⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@sebastian-corby jak widać na jednego mądrego Mikołaja przypada reszta drużyny... z Krzysztofem zakładaliśmy ligi na MPP, MPG A teraz na IMP wykorzystujemy monety własne aby założyć ligę i nigdy nie było żadnych wątpliwości co do naszej uczciwości. Więc podważanie kompetencji przez jeden błąd na 5 czy 6 założonych lig to trochę jednak nie uczciwe. Panowie z Sparty naprawdę dajmy spokój bo reszta nie ma ochoty waszych teorii spiskowych słuchać i jak widać reszta neutralnych graczy rozumie że mógł to być zwykły błąd który nie kosztuje za wiele tak naprawdę... Więc pozdrawiam serdecznie
-
Nie wiem jak to jest.Raz napisałem nieadekwatnie na forum i dostałem 24 h ban.Tu lecą mendy w kierunku innego osobnika ,ch.. i nie dzieje się kompletnie nic.
To teraz czekam na jakąś reakcję ze strony adminów,chyba że są tu równi i równiejsi .
-
u mnie w lidze brakuje @IliasMontana , co robimy?
-
@xsilverghost A co masz robić? Poczekać to reprezentant kraju i mistrz świata U-21 więc na pewno zagra i dojdzie do was to raptem parę godzin i w tej lidze bez transferów się wiele nie traci więc spokojnie Kacper zagra z wami
-
@xsilverghost @IliasMontana to czynny aktywny gracz, dzisiaj widziałem, że się logował w grze, nigdzie nie ma w regulaminie, że musi dołączyć do ligi zaraz pierwszego dnia. Więc chyba trzeba poczekać. Im później dołączy, tym większa dla niego strata. Upewnij się, że wysłałeś mu zapro
W mojej grupie sytuacja jest trochę inna, bo mamy gracza, który definitywnie zakończył "karierę" w OSM i mamy pewność, że do ligi nie dołączy
-
@jasiuk88 ja tylko grzecznie pytam dlaczego jeszcze go niema
-
@xsilverghost nie atakowac mnie haha
-
@xsilverghost A ja grzecznie tłumaczę może taki czuje się pewny siebie że może sobie odpuścić te 2 dni treningu A tak poważnie to zapewne zaraz dołączy do was
-
@jasiuk88 no to spoko, zostal mu feyenoord wiec niema tak zle
-
@xsilverghost Kacper nikt Cię nie atakuje ja tam Cię bardzo lubię i sam wiesz ze w czasie MPP pomagałem jak mogłem w sytuacji w której byłeś jak się Illias nie zjawi do jutra ta wyśle mu przypomnienie
-
@xsilverghost dziwne bo według mnie to jedna z najlepszych drużyn pod 433 i 532 ale może inne systemy chłopaki preferują sam się na nimi zastanawiałem i byli w finałowej 3jce
-
@jasiuk88 ja niewiem o czym niektorzy mysla wybierajac zespol , przeciez wszystko mozna sprawdzic
-
@xsilverghost albo tym czy konkretni zawodnicy będą pasować pod najlepiej wypracowane systemy gry lub sympatią do danej drużyny pod 4231 lub 451 Feyenoord jest słaby to może cała liga będzie grała 4231
-
@jasiuk88 takie taktyki podejrzewam beda w 2 rundzie dopiero lecialy haha
-
Ja wziąłem Manchester United idealnie mi pasuje pod 325 długie pilki
-
XD, taka inba, a myślałem, że tylko u mnie takie problemy, bo ligę zakładałem po 23, a nie jakby każdy chciał po 20
-
@janex123 mi to nie przeszkodziło, ważne ze było w czasie tak jak pisałeś i poszły zapy równo, ale i tak wziąłem pierwszy lepszy klub M.U i chodź byłem trzeci w lidze zostawiłem innym zespoły z kadrami jednego narodu. Jak wygrac to z jajem! co będzie to będzie Lecimy !
-
Melduję że Liga D pełna już! Powodzenia Panowie!
-
W grupie G brakuje już tylko i wyłącznie wspomnianego wcześniej @rafa73_1, który zakończył przygodę z OSM.
@Dovco_HandF @troczek13 @Dino-Ligenza gramy więc z botem, czy uruchamiamy jakąś listę rezerwową?