie rozgryźli wcześniej. Trochę szkoda, że liga finałowa jest krótka, ale nie ma co narzekać, bo gra mi się świetnie. W tym roku do finału było bardzo ciężko się dostać, więc tym bardziej cieszą wyniki. Mam lekki handicap, bo Matiego u siebie i 3 pkt przewagi, ale mam jeszcze 2 ciężkie wyjazdy do Magica i tristiana, więc tutaj jeszcze nic nie jest przesądzone, niech wygra lepszy:)
-
Najbliższa kolejka
-
Kolejka 15
Tabela
-
Kolejka 16 może okazać się decydująca zarówno w walce o mistrzostwo, jak i o trzecie miejsce
-
Kolejka 16
Tabela
-
Najbliższa kolejka
-
Wszystko zdaje się być rozstrzygnięte;)
-
@łysy-bolcownik a jak ekipa Mazia zaskoczy @mati-colchoner jedziesz do końca
A tak całkiem serio, wydaję się że można składać gratulacje @mati-colchoner
-
@dooshek said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik a jak ekipa Mazia zaskoczy @mati-colchoner jedziesz do końca
A tak całkiem serio, wydaję się że można składać gratulacje @mati-colchoner
Przy tych różnicach kadrowych nie widzę innej możliwości, z botem wygrałem 5:0 grając 424a. Trzeba też uczciwie przyznać, że kolejność ułożyła się tak jak powinna, biorąc pod uwagę, że Mati wygrał ze mną oba mecze, a ja wygrałem oba z Everlast933 i to było decydujące
-
@łysy-bolcownik Mati chyba drugi raz z rzędu
-
Mamy Mistrza @Mati-Colchoner Całe podium Polish Legends
-
@Mati-Colchoner gratulacje
-
@łysy-bolcownik said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Mamy Mistrza @Mati-Colchoner Całe podium Polish Legends
Gratulacje dla Mistrza @Mati-Colchoner i mistrzowskiej grupy za całą trójkę medalistów @Łysy-Bolcownik, @Everlast933 . To pierwszy chyba taki przypadek w historii IMP, żeby podium zdominowali gracze z jednej grupy? .
-
@dovco_handf Jest to drugi przypadek
Pierwszy był w 2016
2016 - @Łukasz-Kowalski @ciamajda @klosek cała 3 z Polish Eagles -
@damiś27 A jednak. A więc poprawiam się, po 6 latach mamy drugi taki przypadek w historii IMP OSM, że trzech graczy jednej grupy obsiadło całe podium Czy jakiejś grupie uda się ta sztuka po raz trzeci?
-
Gratuluję @Mati-Colchoner @Łysy-Bolcownik @Everlast933
Gratuluję również wszystkim finalistom bycia w TOP 9
Zwłaszcza gratuluję @tristan1982 5 miejsca