⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
@seba191995 ciekawe że mówiąc że niektórzy awansują mówisz tylko o Troczku bo jako jedyny miał bota w grupie. Rozumiem jakieś sympatie i antypatie ale nie sądzę aby ktoś się zgodził na takie manewry gdyż np w mojej grupie jak i wielu innych była wrzucana tylko tabela więc nie ma za bardzo możliwości aby dość kto ile pkt zdobył z ostanim miejscem w tabeli. Niestety w takich turniejach zdarzają się takie sytuacje i myślę że jeżeli chodzi o 1 ligę z 11 to nie ma sensu teraz zmieniać zasad i dzielić czy odejmować pkt
-
@seba191995 nie płacz trzeba było grać swoje. Odpadasz i tyle szykuj formę na przyszły rok
-
Mamy dodatkowo 5 wolnych miejsc dla pięciu menadżerów z 5 miejsc w lidze, którzy osiągną najlepszy bilans wg tabel OSM (punkty, bilans bramek, więcej strzelonych bramek i jeżeli nadal nie będzie rozstrzygnięcia to nazwa drużyny wg alfabetu, ostatecznie: nazwa menadżera wg alfabetu, jeżeli nazwy drużyn są takie same.
Klasyfikacja osób które zajęły piąte miejsce w lidze:
Gratulacje @troczek13 @Tomek-K @Nawałka_57 @Mateusz-Nujo @Czarny_sdz Gracie dalej
@maniek_56 @Seba191995 @masahito_balbazur @Zbrzyzny-Tomek @beyah1985 @budynkks Było blisko, powodzenia w przyszłej edycji
-
@mati-colchoner to teraz możesz zdradzić kiedy start kolejnej rundy
-
@mati-colchoner według mnie gra nie fer wszyscy powinni zagrać ligę osobna z 5 miejsca o awans.... Porażka mega że ktoś grając z botem zdobył tylko z nim 4 pkt awansuje .
Co do przyszłorocznych mistrzostw ja tam wysiadam, szkoda czasu bo zero gry Fair Play. -
@seba191995 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@mati-colchoner według mnie gra nie fer wszyscy powinni zagrać ligę osobna z 5 miejsca o awans.... Porażka mega że ktoś grając z botem zdobył tylko z nim 4 pkt awansuje .
Owszem, ktoś odszedł z ligi w trakcie turnieju. Ostatecznie jest to sprawa losowa, która nie wpłynie na zmianę zasad turnieju.
Co do przyszłorocznych mistrzostw ja tam wysiadam.
ok. Miło że dzielisz się z Nami swoimi planami.
-
@daroo933 daro ja nie płacze tylko mam takie oszacowanie niesprawiedliwości. A i tak cała sytuacja mnie rozbawiła, bo kto nie inny jak dziecko szczęścia Troczek z wielkim ego awansuje, który sobie pokonał bota.. pfuu jakie pokonał zremisował. Oj Rudy Rudy . Reszcie życzę powodzenia a panu,który uważa się za lepszego gracza z piątego miesjca paluszek . Zrób sobie -4 pkt które dostałeś w prezencie a zobaczysz swoją moc .
-
@mati-colchoner oki Mati. Nie będę podważał decyzji organizatorów, ale wolność słowa mam nadzieję że obowiązuje na forum to wystawiłem swoją obiektywna opinię.
-
@seba191995 czy przy tak napiętym terminarzu jest sens grania ligi która zajmie minimum miesiąc tylko dlatego że Ty uważasz że to nie fair? Seba już nawet odrzucając personalne mimozje między nami jest to pomysł co najmniej nie trafiony. To że jeden z graczy odpuścil sobie ligę nie może mieć wpływu na awanse. Bo równie dobrze Kris mógł z nim wygrać 2 razy o awansować bezpośrednio. A co do Twojego braku w IMP za rok to łezke uronie ale myślę że w tej jednej rundzie poradzimy sobie bez Ciebie trzeba było się ustawić w ostatniej kolejce i wygrać to byś awansował
-
@jasiuk88 mi nie chodzi o awans, bo nawet jakby troczka rozliczyć to spójrz sobie ja i tak bym nie awansował, ale gracz przede mną jak najbardziej by awansował zasłużenie.
-
@seba191995 zasłużenie awansował ten kto miał najwięcej punktów A w życiu trzeba mieć szczęście trochę
-
@jasiuk88 już luzik niech grają Zasłużenie to awansowałeś ty i reszta co grała ligę z napiętym terminarzem.
-
Nikt inny się nie popłakał tylko nasz forumowy płaczek 🥸 brawo za kolejną rozkręconą aferę, szkoda tylko, że i tym razem nic nie zdziałałeś (tak samo jak i grając) trzymaj się ciepło i już nie możemy się doczekać kiedy znowu coś się uroi w Twojej jakże wybujałej fantazji
-
@seba191995 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Co do przyszłorocznych mistrzostw ja tam wysiadam, szkoda czasu bo zero gry Fair Play.Seba pomyśl chwilę. Dlaczego ta grupa miałaby mieć liczone tylko 20 meczy podczas, gdy Tobie zaliczyłoby 22 mecze? Nie mamy pewności czy byś i Ty pokonał bota w obu meczach.. Zasady były jasne od początku, dlatego ja w eliminacjach starałem się niczego nie wymuszać gdzie w mojej grupie były 2 boty, a w innej 4, a walka o awans była na żyletki.. a wiadomo już było, że osoba z 5 miejsca awansuje z grupy z 4 botami.
Ochłoń trochę, wiele osób jest rozczarowanych. Mam wrażenie, że bardziej boli Cię, że w ten sposób awansowała Twoja antypatia niż to, że Ty sam odpadłeś.. myślenie typowego Polaka, aby somsiad miał gorzej.
-
@łysy-bolcownik Stefan z tym sąsiadem to było mocne ... Nie ma już co latać organizatorzy postąpili według zasad i ja tego nie będę podważał... Ja tylko wyraziłem swoją opinię.
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski OSM
Półfinały (Runda 2): start: 08.11.2021 (poniedziałek)
Wkrótce szczegóły z losowaniem grup.
-
@dovco_handf Fajnie, że mamy chwilę oddechu, chwilę spokoju przed startem półfinału.
-
W związku ze zmianą liczby lig w 2 rundzie, podajemy 4 Moderatorów Lig:
Półfinał IMP'21-Gr. A @Mati-Colchoner
Półfinał IMP'21-Gr. B @pb1984
Półfinał IMP'21-Gr. C @Magic-89
Półfinał IMP'21-Gr. D @Ochroniarz_123