⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Grupa G - kolejka 11
-
-
11 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
12 kolejka grupa F -
Kolejka 10 - 11 Grupa A
Cały turniej nie fart
-
Kolejka 12
-
nieczęsto spotykana sytuacja, lider z ujemnym bilansem bramkowym
-
IMP2021-R1-L11 (Grupa K)
-
Grupa G - kolejka 12
-
12 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
13 kolejka grupa F -
Kolejka 12 Grupa A
Ależ ciasno, każdy nadal może awansować
-
Sory za spamowaniem ale mam prpblemy kazali mi zmienic maila... i mam problemy wgl tu wejsc. Wyskakuja dziwne okienka
Maila zmienialem ale nie moge potwierdzic... jest w spamie w dziwnej rozdzielczości i nie moge nic akceptowac po co to wgl... moze jakis wirus. Yeraz sie udalo wejsc znowu bez maila jakby..Zobaczymy czy wysle to wgl sory ze w tym watku ale tylko ostatnie mi pokazuje -
@mikina_1 no mi sie udalo wpisac nawet dostalem zwrotnego by potweirdzic ale w spamie i wiadomosc od google ze niebezpieczny mail mimo to chcialem to zaakceptowac ale sie nie dalo jesli wirus to napewno juz go aktywowalem. Wchodze na forum za ktoryms razem jak wszystko wyloguje od nowa zaakceotuje regulamin itp... bo na ten moment mam maila na czerwono w profilu tak jakbym go nie mial po prostu. Kurwa moglem nic nie zmieniać
-
Kurde nie moge sie oznaczyc... niech ktos sprobuje no to dupa...
-
Sprubuje ktos prosba
-
No to po zawodach a z mailem nie jestem nic w stanie zrobić. Sprobujcie oznaczyc prosze, a jak sie nie da to co ja mogę zrobić... kurde zalamany jestem
-
@maziu90 mam nadzieje ze to nie wplynie na moja gre ewentualna w nastepnej rundzie. W grze mam aktywnego maila. Wiec zaprosic do gry sie napewno da... sory.. juz nie pisze. Jestem załamany po prostu... nie mam pomyslu jak to naprawic pewnie jakiegos wirusa sobie jeszcze na telefon zgralem... spróbujcie mnie oznaczyć w wolnej chwili jak sie nie da to napiszcie. Bede wdzięczny Panowie
-
@mikina_1 @Maziu90 dokładnie ten sam problem miałem. Najpierw wpisałem jakiegoś tam maila, później tego od gry. Czekałem ileś czasu na jakieś potwierdzenie, nic nie przyszło. Wpisałem ponownie tego pierwszego maila, poszło. Za kij nie wiem po co to zamieszanie. Klikaj anuluj i loguj się od nowa ponoć zero konsekwencji.