⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
W grupie A komplecik
-
@majkelowich jeżeli chodzi o @rafa73_1 to on z tego co mówił z dniem 23.09 zakończył przygodę z OSM i nie dołączy więc może za niego ktoś inny wejdzie
-
Grupa D brakuje tylko @Nawałka_57
-
@daroo933 kulturą było by zwykle słowo przepraszam ze strony moderatora który popełnił błąd. Brak takiego słowa oznacza że ma to w... nosie. Ale faktycznie najszybciej i najłatwiej zbanować. W takim razie napisze kulturalnie że kiepski z Troczka moderator.
-
@maniek_56 pozwól że zacytuję regulamin forum:
"Niewłaściwy język nie jest tym, czego szukamy na tym forum, w żadnych okolicznościachZastraszanie lub brak szacunku wobec innych menadżerów nie będą tolerowane, wliczając w to obraźliwe uwagi na temat płci, wieku, niepełnosprawności, orientacji seksualnej, przekonań religijnych, pochodzenia, narodowości czy rasy"
Jak więc widzisz Twoja wypowiedź złamała aż dwa przepisy z regulaminu więc nie jest to najłatwiejszy i najszybszy sposób tylko przestrzeganie regulaminu który każdy z nas powinnen znać
-
@maniek_56 napisałem "wybacz" a to takie inne przepraszam rozumiem, gdyby afera była przy różnych celach ale wszyscy mamy ten sam, zespoły mają tą samą wartość a każdy może się pomylić. Zakładam ligi na każdej imprezie i nikt nie miał nigdy pretensji tylko oczywiście Sparta. Wyluzujcie chłopaki, to tylko gra. Przepraszam @OnlyDybi za błąd w grze przez który nie otrzymałeś zaproszenia. Mam nadzieję, że pomimo tego awansujesz dalej bo życzę tego każdemu podczas tej imprezy. Bawcie się, to nadal tylko gra
-
@maniek_56 ale za co ma przepraszać jeśli pojawił się błąd? To tylko wasze przypuszczenia, że zrobił to celowo. Ja w to szczerze wątpię, że jako moderator robiłby coś takiego. Krzysztof to bardzo spoko gość więc kompletnie nie rozumiem ataku na niego. A pisanie, że ktoś jest c*** nie moderator to trochę gruba przesada uważam
-
@jasiuk88 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@majkelowich jeżeli chodzi o @rafa73_1 to on z tego co mówił z dniem 23.09 zakończył przygodę z OSM i nie dołączy więc może za niego ktoś inny wejdzie
@jasiuk88 ok, to niech wypowiedzą się organizatorzy, czy i do kiedy czekamy, czy uruchamiamy jakąś listę rezerwową, czy ignorujemy i gramy dalej.
-
Co do wpisu @maniek_56 to na co dzień prowadzimy wiele rozmów za pomocą komunikatorów tekstowym i niekiedy gdzieniegdzie przytrafi mu się błąd ortograficzny. Wydaje mi się że miał na myśli słowo hultaj
Hultaj – najemnik, pracownik, dawniej hultaje to ludzie wolni, najemnicy, nieosiadli wyrobnicy.
... ludzie wolni... wysyłanie zaproszenia 7 godzin na pewno nie można zakwalifikować jako błyskawiczne, śmiało można założyć, że o to mu chodziło.
Teraz tak na poważnie, nie sądziłem że wezmę udział w tak absurdalnej dyskusji, ale jak widać po niektórych postach napisać można wszystko. Zakładam że każdy ma swój rozum i potrafi trafnie ocenić sytuację ale od zawsze uchodziłem za niepoprawnego optymistę.
Sam wielokrotnie byłem zażenowany tym, że na forum dużego turnieju wylewane było prywatne szambo, którego postronny gracz nie miał ochoty czytać.
Zatem jako dumny Spartanin proponuje zamknąć niepotrzebną dyskusję i skupić się na tym co naprawdę istotne, poczucie niesprawiedliwości musi ustąpić racjonalnemu myśleniu a to podpowiada, że brak jakiegoś bonusu, jednego treningu czy zawodnika na konkretnej pozycji nie jest w stanie NAS powstrzymać
-
@troczek13 i @Dovco_HandF co robimy z grupą G? Gdyż Rafa nie zagra w IMP gdyż zrezygnował z dalej gry. Sądziłem że poinformował również organizatorów o tym więc nie robiłem tego ja.
-
Uprzejmie donoszę, że Liga 2 (Grupa B) ruszyła pełną parą i mamy komplet
Jeżeli chodzi o powyższą sytuację, następnym razem trzeba dobierac bardziej kompetentne osoby do PM , którym gra nie robi błędów. #Love&Peace
-
@josue-antonio Mikołaju jak zwykle rzeczowo i na temat ja również proponuje zamknąć ten temat jakoś zs przeprosiny były i życzę każdemu dobrej gry no może oprócz @Seba191995 nie no żartuje jemu również życzę awansu i spotkania najlepiej w finale
-
@sebastian-corby jak widać na jednego mądrego Mikołaja przypada reszta drużyny... z Krzysztofem zakładaliśmy ligi na MPP, MPG A teraz na IMP wykorzystujemy monety własne aby założyć ligę i nigdy nie było żadnych wątpliwości co do naszej uczciwości. Więc podważanie kompetencji przez jeden błąd na 5 czy 6 założonych lig to trochę jednak nie uczciwe. Panowie z Sparty naprawdę dajmy spokój bo reszta nie ma ochoty waszych teorii spiskowych słuchać i jak widać reszta neutralnych graczy rozumie że mógł to być zwykły błąd który nie kosztuje za wiele tak naprawdę... Więc pozdrawiam serdecznie
-
Nie wiem jak to jest.Raz napisałem nieadekwatnie na forum i dostałem 24 h ban.Tu lecą mendy w kierunku innego osobnika ,ch.. i nie dzieje się kompletnie nic.
To teraz czekam na jakąś reakcję ze strony adminów,chyba że są tu równi i równiejsi .
-
u mnie w lidze brakuje @IliasMontana , co robimy?
-
@xsilverghost A co masz robić? Poczekać to reprezentant kraju i mistrz świata U-21 więc na pewno zagra i dojdzie do was to raptem parę godzin i w tej lidze bez transferów się wiele nie traci więc spokojnie Kacper zagra z wami
-
@xsilverghost @IliasMontana to czynny aktywny gracz, dzisiaj widziałem, że się logował w grze, nigdzie nie ma w regulaminie, że musi dołączyć do ligi zaraz pierwszego dnia. Więc chyba trzeba poczekać. Im później dołączy, tym większa dla niego strata. Upewnij się, że wysłałeś mu zapro
W mojej grupie sytuacja jest trochę inna, bo mamy gracza, który definitywnie zakończył "karierę" w OSM i mamy pewność, że do ligi nie dołączy
-
@jasiuk88 ja tylko grzecznie pytam dlaczego jeszcze go niema
-
@xsilverghost nie atakowac mnie haha