⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@tristan1982 -3 punkty za dwóch piłkarzy w przedziale 31+ -
Jak obczaja:D
Do tego kara za piłkarza z 56ovr nice -,-
-
@łysy-bolcownik tego miał od początku, dziś dokupił Messiego ️
-
trochę kibel z tą zasadą co do piłkarzy.. już po wyborze składu, powinniśmy móc kupować jak leci, nie miałem kogo kupić na handel przez pół dnia, póki scout nie wrócił, bo na TL byli dostępni piłkarze tacy których nikt nie może kupić -,-
-
@łysy-bolcownik wielki kibel. Przez ta zasadę i nie zrozumienie jej dzis po keczu koncze final, jak pisalem pare dni temu. Na mecz sie ustawilem zeby nie bylo
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik wielki kibel. Przez ta zasadę i nie zrozumienie jej dzis po keczu koncze final, jak pisalem pare dni temu. Na mecz sie ustawilem zeby nie bylo
Kończysz z własnej głupoty. Każdy mógł zrobić błąd i powinieneś przyjąć go na klatę i grać dalej i zrobić co w Twojej mocy by nadrobić te pkt, a nie obrażać się jak małe dziecko, bo nie dostało lizaka. Mi też bardzo nie podobają się zasady, a zwłaszcza to, że dostałem zaproszenie jako jeden z ostatnich, a wiem o tym doskonale, bo czekałem jeszcze na zaproszenie około 4-5 minut od momentu w którym dostał je Mati, a on też nie był jednym z pierwszych co skutkowało tym, że nie mogłem kupić zawodników których bym chciał. Całe szczęście, że miałem przygotowanych kilka wariantów. Uważam, że troczek tutaj mocno zawalił, ale z ocenami wstrzymam się jeszcze do końca finału i nie będę podejmował polemiki. Gram dalej i nie oglądam się za siebie, a Tobie też polecam, w przeciwnym razie mam nadzieję, że zostaniesz odpowiednio nagrodzony, bo psujesz tym samym rozrywkę innym, którzy ciężko pracowali na awans.
-
@łysy-bolcownik tak spodziewam sie dyskwalifikacji na wszelkie turnieje... a 2 rezerwowych jest. Nie moglem zrezygnować od razu niestety. I tez juz sie nie wypowiadam na ten temat
-
1 kolejka
-
Jak mowilem zrezygnowalem z dalszego udzialu. Mam nadzieje ze ktorys rezerwowy wejdzie na moje miejsce...
-
@maziu90 oddałeś mecz . To nikt nie powinien wchodzić za ciebie
-
@kiler-1979 nie oddalem, ustawilem sie
-
Pisałem to juz wczoraj. Niech Tristan potwierdzi
-
Jesli mnie analizował, mam nadzieje. Bo zadnych screenow nie robilem bez jaj... gralem 442b skrzydla suwaki 55 50 55 i wszystkich na pozycjach
-
Za to napewno nie bede odpowiadal
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Jak mowilem zrezygnowalem z dalszego udzialu. Mam nadzieje ze ktorys rezerwowy wejdzie na moje miejsce...
Nawet jak wskoczy to jest tak do tyłu, że hej. Nie transferowałeś, nie trenowałeś nie rozbudowywałeś stadionu, a jest to krótka liga, więc za bardzo nie ma kiedy nadrabiać.
-
Opuszczam ten temat. Chcialem zrobic chociaz tyle by urwac jakies punkty... ale teraz to se moge gadac... nie przegralem 6:0 tylko 3...
Nie wiem czemu. Podobnie zdarzalo mi sie grac wczesniej... do 433a nie mialem skladu bo tym gram najczesciej -
@troczek13 - PM
@Everlast933
@misiek1908_5
@Magic-89
@Łysy-Bolcownik
@Mati-Colchoner
@tristan1982
@Koło-Manolo
@Maziu90
@kiler-1979Decyzją Organizatorów zawodów: gracie panowie finał w dziewięciu. W zaistniałej sytuacji, żaden rezerwowy nie wchodzi. Powodzenia .
-
@jasiuk88 roczny? Chyba dożywotni zakaz. Za takie cyrki i obrażanie się. Sam uważam, że ten regulamin jest słaby ale gdybym dostał karę to bym przyjął ją na klatę i grał do końca a nie walił fochy jak małe dziecko. Za nie ustawienie zawodników na swojej pozycji pewien chłopak dostał bana na dwa lata. A tutaj są większe jaja niż w tamtej sytuacji
-
-
@daroo933 regulamin nie jest warty nawet psiej karmy, a @troczek13 widzę bawi się w inkwizytora, pięknie się wciela w tą rolę. No cóż pewnie sam za nim optował i teraz zależy mu na przestrzeganiu jego, no ale dobrze ktoś musi. Kurde taka ksywka, "inkwizytor", pięknie brzmi
Ale nie w tym rzecz, Dareczku kochany kiedy przestaniesz się żalić o tą sprawę xd, zachowujesz się jak małe rozkapryszone dziecko, tamten przypadek i ten to dwie różne sytuacje, inne okoliczności i tutaj nawet nie ma co porównywać i stwierdzać, który przypadek jest cięższy bo to oczywiste. W przypadku Rafała mamy do czynienia z indywidualnym turniejem, więc karę poniesie co najwyżej on sam. Na tamtym przypadku ucierpiała cała grupa, więc nie porównuj proszę tych dwóch spraw, bo się ośmieszasz tak trochę.
Co do regulaminu, trudno taki był ustalony przed turniejem i nawet gdyby był najbardziej idiotyczny, stety czy niestety trzeba go przestrzegać.