⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
2 kolejka grupy C
Tabela grupy C
3 kolejka grupy C -
Jak wyglada grupa D ktoś, coś?
-
Na razie widze tylko swoja grupe A i C. Dzieki chlopaki, ze wrzucacie wyniki i tabele
-
3 kolejka grupy C
Tabela grupy C
4 kolejka grupy C -
Grupa D
-
Dzieki.
Czolowka grupy A wrzucam bo akurat screena mialem, niepełna bez wynikow, ale czołówka jest
-
Grupa D
Kolejka 3
Na wyróżnienie zasługuje wysokie zwycięstwo @piotras231 który wykorzystał osłabienie drużyny rywala (dwie czerwone kartki) oraz @misiek1908_5 który osiągnął jedyne w tej serii gier zwycięstwo wyjazdowe
Aktualna sytuacja w tabeli
Na pierwszym miejscu bez zmian @9999arek9999arek
-
a oto komplet wyników 3 kolejki gr A
-
Grupa B kolejka 3
-
Wyniki 4 kolejki i tabela (12 pierwszych miejsc z apki inaczej sie nie da i tak to kleje w kolazu kawalki, nie jestem w tym dobrym ale chce niekiedy odciążyć kolege. Tym bardziej ze po prostu I DON'T BELIEVE IT. wiem dopiero poczatek ale moj plan to byl polfinal
-
4 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
5 kolejka grupy C, -
@ochroniarz_123 woow 4 zwyciestwa lidera robia wrazenie
-
-
@łysy-bolcownik zrobilem to dzis za Ciebie. Masz wyzej. Twoja bardziej profeska. Juz nie bede sie wciskal bo dobrze to przedstawiasz w porownaniu do.mojego klejenia screenow z apki. Pozdrawiam i sukcesow w dalszej walce
-
Grupa D 4/30
Jak widać gospodarze nie są gościnni. Zurkens zdezerterował
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik zrobilem to dzis za Ciebie. Masz wyzej. Twoja bardziej profeska. Juz nie bede sie wciskal bo dobrze to przedstawiasz w porownaniu do.mojego klejenia screenow z apki. Pozdrawiam i sukcesow w dalszej walce
Wiesz co nawet nie czytałem czy ktoś wrzucił czy nie z automatu to zrobiłem heh
-
a tu takie cudeńko.. tak było wczoraj:
a tak dziś:
i weź tu bądź mądry ;D
-
5 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
6 kolejka grupy C