⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@janex123 mi to nie przeszkodziło, ważne ze było w czasie tak jak pisałeś i poszły zapy równo, ale i tak wziąłem pierwszy lepszy klub M.U i chodź byłem trzeci w lidze zostawiłem innym zespoły z kadrami jednego narodu. Jak wygrac to z jajem! co będzie to będzie Lecimy !
-
Melduję że Liga D pełna już! Powodzenia Panowie!
-
W grupie G brakuje już tylko i wyłącznie wspomnianego wcześniej @rafa73_1, który zakończył przygodę z OSM.
@Dovco_HandF @troczek13 @Dino-Ligenza gramy więc z botem, czy uruchamiamy jakąś listę rezerwową?
-
W naszej grupie @Dino-Ligenza brakuje @Czarny_sdz
-
@Majkelowich nie ma listy rezerwowej, przynajmniej ja nie widzę.
@Ochroniarz_123 Tak, widziałem. Jeszcze ma czas zawitać.
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Pierwszy rezerwowy - @Rufus003 AMP
W nawiązaniu do mojej rozmowy z @Dino-Ligenza oraz zacytowanego posta zaproszenie wyślę do pierwszego na liście rezerwowych z eliminacji IMP - @Rufus003
Czy wszyscy organizatorzy wyrażają zgodę? @Dovco_HandF @troczek13 -
@Majkelowich @Rufus003 otrzymał zielone światło i to jednomyślnie.
-
@xsilverghost said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@jasiuk88 ja niewiem o czym niektorzy mysla wybierajac zespol , przeciez wszystko mozna sprawdzic
Nie wszytko da się sprawdzić, czy przewidzieć. Wiesz to po sobie. Czasem coś się pojawia, następnie znika.
-
1 kolejka i już wiadomo, że tu będzie ostro i nieprzewidywalnie w każdym meczu. 5 spotkań i wygrana/przegrana różnicą jednej bramki. Bez remisów, bez pardonu, rybka albo akwarium. Tak jest, to liga IMP2021-R1-L9 zwana "grupą śmierci: zainicjowała rozgrywki. @Szeregowiec pierwszym liderem .
-
@dovco_handf Celtic nie jest skazany na pożarcie. Good for me
-
@pawełpaweł Tutaj dużo wyjdzie, na ile pozycje ulubione mają znaczenie. W przypadku MPP z mojego punktu widzenia nie miały dużego, jednak silnik od tego czasu mógł się przekształcić w nie wiadomo jaką formę.
-
A może ja się na niczym nie znam. Holenderski algorytm nas wszystkich słusznie rozsądzi? Pseudolosowo.
-
To jest w sumie ok. Dla zabawy samej w sobie. Nikt nie wie jakiego wyniku się spodziewać w danej sytuacji.
-
-
@toomanyways u nas nie dołączył MK FrerMan, co z nim, jeżeli ma nie dołączyć i dać komuś 3latwe pkt a jutro komuś przeszkodzić w tym to jestem za by dziś wszedł ktoś inny w jego miejsce. Proszę dać znać co i jak jeżeli nie to z Sparty pewnie ktoś by się znalazł, kto by z chęcią wziął udział.
-
@seba191995 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@ToomAnyWays Proszę dać znać co i jak jeżeli nie to z Sparty pewnie ktoś by się znalazł, kto by z chęcią wziął udział.
No co ty nie powiesz Myślę, że w każdej grupie znajdzie się chętny który by chciał zagrać
-
@seba191995 nie, nie - nie jest to potrzebne
-
@daroo933 no i dobrze, najważniejsze by ruszyć pełną liga! Niż ktoś się obudzi po 1 czy 2 kolejkach że gra i dołączy!
-
@fajresss no i super