⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
19 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
20 kolejka grupa FJako pierwszy z grupy F melduje się w półfinałach IMP
-
Kolejka 19 Grupa A
-
Grupa G - kolejki 19 i 20
-
Co noc to chyba pracują nad jakimiś zmianami, bo znów nie można wstawić obrazka ;x
-
-
Kolejka 20Szanse na awans zachowała już tylko pierwsza ósemka...
-
Rozgrywka na miarę finału.Siedmioro menagerów do końca będzie się policzkować w walce o awans do kolejnej rundy.
-
@huzar-shakir Będzie ciekawie W dodatku pierwsza 7 w najblizszych kolejkach bedzie miala mecze ze sobą wiec tym bardziej zapowiada sie ciekawie.
-
20 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
21 kolejka grupa FOficjalnie wygrałem ligę grupy F
O awans walczy pierwsze 7 miejsc chłopaki dajcie z siebie wszystko powodzenia w walce o awans -
Kolejka 20 Grupa A
I kto awansuje? Zapowiada się przepiękna rywalizacja w 2 ostatnich kolejkach
-
Jest awans. Jutro ostatnia kolejka. Walka o 2 pozostale miejsca trwa
-
@ochroniarz_123 Gratulacje
-
Kolejka 21Gratulacje dla dwóch pewniaków do 2 rundy IMP 2021: @LordPawel i @Marcin6578
O awans nadal walczą: @borys2010, @Stary91, @trzeciabaza i @Mateusz-Nujo.
-
-
U nas w grupie na kolejkę przed kwestia awansu została rozstrzygnięta. Gratuluję awans @KomendaNuta @pawelzylicz sobie oraz @eryko99 . W bardzo ważnym meczu dla kilku osób walczących o awans przytrafił mi się bardzo dziwny mecz w którym los sprzyjał @eryko99
Żeby nie było, żadnego posądzania o nieuczciwość wklejam zdjęcia. Wszystko szło dobrze, prowadziłem 1:0 do 35minuty i wtedy sędzia pokazał mi czerwoną kartkę co zaowocowało stratą 4 bramek i właściwie zamknęło mecz. Pod koniec w 83minucie rywal dostał również kartkę, dorzucił jeszcze gola i wygrał 1:5 Co ciekawe mój podstawowy bramkarz 113 OVR zagrał na 2..
-
21 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
22 kolejka grupa F@Josue-Antonio jest drugim graczem który wywalczą awans z grupy F
-
**IMP2021-R1-L11 (Grupa K)
TABELA KOŃCOWA:**
Dziękuję wszystkim uczestnikom za pasjonującą rywalizację, zaś pierwszej czwórce gratuluję awansu do kolejnej fazy rozgrywek IMP. Losy awansu ważyły się do ostatniej kolejki więc emocje były do końca.
-
@łysy-bolcownik nam się przytrafił bardzo dziwny mecz to prawda, ale wystarczyło zwyciężyć następny. Niestety się to nie udało i tabela zakończyła się w następujący sposób. Wszystkim z naszej ligi gratuluje i dziękuję za dobrą walkę.